@CarlyTakkie
- 2020
Mooie camping. Plekken met schaduw. Broodjes service. Fijn zwembad met voldoende bedjes. Met de fiets ben je zo in Calvi of aan het strand.
Stuk of 7 plekken voor grote campers gelijk bij ingang. Geweldig uitzicht vanaf het zwembad. Helaas waren er weinig parasols en om bij het zwembad te komen moest je heeeel veel klimmen. Enkele super grote douches, heel fijn. Slagboom ging niet automatisch open bij uitgang. Ik heb verschillende vertrekkende gasten met mijn sleutel moeten helpen.
28 euro voor een nacht. We hadden het laatste schaduwplekje. Wel heel krap. In de loop van de dag liep de camping helemaal vol. Je kunt heel makkelijk vanaf hier fietsen naar de oude haven.
De receptie was pas vanaf 18:00 open, maar je kon zelf vast een plek uitzoeken. Schaduw genoeg op de plekken met hagen er omheen. Heerlijk zwembad met bedjes en parasols. 34,50 voor een nacht met 2 personen.
27 euro per nacht. Beetje oud en rommelig. Prima verder.
Er was geen plek. We hebben het dus niet kunnen beoordelen.
Prima camping om een nachtje te blijven op weg naar het zuiden. Gratis warm water. Broodjes service. Vriendelijke man bij de receptie.
Prima voor één nacht op doorreis. Geen electra. Geen douche. Gebruik van toilet als de gasthof open is. Ontbijt met 2 gebakken eieren voor 8 euro.