@Cari81
Hier 3 nachten doorgebracht, €15 per nacht, 1 kWh €1, douchen 50 cent ca. 3 min. Ik was helemaal tevreden, ik vind het een luxe om eventueel sanitair voor een parkeerplaats te hebben, zeker omdat het toilet bij de prijs is inbegrepen. Alles is aanwezig voor zowel zoetwater als grijswater en afvoer van chemisch toilet. Als je wilt klagen, kun je altijd wel iets vinden, maar dit is een parkeerplaats en geen camping. Ik vind de prijzen helemaal oké
Zeer vriendelijke ontvangst door de huishoudster, onconventioneel en eenvoudig. Helaas geen douche en toilet open ivm Corona. Zeer rustige omgeving, meer in de directe omgeving. 2-sterren aftrek omdat de toiletruimtes niet bruikbaar waren.
Mooi uitgangspunt voor fiets- of wandeltochten. Ruimte ziet er erg steriel uit. Water- en stroomvoorziening via benzinepomp, neem voldoende 1 € stuks mee. Afvalwater en chemisch toilet afvoer goed. Of de prijs nu 24 uur duur is, we hebben veel duurdere plaatsen gezien met minder comfort
Super idyllisch, altijd een schaduwrijke plek, voldoende douche, maar over het algemeen erg duur. We betaalden: € 28,50 voor 1 nacht, 1 camper, 2 personen en 4 douchetags.