@CarolavanHaften
- Citroen Possl Summit 600 plus
- 2022
- Ander
- Buscamper
Heerlijk rustig gelegen mooie camperplaats. plekken ruim genoeg om je luifel uit te draaien en te genieten van het groen om je heen. De plekken zijn net nieuw dus de heggetjes tussen de plekken moeten nog wat groeien. Zeer vriendelijke eigenaar. schoon en netjes sanitair.
prima doortrek camperplaats. vriendelijke ontvangst. mooi plekje. is een camperplaats met alles voor een camperplaats plus extra een douche en 2 toiletten. zou ook voor boerencamping voor kort verblijf kunnen doorgaan. achter liepen koeien, ernaast paarden en de kippen liepen ook rond
camping gericht op caravans die langer dan paar dgn blijven. wij stonden er met onze camperbus 2 nachten. voor niet te grote campers zijn er wat plekjes. We werden hartelijk welkom geheten. konden in de avond aanschuiven voor een heerlijke pizza. sanitair is heel netjes. mooie omgeving. ook prima fietsmogelijkheden. Als je niet tussen vnl Nederlanders wil zitten dan moet je er niet heen.
Wat een nette camperplaats. verharde ondergrond en bij iedere plek een stukje gras. keurig vuil station. alles bij elkaar. Wat mij dan weer verbaasde is dat zo'n mooie grote camper zijn vuilwatertank gewoon onder de camper leeg laat lopen. dit terwijl er een prima vuilwater losplaats is. makkelijk is ook dat je door je kenteken door te geven gelijk door de slagboom kan.
wat een fijne camping is dit. mooi gelegen aan het fjord en de bossen. zeer vriendelijke eigenaar. Top sanitair. broodjes service. supermarkt op ca 4km. met E-bike prima heen te fietsen. Het landschap is wat heuvelig. m
Is super de luxe camperen. was al behoorlijk druk ondanks doordeweeks en buiten seizoen. ik vond hem persoonlijk te groot en behoorlijk duur, maar je betaald ook wel voor stukje luxe. zeker qua sanitair.
Prima keurige plek voor doorreis. rustige camping. met een zwembad. (niet in geweest). we stonden onverhard op gras, maar konden ondanks nachtelijke stortbui toch goed wegkomen.
soort van natuurcamping. wij hadden een plekje midden in het groen. Zeer vriendelijke eigenaar. Goed sanitair en ruim voldoende. Prima plek voor 1 overnachting. je kan er ook een mooi blokje om. staan wel wat oude vaste caravans en je hoort de doorgaande weg.