@CarlavanTooren
Juli 2026
Een fijne, gastvrije, intieme camping aan de Dokkummer Ee mét een wijds uitzicht. De eigenaars doen er van alles aan om hun gasten het zo prettig mogelijk te maken. Via het jaagpad ben je zo per fiets in Dokkum Twee keer per week kan men genieten van een rondvaart naar/in Dokkum. (tegen een kleine betaling) De eigenaar vaart dan de campinggasten met zijn vlet naar Dokkum en vertelt het e.e.a. over de historie van dit stadje.
3 Nachten op "de camping" gestaan en geen pot of pan aangeraakt. We waren blij verrast van de kaart in het restaurant op de camping en nog meer onder de indruk van de uitgeserveerde gerechten en bedienend personeel. Werkelijk een pareltje, deze camping en bijbehorend restaurant. Sanitair schoon, staanplaats fijn en met de fiets zo in de bruisende stad. Chapeau!
Prettige camping met attente beheerders/eigenaars. (kan me ook totaal niet vinden in vorige reactie) stonden op nr.77 mét afvoer en water en hadden zon én schaduw. Heb trouwens ook de wasmachine en droger gebruikt en de prijs van beide machines komen overeen met prijzen die ik in Limburg en Drenthe heb betaald. Camping ligt prima gelegen om "de Vesting" en omgeving te bezoeken!
Ik kan niets negatiefs verzinnen. Alles klopt op deze camperplaats met het gevoel van een camping. Chapeau!
Prettig ontvangst en ook niet onbelangrijk...men sprak Engels. Maar met koud (zeer zeer lauw) water douchen en afwassen is vreselijk. Voor 1 overnachting betaalden wij € 27,72 voor een camper incl. 2 pax. Wij overnachten daar op 26 mei '24, broodservice en snackbar waren nog niet in bedrijf. Dát vinden wij net ff te duur....
2023
De bedoeling was een dag of 3 hier te staan maar het werd een week. Mooie plek aan het water, heerlijk gegeten en já dan zijn wij content. Qua sanitair is het zoals hieronder beschreven maar dat namen wij op de koop toe.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Mooie camping aan het riviertje de Kyll. Om deze camping de bereiken moet men een steile helling af (en natuurlijk weer op ☺)We vonden het griezelig máár achteraf met 2 vingers in de neus gedaan. Doordat men te kampen heeft gehad van erge wateroverlast is het restaurant gesloten. Maar zoals goede en doortastende ondernemers doen, hebben zij dit probleem getackeld met een foodtruck naast het terras. Broodservice tot aan de campingplaats. Wifi top!
2022
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden