@Carole
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2013
- Rapido Randonneur
- 2009
mooie vlakke camping, gazon met grind als luifel. café en eenvoudige winkel. Alle voorzieningen (toiletten en douches niet open ivm CV19). Zeer schoon en veel waterkranen en slabbetjes. 10 minuten. lopen naar smokkelaars Inn, sterk aanbevolen. zou hier weer stoppen
Grote met gras begroeide camping met een harde ondergrond en gras, uitstekend geschikt voor gezinnen. Toiletvoorzieningen moeten worden bijgewerkt maar bruikbaar. Receptiepaar erg vriendelijk. De camping ligt aan de oevers van de rivier, in de middle of nowhere naast de pub. Een winkel ter plaatse zou geweldig zijn.
Ik weet niet hoe dit kan worden aangemerkt als een site. We hebben wild op betere plekken gekampeerd! Elektriciteit is inbegrepen voor € 12, met een kleine hut voor wc en douche (man komt om water aan te zetten!). Het is eigenlijk gewoon een glooiend gebied en ruig, en veel opgeslagen caravans enz. Wij zijn de enige mensen hier. Zeer teleurgesteld en beschrijving misleidend. Ik zal niet meer komen.
Mooie kleine camping, ver van de gebaande paden. Meestal op lange termijn Duitse campers maar erg vriendelijk. Faciliteiten zijn erg schoon, niet veel maar brandschoon. De plaatsen zijn groot. Goed geadviseerd om voor aankomst boodschappen te doen. € 11 pupn incl. elec. Daalt tot 6 euro maar betaal voor elec. na 3 nachten. Uitstekende waarde.
Sitecode: 1927
Uitstekende tussenstop. Zeer stil, netjes en goed ingedeeld. 10 minuten lopen naar de stad, veel winkels en een Lidl.
Landelijk gebied, heerlijke douches. We verbleven hier 6 januari 2018 voor 4 nachten. Iets buiten de stad. Fiets naar Fuseta, mooie badplaats. Elektrische 6 amp, blijft struikelen. Manager Frank, zeer behulpzaam en vriendelijk
We verbleven hier twee weken nov 2017. Goede site, zeer schone faciliteiten. Gemakkelijk lopen naar de stad met veel cafés, bars, restaurants. ICC-kaart voor korting.
Sitecode: 19892
Grote parkeerplaats voor het ziekenhuis. Geen faciliteiten, maar OK voor een overnachting. Commercieel centrum aan de overkant met eetgelegenheden. Co-rods brachten ons naar de achterkant van het ziekenhuis, dus pas op!
Goede punten: acsi @ 17 euro, gratis WiFi, 10amp elektrisch, niet overspoeld met schaduw, toiletten zijn schoon. Niet goed: douches zielig, staanplaatsen zijn krap, geen manoeuvreerruimte, site een beetje moe.