@CarolineClijnk
Goed onderhouden camperplaats met plek voor 4 campers op heel ruime plaatsen. Er is veel ruimte om eventueel een luifel uit te draaien. Er waren meer dan 4 campers en die stonden gewoon op de parkeerplaats, wat geen probleem lijkt te zijn. In het weekend is het gratis. Er is wel water om het chemisch toilet te spoelen, maar dat is geen drinkwater. Lozen van grijs water en chemisch toilet is gratis. Supermarkt vlakbij. 24 uur toegestaan.
Mooie camping! Bijzonder aardige ontvangst bij de receptie. Ik raad aan om te gaan staan op het het veld waar de camping ooit is begonnen. Daar kan je in de schaduw onder de bomen staan. Dan is het wel een eind lopen naar de toiletten. Alles is netjes. Fijn fietsen in de omgeving. Ik zou maar 1 nacht blijven, maar heb een nacht bijgeboekt.

Rustige plek met veel groen. Sportvelden en fitness apparaten buiten. Geen voorzieningen op een dixi na.
Mooie camping en prima om langer dan 1 nacht te verblijven. Netjes wc’s en douches. De velden zijn nog rondom de beneden gelegen kleine jachthaven. Ik betaalde £30,- voor 1 nacht inclusief stroom (1 persoon).

Nette camping bij een paar visvijvers waar mensen tegen een dagtarief van £7,50 komen vissen. De camping heeft 2 grote velden met behoorlijk wat hellende plekken. Het is niet overal vlak. Langs een drukke weg, maar dat hoor je alleen overdag. ‘s Nachts is het rustig. Ik betaalde £20,- zonder stroom. Stroom gaat via gebruik (kaartje met een bedrag erop gestort en je de rest van het niet gebruikte de volgende dag weer terugkrijgt).

Prima camping. Mooi veld, fijn uitzicht. Om de hoek ligt het kanaal waar je langs kan wandelen. Ga vooral even Indiaas eten in het café langs de weg. Heerlijk eten!

Prima overnachtingsplaats op de parkeerplaats. Er is een rustig hoekje waar je kan parkeren. Eten in de pub is niet verplicht als je wil overnachten, maar is wel aan te raden, want lekker. Direct naast de pub loopt het pad langs het kanaal. Je kan naar het (kleinere) viaduct lopen. Wil je ook naar het grote viaduct dan is dat nog ca. 1,5 uur lopen vanaf het kleine viaduct.

Mooie plek, prachtig uitzicht. Vlakbij het kustpad, mooi voor een wandeltocht. Veld is netjes, sanitair behoorlijk oud, maar wel schoon. Camping is niet goedkoop. Ik betaalde £30,- voor 1 nacht, 1 persoon en stroom. In verhouding tot de kwaliteit van het sanitair prijzig. Zeker ook omdat ik de vorige nacht op een luxe camping stond en hetzelfde betaalde. Daarom valt het nu een beetje tegen en valt het oordeel lager uit.

Prijzige camping (ik betaalde £30,- per nacht voor 1 persoon), maar daar krijg je nogal wat voor. Zeer schone douches, toiletten, vloerverwarming. Ruime plekken op steen naast een stukje gras. Bij elke plek standaard stroom inbegrepen met een eigen waterpunt en afvoerputje voor grijs water. Inderdaad niet heel gezellig, maar iedereen zegt gedag in het voorbijgaan en dat vind je ook niet overal. Vlakbij dorp en strand, op loopafstand.

Prima camping waar ik ruim 30 jaar geleden ook al ben geweest. Nog steeds rustig en ruim. Prima sanitair. Gratis douche, dus zonder ‘gedoe’ met munten. Het veld aan de buitenkant heeft uitzicht. Daar is ook het wandelpad naar het stadje. Rond het hoofd veld staan heggen waardoor er geen uitzicht is. Grote supermarkt vlakbij is ook handig. Ik betaalde £20,- per nacht inclusief stroom(1 persoon).
De beste plek is om op de heuvel te gaan staan. Daar is geen stroom, maar heb je het beste uitzicht. Het vlakke veld beneden liep heel vol toen de schoolvakanties begonnen en daardoor werd het druk bij de toiletten. Prima om in zee te zwemmen! Ik betaalde £10,- voor 1 nacht (1 persoon en zonder stroom).

