@CarineDB
Lid van Campercontact sinds 2026
Prima camping voor twee nachtjes. Goede uitvalsbasis om te fietsen. Proper sanitair. Ruime plaatsen. Aan gastvrijheid kunnen ze nog een beetje werken m.a.w. de eigenaar geeft niet de indruk blij te zijn dat er nieuwe gasten zijn. Eerder zakelijk ingesteld. Maar zijn wel correct.
Super vriendelijk onthaal, zeer nette camping en perfect sanitair! Zo proper zelden gezien. Ruime plaatsen, vrij rustig met prachtig zicht op de bergen. Het ligt wat hoger dan het meer, je kan het niet zien vanop de camping maar dat stoort niet. Eén toegangsweg is best wel steil maar een andere minder steile is ook mogelijk. Je moet het enkel weten. De barbecue ter plaatse is een sterke aanrader als je die mogelijkheid krijgt. Zo lekker 😋😋😋
Wat moet je meer hebben dan ruimte, rust, netheid, goed sanitair, zwembad, mooi zicht op de bergen, bakkerij, ideale uitvalsbasis om te fietsen. Het is er allemaal! We mochten zonder problemen een nachtje bijboeken ter plaatse. Zeer vriendelijk onthaal.
Ideale uitvalsbasis om Cortina te bezoeken. Zeer vriendelijk onthaal, we mochten zelfs kiezen tussen twee plaatsen. Aanrader: kom toe tegen 15.00u dan maak je meer kans op plaats. Om 18.00u heb ik veel campers zien terugkeren omdat het volzet was tijdens het hoogseizoen. Sanitair is netjes, handig dat je ‘s ochtends er ook broodjes kan aankopen.
Prima plek om Verona te bezoeken. Het onthaal was vriendelijk. Sanitair is brik en brak maar er wordt moeite gedaan om het proper te houden. Het geeft de indruk dat je in de brousse leeft, maar de plaatsen zelf zijn ruim, netjes en onder de bomen (wel met vele kleine zaadjes die neerdwarrelen als gele sneeuw tijdens de maand juli). Nadien kan je de camper wel grondig poetsen of hopen op een felle onweersbui. Het is er rustig en veilig.
Prima voor 1 nachtje en een bezoek aan Füssen. Supermarkten zijn gelegen vlakbij deze staanplaats. Je hoeft maar enkele meters te stappen en keuze in overvloed. Sanitair is prima, maar vooral: deze plaats wordt afgesloten rond 17.00u wat de veiligheid meer garandeert.
De voorgaande reviews over netheid en sanitair, eigenaars, zwembad, ruime plaatsen, rustig, …. Ze kloppen allemaal voor de 100%. Een sterke aanrader als je in deze omgeving enkele dagen wil verblijven. Als je de Waaldijk oprijdt met de camper, verschiet dan niet want het geeft je eerst de indruk dat je op een fietspad rijdt, maar niets is minder waar. Op deze dijk rijden auto’s best wel aan een hoge snelheid. Voorzichtigheid met de fiets!

Een mooie, nette, verzorgde, rustige camping. Perfect in de nabije buurt van Obelink als je daar grote aankopen wil doen om te kamperen. Een aanrader voor iedereen.