@Carmy
- 2016
- Carthago C-Tourer I 143
- 2013
- Integraal
Wij verbleven daar 2 nachten, direct aan de rivier. Zeer mooie en rustige ligging. Het gezin (Sonja en Vladimir met kinderen) is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Badkamer met douche erg schoon. Wasmachine, spoelbak, fornuis en koelkast zijn eveneens aanwezig. De aanloop vanaf de hoofdweg gaat nog steeds over hobbelig grind dat momenteel wordt geasfalteerd, ga gewoon voorbij het restaurant
De prijs klopt niet, het kost nu twee keer zoveel, 20,00 €
Hier voel je je op je gemak, gemoedelijk familiebedrijf dat heel goed kan koken. Duits en Engels sprekend. Smaakvol ingericht van binnen en van buiten. Borden leiden naar het zandstrand met parasols en ligstoelen. Eenvoudig sanitair maar met elektra en gebruik van de wasmachine inbegrepen. Alles is schoon, maar aangezien er veel afval in de buurt is, neem ik een vuilniszak mee op wandelingen. Krijg 1 schnaps van de chef
De plaats kost nu 23,50 voor een Womo en 2 personen zonder elektriciteit, elektriciteit kost 3 euro extra per dag. Campingplaats CAMP3 bovenaan bij het zwembad is erg goed en een goed startpunt voor de wandelpaden
We hadden een prachtige plek vlak bij de zee. Sanitaire voorzieningen schoon. Vriendelijk personeel.
rustige vriendelijke plek direct aan zee onder pijnbomen, douches en toilet altijd heel schoon. Grijswater en berging beschikbaar, maar er wordt nieuw huis voor gebouwd. Eenvoudige supermarkt op 50 meter afstand
zeer rustige en vriendelijke plek. Het hele jaar geopend. schone toiletten, warme douche, we voelden ons erg gelukkig dus het kasteel van Lanhydrock wordt een enorm park. £ 16, - alles inbegrepen
waren 15.10.18 hier. prachtig uitzicht.
Niet terugdeinzen voor het bospad leidt het naar een heerlijk rustige plek, omringd door de natuur (bos en rivier) zwemmen en sporten mogelijk. Zeer aardige gastheren. Als je op zoek bent naar vrede, is het precies goed