Prima plaats! Het lijkt wel een camping als ik alle luifels uit zie staan en de tafels en stoelen buiten. Er zijn 10 verharde plaatsen en dat zijn waarschijnlijk de officiële plekken, maar op het grote grasveld staan nog veel meer campers en kennelijk is dat toegestaan. Prijs €5,- voor 24 uur te betalen met kaart bij de machine vooraan. Plek is geschikt om langer dan 1 nacht te staan. Centrum op loopafstand.

De plek is mooi, maar het toiletgebouw is gesloten, omdat er van alles kapot is. Dus geen douche en geen toilet. Men is wel behulpzaam en in het restaurant kan je emmers water halen. Dus ik hoop voor de kampeerders die na mij komen, dat het probleem snel is opgelost. Het is behelpen en een korting op de prijs zou wel aardig zijn geweest. Ik betaalde €22,- voor 1 nacht, 1 persoon, met stroom.

De camping zelf is druk en erg vol. Ze staan daar ook erg dicht op elkaar. Vooraan bij binnenkomst is een veldje voor campers. Wel bij de weg en de parkeerplaats, maar toch ruimer en rustiger. Sanitair netjes en schoon. Ik betaalde 88 Zloty voor 1 persoon, voor 1 nacht en met stroom. Het meer is mooi. Je kan er zwemmen, kanoën en nog veel meer.
Redelijk terrein. Beetje onverzorgd. Receptie, douches flink stuk lopen(in het universiteitsgebouw). 2 dixies op het terrein. Terrein is beveiligd met een hek. Je krijgt een afstandsbediening mee. Naast de drukke spoorlijn(met oordoppen in ‘s nachts geen last). Prijs wat aan de hoge kant, maar het is natuurlijk in een aantrekkelijke stad. Prima om met de fiets de prachtige stad in te gaan.
Prima camping op loopafstand van het prachtige oude centrum. Zeer de moeite waard! Je mag zelf een plek uitzoeken op de camping. Ik betaalde voor 1 persoon 100 zloty voor 1 nacht (met stroom). De weg is wel druk. Ik heb niet veel racende motorfietsen gehoord, maar die zijn er soms wel. Naast de camping is een zwembad waar je tegen betaling kan zwemmen. Ook is er een tennisveld, dus genoeg vertier voor kinderen.
Het is een prachtige plek. Zo stil. Het terrein in behoorlijk schuin, maar als je geen blokken hebt dat heb ze die daar wel voor je. Ik ben 1 nacht gebleven, maar het is zeker een plek om voor langere tijd te blijven.
Prima camping als uitvalsbasis voor het centrum. Kom vroeg, maar na 12.00 uur, omdat veel mensen dat vertrekken en er nog keuze is voor een plekje. Natuurlijk is dit, vanwege de prachtige stad, een drukke camping waar je behoorlijk dicht op elkaar staat, maar er wordt voor iedereen een plekje gezocht. Naar het centrum op de fiets is ook prima te doen.
Wat een mooie plek! Mooie tuin met bomen. Een plek om tot rust te komen, zeker na een heel indrukwekkend bezoek aan Auschwitz. Heb je een fiets? Ga dan met de fiets naar Auschwitz I en ga ook met de fiets naar Auschwitz II(Birkenau). Dan hoef je niet met de pendelbus te gaan. Het klopt dat het sanitair wat gedateerd lijkt, maar is verder prima. Je kan per nacht boeken. Wil je langer dan kom je de volgende dag weer voor een nacht boeken.

Prima camping. Geschikt voor doorreis, maar ook voor een bezoek aan het mooie centrum van Wroclaw (aanrader om naar het Panorama museum te gaan). Een half uur fietsen over (grotendeels) vrijliggende fietspaden. Sanitair is heel schoon en prima in orde. Een plek om naar terug te keren!

Lijkt niet groot als je voor het hek staat, maar blijkt dan toch veel groter te zijn. Veel vaste kampeerders, maar voor mijn was er wel een plekje voor 1 nacht zonder stroom. Als alleenreizende betaalde ik €13,50. Heel schoon sanitair. Voor 2 minuten douchen betaal je €0,50 en voor 5 minuten €1,-. Er is een zwembad tegen betaling.
Weinig toe te voegen aan de vorige recensies. De Biedronka supermarkt wordt momenteel verbouwd. Veel geluid te horen van de werkzaamheden overdag, maar niet zo storend.

