@CarlovanderLaan
in tegenstelling tot eerdere reviews werden wij niet echt vriendelijk ontvangen, erg norse dame die een campervan die er ook stond wegstuurde omdat hij volgens haar geen toilet in de van had, dit was wel het geval maar hij werd toch verzocht weg te gaan. champagne verkoop en proeverij was ook al lastig dus zijn ook maar verder gaan kijken.
prima camping met vriendelijk ontvangst en net sanitair, centrum op loopafstand.
prima camperplaats waar je kunt betalen via de camping car park pas, te verkrijgen voor €5 bij de betaalautomaat. prima voorzieningen, toilet en wasplaats op de begane grond en nette doucheruimte en wastafels met warm water op de eerste verdieping, toegankelijk met een code of de camping camping car park pas. voor minder validen een sanitair kamer op de begane grond.. over de brug ben je in no time wandelend in het leuke stadje met verschillende
prima camping met mooie grote plaatsen op loopafstand van het mooie centrum. zeer vriendelijk ontvangst. receptie geopend smorgens van 08-30 tot 11 en smiddags van 15.00 tot 19.30 sanitair wat verouderd maar functioneel.
leuke camping aan het meer, vriendelijk ontvangst, leuke bar met eenvoudige kaart. sanitair wat verouderd maar schoon zoals het hoort, ruime plaatsen en voor een prima prijs.
erg norse op het onvriendelijke af wijze te woord gestaan €32,50 voor 1 nacht met de camper en 2 personen is voor deze locatie en staat van alles aan de hoge prijs. Broodjesservice via sms voor 18.00 opgeven. restaurantjes en winkels op een aantal km afstand. Voor ons is het eenmalig…..
2023
er zjjn GEEN gratis plekken meer ivm misbruik door enkele campergasten. U bent uiteraard van harte welkom op de camping tegen het standaard tarief. met vriendelijke groeten, Het beheer.