@CarolaHuisintveld
- 2024
- LMC
- 2014
- Integraal
Hele fijne camping voor de wintersport. De shuttle bus brengt je heel de dag heen en weer naar de piste. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi aangelegd. Wij komen hier zeker terug!
Prima tussenstop dachten we, uiteindelijk zijn we een paar nachten gebleven. Sanitair prima, ligging prachtig! Eten in het restaurant ook heerlijk, bediening ontzettend vriendelijk. Het terras van het restaurant boven het water is heel mooi! Kleine maar zeer functionele camping waar we zeker nog eens terug komen!
Niet eens met alle kritiek, het is een prima camping, zeker voor een bezoek aan Dubrovnik. Het sanitair is schoon (wij stonden op B) en je bent snel bij strand (wij hadden elektrische fiets bij ons) De plaatsen zijn heel ruim en je kunt als je aankomt, op het gemak een plekje uitzoeken. Wel eens met de kritiek dat het personeel incidenteel hard reed over de paden. Uber is zeker een aanrader.
Hier 3 nachten 2 pers camper voor € 234 op premium plaats aan het water (518) prachtige plek, sanitair schoon maar te basic. wel stroom, geen watertappunt. Dus met gieters water bijvullen. restaurant aan het water is niet van de camping, maar heel goed (biefstuk met truffelsaus wat geweldig goed!) . Pula is gezellig en pizzeria Jupiter is een aanrader !
Hele mooie camping! Alles netjes en schoon, de plaatsen zijn ruim, we konden rustig zelf een plekje uitkiezen. Op het B gedeelte gestaan, waar elke plek is afgescheiden met een haag van coniferen. Heel fijn als je van privacy houdt en ook voor de wind. De camping uit en je fietst zo naar het mooie strand. Het centrum zelf is klein, een gezellige autovrije hoofdstraat vol met restaurantjes. De prijzen zijn heel vriendelijk. Absoluut een aanrader!
Hele fijne camping, mooi aangelegd, alles netjes en schoon. Vriendelijke ontvangst bij de receptie, ze zijn heel behulpzaam. Als we nog eens naar Lagos gaan, komen we hier zeker terug! De camping wordt uitgebreid met 38 plaatsen met eigen sanitair. Dat is voor de volgende keer een goed plan. Gegeten in het restaurant, het snack gedeelte. Was prima en vriendelijke service. Een aanrader, deze plek!
Mooi camping op een goede locatie voor een verblijf in Albufeira. Vriendelijke ontvangst en je kunt in alle rust je plekje uitzoeken. De camping is wat gedateerd, maar zeer schoon. Heel de dag werden de toiletgebouwen goed schoongehouden. Het zwembad is mooi aangelegd. Stroom onbeperkt. Met de fiets of taxatie naar het centrum is makkelijk. Voor een taxi betaalden wij meestal rond de 5 euro.