Misschien wel slim om vooraf te reserveren, maar ik had toch geluk. Op het bord aan de weg stond dat het vol was maar er bleek toch een plekje vrij. Prijs inclusief stroom voor 1 nacht (ik reis alleen) £21,50. Dat vond ik boven verwachting goedkoop gezien de mooie locatie aan het meer. Alle voorzieningen netjes en aanwezig. Loop vooral even naar het dorpje Luss. Het is echt prachtig met mooie cottages en bloemen voor de deur. Wel erg toeristisch.
Sitecode: 102066
Zeer stille plek, een flink stuk van de weg af. Geen voorzieningen. Wel wandelroutes. Plek is niet gratis. Als je wil overnachten kost het £7,- te betalen via de Ring Go app. Zet die op je telefoon, handig, want het komt vaker voor.

Het worden vast 8 mooie plekken met stroom, maar het is nog steeds afgesloten. Kennelijk is dat al lang zo, gezien de andere reviews. Zoals al aangegeven kan er overnacht worden naast het gebouw aan de overkant. Er stonden veel campers. Geen Thaise afhaal gezien, wel een Chinese afhaal.

Sitecode: 72077
Eigenlijk is het meeste wel aanwezig, maar behoorlijk verouderd. Bij elke beschikbare plek zit een geplastificeerde kaart met informatie. Er zit ook een zakje in waar het contante geld in moet en dat zakje gooi je in de ‘honesty box’ bij het gesloten gebouwtje. Geen idee hoeveel het kost, maar de eigenaar kwam langs en vertelde dat het £22,- kost. Dat is ook inclusief stroom.
Het is druk op Skye. Voor mij(niet gereserveerd) was een plek beschikbaar op een apart terrein op steentjes. Dat zijn plekken zonder stroom, maar verder prima. Alles is hier nieuw, mooi en netjes. Heerlijke douches! Ik betaalde £20,- voor 1 nacht en dat is dus zonder stroom. Als je hier vroeg aankomt vind je misschien nog wel een plekje als passant die niet gereserveerd heeft.

Misschien komt het omdat ik alleen reis, maar dit is voor mij de goedkoopste camping tot nu toe, wat ik gezien de reviews niet had verwacht. Plek zonder stroom £14,-, met stroom £19,- en als je zeezicht wil komt daar £5,- bovenop. Alles heel schoon en netjes. Naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van wasmachine en droger. Warm weer, maar een fijn briesje omdat je op een heuvel staat. Er zijn plekken op gras of op steentjes.

Zeer goede plek met prachtig uitzicht over een meer en de bergen. 3 leuke wandelroutes. Toilet en drinkwater gratis. Niet mogelijk om chemisch toilet te legen. Geen vuilnisbakken. Er is plaats voor veel meer campers dan 3. Ik stond hier met 10 campers, een auto met daktent en later is er nog iemand gekomen met een auto en een klein tentje. Er is een klein stukje gras om een tentje neer te zetten. Donatie £10,- via QR code of cash in een paal.

Prachtig uitzicht over de baai, die je ‘s avonds bij vloed snel ziet vollopen. Een voortdurend wisselend beeld. Nette douches(neem die bij het raam, want dan kan je je spullen op de vensterbank neerleggen, in de andere douche is geen plankje), schone wc’s. Let op: chemisch toilet mag alleen geleegd worden als het groen(biologisch) is. Blauwe vloeistof mag niet geleegd worden. Ik betaalde £25,- voor 1 nacht, 1 persoon en zonder stroom.

Prima camping met fijne ruime en schone douches en toiletten. Prijs £30,- voor 1 nacht, inclusief stroom. Pal naast de spoorlijn en aan de andere kant een weg. De weg is niet druk. Af en toe een trein (1x per uur? en dan zit je te schudden in je camper), maar ‘s nachts is het rustig.

Mooie camping. Fijne douches en schone toiletten waren heel prettig, maar waar toch de prijs van £22,- vandaan komt weet ik niet, want als alleenreizende betaalde ik £34,- voor 1 nacht. Alleen inclusief stroom.
Vol met auto’s, krappe parkeerplekken en om 15.00 uur geen plek voor een camper. Misschien ‘s avonds wel als de auto’s weg zijn. Ik ben doorgereden, vond het helemaal niets.
Misschien zijn de routes gewijzigd, maar met bus X6 of 113 rijd je rechtstreeks naar het centrum van Edinburgh. De halte is net voorbij de rotonde. Een enkele rit kost £2,-. Voor £5,- heb je een dagticket.

