@Cariste22
- 2022
zeer goede ontvangst, eerlijke prijs voor het meiseizoen, het stadscentrum ligt op 10 minuten lopen, het is er zeer aangenaam, de camping zelf is mooi en rustig, niets op aan te merken, de toiletten en douches zijn schoon, niets op aan te merken over en gemakkelijke toegang
goed gelegen op 800 meter van de stad, wees voorzichtig, de elektriciteit valt soms uit, dus je moet de kaart terugplaatsen bij de elektriciteitsterminal en in december is het stadscentrum leeg, winkels allemaal gesloten
Sitecode: 1974
eerlijk gezegd niet mijn haat voor elektriciteit die werkt je moet water en elektriciteit betalen met 2 euro munten niet mogelijk met creditcard eerlijk gezegd veel moeite te doen van de kant van de gemeente we zijn niet gebleven
zeer warm welkom door de eigenaren mooie hoek zeer rustig en ontspannend toilet douche en heel erg goed in prijs stop om zonder aarzeling te doen
Aangename plek Zeer vriendelijke ontvangst en goedkoop Elektriciteit water drink je koffie 's ochtends met onze vriend en' s ochtends