@CarlRozema
- 2019

Eenvoudige camping naast het zweefvliegveld. Eenvoudig maar schoon sanitair. Veel schaduwplekken. De campinggasten zijn voornamelijk mensen die van het vliegveld gebruik maken. Geen afvoer voor grijswater en chemisch toilet.

Heel nette camperplaats met losstaande serviceplek. Voor €2 schoon water. Lozen en wc legen gratis. Zoals andere review ook zeggen, het adres klopt niet. De camperplaats zit aan de westkant dan het dorp. Je hoeft niet door het dorpje te rijden. Staat goed aangegeven.
Prima camperplaats. Lekker dagje naar de sauna geweest en daarna overnacht op de parkeerplaats. Voor water vullen en lozen is een sanistation beschikbaar in de hoek tegenover de camper plekken. Wel even twee muntjes, a €1, halen bij de balie van het zwembad, één voor vers water en één voor afvoer grijs water en wc. Overdag kun je gratis staan, de €10 is alleen als je overnacht. Het kan druk worden met auto's, maar die gaan s'avonds weer weg.
Prima camperplaats. Goed geregeld met online inchecken en stroom regelen. Verder gewoon lekker je eigen voorzieningen gebruiken. Ook mogelijk vooraf te reserveren.
Vrij vlakke parkeerplaats. Geen 750m naar het centrum van Le Bourg-d'Oissans, maar 2,5 km Bij meertje.

Prima gratis serviceplek. Wateraansluiting geen probleem als je wat Gardena verloopstukken bij je hebt. En anders gewoon de gieter gebruiken.
Ook wij zijn een nachtje langer gebleven. Dit is een fijne camperplaats voor camperaars die hun eigen voorzieningen gebruiken. Er zijn een paar plekken met stroom, maar die waren vrijwel het hele weekend niet bezet. Hier komen dus vooral camperaars die alles zelf voor elkaar hebben. Vriendelijke beheerders, een mooi tarief, en fijn dat er geen vaste aankomst en vertrektijden zijn.
Service uil alleen geschikt om te lozen. Drinkwaterslang zit bij wc loosgat. Smerig.
Prima camperplaats om Trier te bezoeken. Groot, maar ruime plaatsen. Geen ervaring met het sanitair, gewoon lekker de eigen voorzieningen gebruikt.

Mooie camperplaats met uitzicht op de wijngaarden en de Kugelbahn aan de overkant van de Moezel. Nu met geautomatiseerde toegang. Werkt prima. Leuk uitzicht op de treinen die regelmatig langskomen.

Schuine plekken. Servicestation alleen bruikbaar met jeto 's die je moet halen bij de Office du Tourisme. Die is niet altijd open, dus niet geschikt als serviceplaats op doorreis.
Prima camperplaats voor een bezoek aan Braunschweig. Centrum op loopafstand bereikbaar door het park. Stroom betaal je direct aan het stroompunt met een Euro munt (of je kijkt of er nog restsaldo is op één van de vrije aansluitingen). De sanizuil werkt weer prima,is ook betaald met mundgeld. Overnachting kost €5 ,die je ook alleen met muntgeld kunt betalen.
Prima plek voor een bezoek aan Trier. Grote camperplaats, maar voldoende ruimte om je camper. Op fiets afstand van het historische centrum. Flexibele vertrektijden, waardoor je eerst nog rustig de stad kunt bezoeken voordat je weer weggaat. Pasjes systeem werkt ook prima. Wel wat weinig douches en wc's, maar dat heb je geen last van als je je eigen voorzieningen gebruikt.
Mooie camperplaats met ruime door heggen afgescheiden plekken. Verhard met stuk gras er naast. Douchen kost 1 euro voor 5 minuten. Stroom is ook betaald, maar hebben we niet gebruikt. Rondom de camperplaats kun je heerlijk fietsen. Wij komen terug.

Vernieuwde camperplaats met prima voorzieningen. Mooi sanitair in het nieuwe gebouw van de watersport vereniging. Gratis douchen. Ongeveer 15 camperplaatsen met verharde ondergrond, deels direct aan de Linge. Heel dicht tegen het centrum van Geldermalsen aan, de Albert Heijn ligt direct naar de camperplaats. Toch een heerlijk rustige plek. De havenmeester is niet altijd aanwezig, het is verstandig om vooraf even te bellen, ivm de toegangspoort

Nette serviceplaats van Le Flot Bleu. Gratis, geen mogelijkheid om te betalen, gewoon een knop om te aan te zetten. Gelegen aan de tolweg, tussen oprit 16 en 17, dus klein beetje tol betalen als je hier langs wilt.

Eenvoudige plek, geen voorzieningen. Op de parkeerplaats van het champagne bedrijf. Hekken zijn s'avonds en op zondag dicht, maar kunnen gewoon geopend worden. Heerlijk rustig. De navigatie stuurt je maar de zij ingang, maar de hoofdingang is net om de hoek. Mogelijkheid om tours met proeverij te volgen in het bedrijf.
Mooie rustige camping tussen de fruitbomen. Erg netjes sanitair.
Prima camping met zeer ruime plaatsen waarvoor men ook hun best heeft gedaan om deze zo vlak mogelijk te krijgen. Rousillion goed bereikbaar op de (elektrische) fiets. Zwembad prima, niet te groot, maar goed geschikt om je even te verfrissen. Geen service plaats.
Prima camperplaats, ok het is een groot parkeerterrein, dus niet echt idyllisch, maar prima als uitvalsbasis voor een bezoek aan Canterbury. Vooral ook vanwege de prima gratis pendeldienst. Ook mogelijk om later op de avond terug te komen omdat je dan gebruik kunt maken van de normale buslijnen. Let op, voor een overnachting moet je twee dagen betalen. Maar dan nog steeds goedkoop.
Schuine parking met gravel bodem. Het lukte ons niet om onze blokken onder de wielen te krijgen, deze gleden steeds weg over het gravel bij het oprijden. Uiteindelijk maar weggegaan, te schuin om enigzins comfortabel te liggen. Wel een mooie locatie!
Gesloten toen wij wilde overnachten op 21 oktober. Volgens de app het hele jaar geopend.
Rustige camperplaats zonder voorzieningen. Maar er is een serviceplaats vlakbij, bij de supermarkt (blauwe zuil €2, afvalwater lozen gratis). Mooi historisch dorp. De Mont Ventoux is vanaf de camperplaats niet te zien, wel vanuit het dorp. De navigatie stuurt je niet helemaal naar de goede plek, wanneer je uit de richting vanhet dorp komt. Na het smalle bruggetje (2,40m) even 200 meter doorrijden
Ruime parkeerplaats op unieke locatie. Gericht op het oosten, dus inderdaad in de loop van de middag in de schaduw van de rots. In mid zomer vinden wij dat juist wel lekker.