Plaats is mooi, maar er staat toch echt een bordje dat je hier niet mag kamperen. Wel fijn wandelen in de omgeving.
Geen specifieke plekken aangegeven voor campers. Ga zo ver mogelijk van de drukke weg af staan. Er wordt daar soms als gekken gereden. Veel ruimte. Er staat ook een caravan. Is kennelijk ook toegestaan. Ga vooral even naar de prachtige abdijkerk en de kruidentuin. Goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.
De officiële plekken zijn pal naast de sanizuil. Daar wil niemand staan, want het is niet fijn direct naast de loosput te staan. De parkeerplaats is heel groot en er is overal plek. De campers staan dus verspreid over de parkeerplaats. Rustige plek, ondanks drukke weg vlakbij. ‘s Nachts stil.
Doodstil. Alleen koeien en paarden in de omgeving. Misschien ook zo stil omdat het een feestdag was op 21 juli. Alleen een (volle) vuilnisbak aanwezig. Ik stond er lange tijd tijd alleen. Later zijn er nog 3 campers bijgekomen. Jammer dat sommige campers niet zelfvoorzienend zijn en men met toiletrol de bosjes in moet. Dat kan op deze plek niet de bedoeling zijn.
Prima plek voor een overnachting. Wel langs een weg waar regelmatig erg hard wordt gereden(‘s nachts geen probleem. Overdag is er muziek uit luidsprekers op het parkeerterrein tijdens openingstijden van het museum (niet storend). Jammer dat sommige camperaars toch campergedrag vertonen (zonnescherm uit, tafel en stoelen buiten) waardoor ze een grote plek innemen. Elke ruimte is bedoeld voor 2 campers en dat past dan niet meer.
Ik stond hier helemaal alleen. Af en toe auto’s met wandelaars, fietsers die voorbijkomen. ‘s Avonds enkele jongeren die samen een biertje komen drinken. Heel rustig. Voordeel van alleen staan was dat ik telkens kon verplaatsen om een schaduw plek op te zoeken om de tropische hitte te doorstaan.
Prima plek. Ben 2 nachten gebleven. In het weekend duidelijk een stuk drukker dan op een doordeweekse dag. Vogelsang complex zeer interessant! Veel wandel- en n fietsroutes in de omgeving. Prijs is €10,- voor een plaats en €1,- p.p toeristen belasting. Gratis loos plek voor chemisch toilet en grijs water, gratis drinkwater. Afvalcontainer aanwezig. Op een avond stonden er opeens ook nog 2 tentjes van wandelaars tussen de campers. Mag ook
8 plaatsen? Misschien alleen als de blokken het terrein afsluiten, maar nu was het hele terrein open en kunnen er wel 30 campers staan. Prachtig uitzicht. Wel veel geluid van de weg beneden in het dal, maar ‘s nachts heel stil. Er staan een paar picknick tafels en er zijn vuilnisbakken. Meer niet.
Goede plek, wel aan een erg drukke weg. Problemen met het betalen. De betaalautomaat herkent geen moderne bankpassen met V Pay. Gelukkig kon een andere aanwezige camperaar voor mij betalen en ik contant aan hem. Leuven is zeer de moeite waard. Met de eigen fiets fijn naar het mooie oude centrum, ca 15 minuten.
Prima plek. Niet meer last van vliegtuigen dan thuis, dus geen probleem. Aanrader, zoals anderen voor mij, ga eten bij de pizzeria aan de overkant. Heel goed en niet duur.

