@CaroCarado
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 195050
Prettige camping met vriendelijke en behulpzame eigenaar. De plaatsen zijn ruim genoeg, zeker die op het gras. Elektra, water, loosmogelijkheden en een mini shop. Het sanitair is minimaal: 2 dixies. Komende winter wil de eigenaar dat volwaardig aanleggen. Dan zou onze waardering zeker 4 zijn, nu 3. We betaalden 36,50 euro per nacht voor 2 personen en 2 honden.
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Heel veel ruimte, reserveren is niet nodig. Contact via telefoon en SMS, er komt iemand langs om geld te innen. Receptie o.i d. is er niet, je gaat gewoon staan. Alleen toiletten met een fonteintje.
10 euro is niks voor deze prima plek. Vertrouwen is de basis: je kunt meteen stroom, water en een schoon toilet gebruiken, betalen doe je bij een meubelzaak of je gooit de envelop met geld door de brievenbus.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Heel ruime camping met grote camperplekken op gras. Prima sanitair, met kleine keuken. Vriendelijke ontvangst. 400 kronen / 34 euro voor 2 personen en elektra.
Duur, en dan nog niet eens WiFi op de standplaats. En een beheerder die een grote mond geeft als je daar een opmerking over maakt.
Met twee honden ben je totaal 45 euro kwijt voor 1 nacht. Broodservice is er niet.