@CaroCarado
10 euro is niks voor deze prima plek. Vertrouwen is de basis: je kunt meteen stroom, water en een schoon toilet gebruiken, betalen doe je bij een meubelzaak of je gooit de envelop met geld door de brievenbus.
Heel ruime camping met grote camperplekken op gras. Prima sanitair, met kleine keuken. Vriendelijke ontvangst. 400 kronen / 34 euro voor 2 personen en elektra.
Duur, en dan nog niet eens WiFi op de standplaats. En een beheerder die een grote mond geeft als je daar een opmerking over maakt.
Met twee honden ben je totaal 45 euro kwijt voor 1 nacht. Broodservice is er niet.
Kleine camping onder de olijfbomen. Niet geschikt voor grote campers. Aan de rand van het dorp, via trap bereikbaar. Sanitair is matig.
De lokatie is prachtig, de sanitaire faciliteiten zeer matig. Een maaltijd gebruiken kan maar die is veel te hoog geprijsd, zeker als je wijn en extra's neemt zoals salade of nagerecht.
Sitecode: 71914
We hebben deze camperplaats niet gevonden. De vrouw op dit adres verwees ons naar campings.
Hier kan je niet overnachten, is geen camping of camperplaats.
Basic maar billich, 5 euro per nacht. Om 7.30 u komt toeterend een bakkerauro langs met verse broodjes