Prima plek met gratis stroom. Uitzicht op het kanaal. Nette toiletten en douches. Wel een flink eind lopen vanaf de plaats waar de campers staan. Kennelijk mogen hier ook caravans staan. Zorg dat je een envelop bij je hebt( en voldoende contant gepast geld), want de betaling gaat in een envelop die je in een brievenbus moet gooien.
Sloten is prachtig en alleen al daarom zou je hier moeten gaan staan, maar met je wc-rol over straat naar de wc vind ik uit de tijd. Toiletpapier zou toch gewoon aanwezig moeten zijn. Wel een prijs voor 1 persoon. Dat vind ik wel netjes: €9,- per nacht zonder stroom. Veel reuring in de jachthaven. Dat is altijd leuk.
Mooie rustige plek met reuring in de jachthaven. Op het bord staat dat er plaats is voor 8 campers en er staat ook dat auto’s daar niet mogen parkeren. Jammer dat er toch auto’s staan waardoor er minder campers kunnen staan. Dat was nu geen probleem, omdat er weinig campers waren, maar daarop zou gecontroleerd moeten worden. Douche kost €0,50. Stroom gaat per €0,50. Op de fiets naar het centrum gaat door een groot en saai industriegebied.
Mooie camperplaats, zeer netjes. Fijn dat er ook een prijs is als je alleen bent. Dan kost het €12,- ex stroom. Warm water bij de kraan kost €0,20 en de douche €0,50. Slechts 1 wc voor zoveel campers is wel weinig, maar er lijkt uitbreiding te komen. Mooie omgeving om te fietsen o.a. naar De Kale Duinen.
Ik kwam voor 2 nachten, maar heb verlengd. Wat een fijne plaats om te kamperen! Voor mij werd een mooie plek uitgezocht aan de rand van het veld met uitzicht over het weiland richting het bos. Het gras wordt telkens gemaaid en overal staan planten en bloemen. Zeer verzorgd. Heerlijk fietsen in de omgeving. Eigenlijk mis ik alleen een loosput voor grijs water, maar verder niets dan lof! Met NKC kaart kost het €16,- per nacht inclusief alles.

Prima plek met alle voorzieningen. Voor 1 persoon per nacht €11,25 inclusief stroom. Wel veel lawaai van het restaurant waar een feestje gaande leek. Dat zorgde ook voor mensen die hun auto’s parkeerden op de camperplaats. Niet zo netjes. In de omgeving kan een bezoek gebracht worden aan het klooster.
Ik sluit me aan bij alle andere goede reviews. De plaatsen zijn zo ingericht dat, als je niet aan de kant van het water staat, toch de jachthaven kan zien. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Binnenkort uitbreiding.

Sitecode: 19299
Het lijkt een plek waar mensen lang blijven. Het was vol toen ik kwam en ben eerst de stad in gegaan. Gelukkig bleek er 1 plek vrij gekomen, maar daarna was het weer vol. Overdag druk verkeer, maar ‘s nachts is het rustig. Voldoende voorzieningen. Prima voor een gratis plek.
Het officiële campergedeelte is vooraan op het gras, maar na de vele regen is het daar heel nat met veel plassen water. Daarom hebben veel camperaars voor de parkeerplaats achteraan gekozen. Het is hier rustig en er is veel ruimte beschikbaar dus kan het ook. Misschien kan je daar niet staan als het druk bezocht is. Mooi park, veel activiteiten mogelijk. Ook wandelroutes. Fijne plek om te overnachten.

Prima locatie. Heel fijn dat er ook een prijs is voor 1 persoon! Dan kost het € 10,50 per nacht exclusief stroom.
Niet heel mooi, maar zeer geschikt en niet duur. Veel voorzieningen voor maar € 10,-. De havenmeester komt langs om het geld te innen. Hij vertelde dat de gemeente deze camperplek wil gaan uitbreiden met nog 2 plaatsen. Reserveren kan niet.
Prima plek vlakbij het meer. Heel rustig. Fijn voor een wandeling langs het meer. Wel wat schuin aflopende plaatsen. Gratis en goed onderhouden door de gemeente.

Het is een zeer geschikte nette plek voor een nacht. Er wordt wel gewerkt aan de dijk ernaast, maar ‘s nachts is het rustig. Wel lopen alle plekken schuin af. Het is dus wel een beetje zoeken als je geen blokken hebt. Mooi dorp!!
Prachtige plek. Mooi aangelegd. Betalen kan tegenwoordig ook met kaart! Helaas werd de mijne ( gewone bankpas) niet geaccepteerd, zoals op veel plaatsen in Duitsland. Zorg dus genoeg contanten bij je te hebben. Leuk wandeling door het stadje en naar het slot.

Geschikte gratis plek zonder voorzieningen. Uitzicht op het water. Lange campers staan overdwars op een aantal parkeerplaatsen. Dat kan nu omdat het eind september rustig is. Industriegeluid van de overkant, maar geen probleem met slapen.

Mooie plek langs een drukke weg, die ‘s nachts stil is. Prijs is €17,- voor een camper met 2 personen. Ondanks het slechte weer toch vol, dus kom op tijd. Bij het betalen ‘s ochtends tussen 8.30 en 9.30 uur krijg je een zak broodjes mee. Leuke service!

