@CarloSenten
- Iveco
- 1996
- Iveco
- Alkoof
Een nette verzorgde camperplaats. Aansluitend aan de camperplaats ook direct een garage bedrijf gespecialiseerd in campers.
Ben er nu 2x geweest. een prettige plek met goede voorzieningen. restaurants op loop afstand. ook een treinstation binnen 5 minuten wandelen om naar Barcelona centrum te kunnen.
Afgelopen maanden regelmatig hier verbleven. fijne Camperplaats met alle voorzieningen, centrum van Silves op loopafstand.
afgelopen maand er 2 nachten verbleven. Goede faciliteiten en op loop afstand van het centrum en prachtige kust.
Afgelopen maand een aantal nachten verbleven. Mooie en rustige locatie. Heerlijke wijnen. In de wintermaanden is ook de plaatselijke bar beperkt geopend en er is geen supermarkt, dus wel vooraf even inkopen doen. Toilet kan momenteel niet geleegd worden.
een handige uitvalsbasis als je Valencia wil bezoeken. bushalte en supermarkt op loop afstand. alle faciliteiten aanwezig.

Een mooi verzorgde en rustige camperplaats aan de wijngaard. Door de gastheer wordt je hartelijk welkom geheten met koffie of een van zijn heerlijke wijnen. Zowel de wijnen als de plaats zelf zijn een aanrader!
lijkt wel net aangelegd, zo schoon oogt het. mooie rustige plek op korte afstand van de dorpskern.
ondanks dat de informatie aangeeft dat het vanaf 1 mei beschikbaar is, blijkt het pas functioneel vanaf 8 mei. wat onhandig als je de route plant op basis van de geboden informatie Absoluut mooie plaats aan het water. maar niet bepaald waterpas en combi gras en gravel wat het lastig maakt met regenachtig weer.
vannacht hier overnacht. wel aan de doorgaande weg en naast het busstation, wat voor lichte slapers vervelend kan zijn. weinig bezoekers al oogt dat de afgelopen dagen anders wanneer je het afvalpunt bekijkt. verder netjes onderhouden en perfect rechte plaatsen
vannacht daar gestaan. had nog nooit verbleven op een CP waar je een pass etappes voor nodig had. dus eerst even wat onduidelijkheid aan de automaat maar verder heerlijk rustige plek ondanks zo kort op de weg gelegen.
zeer vriendelijke eigenaren en voor op doorreis zoals nu een heerlijke plek om even te overnachten.
vannacht gebruik gemaakt van deze Camperplaats zeer goed verzorgd, mooi centraal in het dorp gelegen maar toch heel rustige plek om de nacht door te brengen. enige nadeel is de wat onhandige opbouw qua tijden met de stroom voorziening, maar ondanks dat werkt het allemaal perfect.
wederom in Palamós verbleven als laatste stop in Spanje. dit maal maar een nacht, maar voorgaande keren langer verbleven en daarmee ook meer kunnen genieten van de faciliteiten en het stadje zelf. alles op loopafstand.
afgelopen week op route verbleven bij Alex. erg gastvrij, functioneel en rustig waardoor ik een goede nachtrust heb kunnen genieten.
Voor mij als werkende reiziger geen bruikbare wifi verbinding maar als camper gebruiker heb je hier alle benodigde faciliteiten. achter het benzine station heb je zelfs de mogelijkheid om je camper uitgebreid te wassen tot het dak aan toe.
Camperplaats is verzorgd. Voor de lichte slapers mogelijk wat lastiger omdat je dicht op elkaar staat en in de buurt blaffende honden hoort. Ben je niet zelf volledig self supported vooraf reserveren omdat niet iedere plek voorzien is van elektriciteit.
goed verzorgde camperplaats met alle benodigde faciliteiten. je kunt dagelijks vers brood bestellen en de volgende ochtend 9:00 afhalen. qua horeca en winkels is er minder aanbod in het winter seizoen, maar nog steeds voldoende aanbod en op loopafstand. net als het strand waar je alleen de weg voor over hoeft te steken. WiFi werkt vooral goed rondom de receptie. zal hier zeker terug komen.

