@Carlowieke
- Ford Transit T-Line XLS
- 2013
- Ford
- Liner
Een prima camperpark dicht tegen het centrum van Sint-Truiden. Ideaal ook voor prachtige fietstochten tussen de bloesems. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Water, elektriciteit en lozen chemisch toilet. Hier mogen veel steden een voorbeeld aan nemen. Samengevat: echt een aanrader.
Aangekomen met een heel vriendelijke gastheer. Zalige kennismaking. Camping pal tegen de stad en winkels. Voor mij top. En niet te vergeten in het groen en rustig.
Vandaag aangekomen op deze camperplaats. Heel vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Dicht tegen dorp en watergemaal.
Leuke camperplaats bij een jachthaven en vlakbij winkels. Leeuwarden, wat een leuke stad, op fietsafstand. We hebben hier 2 nachten gestaan.
Echt een leuke plek tussen de fruitbomen. Met een mooie winkel en cafetaria voor een lunch. Heel rustig 's avonds en op fietsafstand van Nijmegen. Ook vriendelijke uitbater en personeel. Een aanrader.
Gezellige camperplaats met mooi uitzicht op het kanaal. Super uitbaters die je ook informatie geven over mooie fietstochten. Mooie omgeving met leuke stops om de innerlijke mens te laven of te versterken. Voor mij een aanrader.
Heel leuke camping met alle voorzieningen. Leuke uitbaters en dicht tegen het enig mooie Veere. Kortom een echte aanrader.
Leuke plek om te staan, vriendelijke ontvangst. Maar als ik toch een negatief puntje mag zeggen, de staanplaatsen zijn een grote plek vol modder. Ik had plaats C5 en daar was een betonnen strook zodat ik droog kon staan.
Sitecode: 22090
leuke camping met grote plaatsen, goed sanitair en leuk restaurant. Erg mooie streek om te wandelen en te fietsen. 1 opmerking: op de plaatsen met de betonnen ondergrond is het lastig om de camper waterpas te zetten, maar al bij al een aanrader.
Zalige camping. Uiterst vriendelijke ontvangst, dicht tegen mooie fietsknooppunten. Echt een aanrader.
Heel toffe camperplaats met vriendelijke uitbaters. de hanen zullen in de cocq au vin zijn beland. niks gehoord. En de 1 euro voor electra is een billijke prijs.