Mooie locatie. Vanwege coronamaatregelen alleen te gebruiken als je zelfvoorzienend bent want het sanitairgebouw is gesloten. Staplaats kost €8,50. Daarnaast betaal je €1,20 p.p. toeristenbelasting. Stroom had ik niet nodig. Ook apart berekend. Water kan wel gevuld/geleegd worden en chemisch toilet ook. Via het speelterrein kan je naar het meer beneden aan de heuvel lopen.
Mooie plek, maar het water is niet gratis. Kost €1,50 voor 80 liter. Dat is niet duur maar veel te veel als ik maar 20 liter nodig heb. En waarom moet ik €3,- betalen om 3 keer te kunnen douchen als ik alleen kom en voor maar 1 nacht? Ik vind dat prijsopdrijving. Waarom is er geen keuze om iets minder te betalen voor de juiste hoeveelheden die nodig zijn? Betalen via een automaat en alleen contant! Pasje met €10,- borg. Terug bij inlevering.

Mooie goed onderhouden plek aan de rand van een voormalig sportveld. 7 door struiken afgeschermde plaatsen. Je mag hier maximaal 5 dagen staan. Geen loosput voor vuil water of chemisch toilet. Dat is wel jammer, maar is misschien ook om te voorkomen dat mensen hier nog langer blijven staan. Stroom tegen betaling €1,- voor 4 uur en 60 liter water voor €1,-. 1,5 liter water is gratis. Er is een speeltuin en er zijn fitness apparaten.
Absoluut een prima plek om met je fiets (of bus) de stad in te gaan, maar wie heeft bedacht dat je hier kan overnachten ? Er staan alleen lege caravans en campers gestald en het voelt heel ongemakkelijk om als vrouw alleen hier tussen te staan. 1 nacht gebleven.Het zou fijner aanvoelen als er meer overnachters zijn. Druk met bussen, maar toch goed geslapen(oordoppen in). Wel fijn dat het net buiten de milieuzone is.

Rustige plek tegenover woonhuizen naast een weiland. Betalen bij de camping iets verderop links van het zwembad. Naast het zwembadgebouw ligt het sanistation.Dat was wel even zoeken want het staat niet echt duidelijk aangegeven op de borden.
Op 16 juni was ik hier ook. Wel een groot verschil met toen want het is nu veel drukker, maar nog steeds leuk om naar het centrum te fietsen. Prima plaats voor een overnachting. Veel mensen komen hier fietsen en wandelen en daarom staan er ook veel personenauto’s geparkeerd.
Dit is geen mooie plek maar wel heel handig voor een treinreis naar Amsterdam of een wandeling naar de Zaanse Schans. let wel op: de gemeente Zaanstad heeft net besloten deze plaats op te heffen. Er zullen binnenkort verbodsborden komen.

