@Carlijnvl
Sitecode: 20253
Mooie camping met goed zwembad en fijne speeltuin. De toiletgebouwen lijken net nieuw geplaatst en dus top in orde. Vlak aan de Loire fietsroute met een kasteel op 6 km. Een van de receptie spreekt NL. Restaurant serveert heerlijk eten en winkeltje van alle gemakken voorzien. Tip: voor brood even naar het dorpje gaan (1 km).
Prima camping voor doortocht. In mei was het buitenzwembad nog dicht en het binnenzwembad mocht nog onderhoud. Receptie was nergens te bekennen. WC gebouw was nog dicht, we “mochten wel in het individuele gebouw”. Omgeving erg mooi, ook fiets vriendelijk.
Als je naar dit gebied gaat, weet je dat het wat massaal kan zijn. Geldt ook voor deze camping. De plekken zijn oke, niet mega groot. Je staat in een mengelmoes van kampeerplekken en stacaravans. De camping zelf is onderdeel van nog 2 andere campings dus eraan grenzen waardoor je gemakkelijk naar het strand kan lopen en ook gebruik kan maken van de faciliteiten van de andere campings. De andere 2 aan de strand kant lijken wat beter voor kamperen.
Een mooie camping. Schoon sanitair. Goed binnenzwembad en fijn campingwinkeltje. Buitenzwembad was midden mei nog ijskoud. De camping staat verder op een soort van kleigrond waardoor het bij regen erg lang nat blijft en slecht wegloopt.
Heerlijke camping met Nederlandse eigenaren. Toen wij midden mei hier waren, was de camping druk in opbouw naar het seizoen, en dus bv het zwemdeel van de rivier nog niet gemaakt, maar het was als nog heerlijk om door de rivier te lopen en te ontdekken met de kinderen. Ruime plekken, goed onderhouden. Een auto of motor is in de regio wel een must.