Hele fijne camperplaats om te verblijven. Goede voorzieningen en gastvrije eigenaren. Strand bevind zich om de hoek en winkels binnen 5 minuten wandelen. Goede WiFi verbinding waardoor ik de gehele week heb kunnen doorwerken.

Hier 2 nachten verbleven. Heerlijk rustige plek in de bergen. op de parking van het openbare zwembad (nu in november gesloten) Het is ook de start van een wandelroute. Rondom de parking bevinden zich meerdere picknick banken in de schaduw en zelfs stenen bbq’s. slechts 5 minuten wandelen naar het dorpsplein waar zich een paar fijne horeca gelegenheden bevinden. Kleine supermarkt in het dorp aanwezig.

op doorreis voor de 2e keer hier verbleven. kleine knusse Camperplaats waar je goed kan toeven. faciliteiten zijn goed en tot 20:00 uur kan je bij de receptie nog een pizza of lasagne eten. aanrader om te verblijven, met een grotere camper niet Google Maps volgen aangezien deze een route aangeeft die wat krap is. er is een ruime toegangsweg beschikbaar
nette en rustige Camperplaats met direct om de hoek 2 restaurants waar je lekker lokaal kan eten. ondanks dat de Camperplaats zich dichtbij de airport bevind is de overlast minimaal. de faciliteiten zijn goed en zeker een goede plek om nachten door te verblijven.

vorige week een nacht verbleven. veel zwaar verkeer dat voorbij komt. modderige plaats die vooral voor de kleinere campers geschikt is. met mijn 8 meter camper blokkeer ik de toegangsweg als ik hem correct zou in parkeren.
rustige plaats waar je goed een nachtje kan verblijven
de Camperplaats moet nog officieel geopend worden, maar nu al aan het “proefdraaien” mooie ruime plaatsen, perfect geëgaliseerde plaats waardoor de camper waterpas stond zonder levellers. mooie faciliteiten en goed werkende WIFI.
werd vanavond weggestuurd door een beveiliger. volgens hem mag er geen gebruik meer worden gemaakt vanwege de AZC boten. zonde want was in het verleden een prettige plek als je in Arnhem centrum wilde zijn.
schaduwrijke camper plaatsen de camping wordt nog volop gerenoveerd maar alle gebouwen die inmiddels zijn opgeleverd zijn top! internet functioneerde niet echt dus gewerkt via eigen hotspot.
de afgelopen 2 dagen met mijn camper verbleven op deze camping. er wordt overdag nog wat gewerkt om het nieuwe sanitair gebouw volledig op te leveren, maar is inmiddels in gebruik en is echt super. kan de klacht van eerdere recensies niet herkennen qua ontvangst, was ook uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik was net te vroeg in het seizoen maar de komende dagen opent het ook het restaurant weer bij de ingang van de camping.
was op doorreis waardoor ik er 1 nacht heb gestaan. heerlijk rustige plek. goed verzorgde toilet en douche faciliteiten. restaurant niet goedkoop maar wel heerlijk gegeten. als ik weer eens dezelfde route rij zeker een goede optie om weer te overnachten.
voor de lichte slapers kan de doorgaande weg mogelijk wel een probleem zijn. maar verder prachtige plek met het centrum van Leuven inclusief bus en trein station op wandel afstand.
geen geschikte plek voor lichte slapers. verder ideale plek om je camper te parkeren en de stad te bezoeken
Het is een prima plek om Berlijn te bezoeken. Vriendelijke beheerders. Dichtbij het S-Bahn station waardoor je makkelijk in de stad komt. maar alle bruikbare winkels op zelfde afstand aanwezig. Sanitair oud maar schoon.
prachtige locatie op een historische plek in de stad. makkelijk gebruik van elektra wat je net als de overnachting simpel betaald via de Aan/Uit App. maar avonds veel overlast van straatracers , waardoor je gewoon slecht slaapt zonder overlast een 5 sterren locatie op basis van de plek en de loopafstand tot het centrum
Een fijne en rustige plek, met goede sanitaire voorzieningen en vriendelijke beheerders. Een plek waar ik inmiddels regelmatig terug kom omdat ik er door de goede WiFi verbinding, ook als werkende reiziger gewoon door kan werken. Voor de recreanten ook een ideale uitvalsbasis omdat je zowel met de fiets maar ook met het OV gemakkelijk overal kan komen.