Rustige plek. Veel wandelroutes in de omgeving. Wc’s aanwezig. Redelijk schoon. Prima voor een overnachting.
De officiële plaatsen op het grind zijn zeker smal voor 2 campers, maar die waren vol. Wij stonden naast plaats 1 (met genoeg ruimte) tussen de druivenranken. Stroom via onze buurman, dus samen aan 1 paal. Geen enkel probleem mee gehad. Leuk op de fiets langs de volkstuinen naar het centrum. Plek is mooi, met uitzicht op de druivenhellingen. Prijs is inclusief stroom en water.
Mooie rustige plek. Vlakbij het zwembad, dat helaas gesloten was. Stroompaal. Verder niets. Als je zelfvoorzienend bent is dat geen enkel probleem. Voorzieningen zijn bij een andere camperplaats in de buurt te vinden.
Mooie schaduwrijke plek. Wel langs een drukke weg (achter de bomen), die ‘s nachts rustig is, dus is slapen geen probleem. Water is niet meer gratis, maar mbv een muntautomaat te verkrijgen. Plaats voor 1 nacht kost €10,- . Staat goed aangegeven langs de weg. Niet ver van de grootste rodelbaan van Duitsland. Wandelroutes in de buurt, oa naar de waterval.
Zeer nette plek! Mooi aangelegd. De boompjes zijn nog niet zo groot, maar dat zal met de tijd beter worden. Wel weer typisch Duits: betalen met muntgeld en niet met betaalpas. Je loopt eigenlijk de hele tijd muntgeld te verzamelen omdat je op dit soort plaatsen nooit kan pinnen. Maar als je dat eenmaal weet gaat het meestal wel goed.
Wij kwamen voor 1 nacht, maar de plek bleek zo goed dat we meteen voor 2 nachten hebben betaald. Wat een mooie plaatsen! Zo netjes en goed geregeld. En dat voor slechts €10,-. Dat betaal je soms ook op kale parkeerplaatsen. Dan liever hier. Prima eten in het restaurant. Met de fiets naar Meersburg is echt een aanrader. Absoluut een plek om naar terug te komen!
Houd er wel rekening mee dat de uitzichtplekken vrijwel allemaal gereserveerd zijn. Wij konden voor 1 nacht alleen aan de zijkant staan ( dat is langs de weg met een paar struiken ertussen. Dan zie je het uitzicht alleen over de weg en tussen campers door. Nog steeds mooi, maar wel minder dan aangegeven staat.
De tip van Dutchvanlife is leuk, maar het kost niet €8,- maar €15,- (26 juni 2020) voor 1 dag als je je kaartje bij de camperparkeerautomaat koopt. En, ja, het kost €1,- voor de hele dag bij de 1e automaat, maar het kaartje is niet hetzelfde want de prijs staat er op genoemd, dus is er wel degelijk een verschil, waar hopelijk niet naar wordt gekeken als er gecontroleerd wordt.
Nergens een aanduiding of je hier wel of niet mag overnachten, maar we stonden met 12 campers(allemaal Duits), dus kennelijk weten de Duitsers deze plek ook te vinden. Ongeveer per 3 kwartier komt er een trein luid claxonnerend langs gereden. Dat stopt tegen 23.00 uur. Begint de ochtends vroeg weer. Maar met oordoppen in slapen, geen last. Geen voorzieningen. Fietsen en wandelen bij het meer.
Overdag druk met auto’s, maar ‘s avonds is er genoeg plaats en staan er vooral campers. Tussen 8.00 en 18.00 betaald parkeren : 12 uur, €4,- voor 48 uur. Langer kan ook. Uitzicht op skispringschans. Direct naar het spoor. Wij hebben er geen last van gehad. WC tegen betaling. Verder alleen glasbakken, kledingbakken.
Nette plek, geschikt voor doorreis. Voorzieningen prima geregeld. Vlakbij snelweg, maar met oordoppen in prima geslapen. Drukbezochte plek. Veel campers, maar ook auto’s met caravan erachter overnachten hier.
Er staat nergens aangegeven of je hier wel of niet mag overnachten, maar omdat het in de app staat hebben we het gedaan. We waren de enige camper. Mooie plek waar veel mensen wandelen of fietsen en er komen de hele avond door auto’s voorbij. Desondanks een rustige plek, ideaal om met de fiets de stad in te gaan. Bovendien buiten de milieuzone. Winkels op loopafstand(ca 10 min).
Of je hier altijd een plek vindt is nog maar de vraag. Op zondagmiddag lukte dat in ieder geval wel, maar op maandagmorgen was de hele parkeerplaats vol met auto’s. De parkeerplaats ligt net buiten de milieuzone en is heel handig om de oude stad te bezoeken. Dat is ongeveer 15 minuten lopen. Een bezoek aan de stad is zeker de moeite waard!
Misschien goed, zag er mooi uit, maar de hele parkeerplaats was vol op een zondagmiddag rond 15.00 uur. We hebben geen stroompaal gezien. Het was er zo druk dat we zijn doorgereden.
Prima plek. Geen last van de telkens passerende trein gehad. Ligt direct langs het fietspad langs de Wohrder See. Met 11 minuten ben je met de fiets in het centrum. Er is ook een bus naar het centrum. Geen faciliteiten, maar als je zelfvoorzienend bent is dat geen probleem.
Mooie plek langs het water. Op dit moment alleen voor campers en caravans die eigen sanitair hebben. Toiletten overdag open. Verder alle andere openbare ruimtes gesloten wegens Corona. Wij betaalden €14,- zonder stroom.
Geen gezellige plek, maar prima voor een nacht. Tip: bestel je eten via de Thuisbezorgd app bij Namaste pizzeria en laat het bezorgen bij je camper. Handig in deze Coronatijd als je nog niet graag in een restaurant wil eten.
De officiële camperplek wordt verbouwd, dus stonden we op de naastgelegen parkeerplaats met 3 campers. Het lijkt een mooie plek te worden. Er staat een stroompaal. Misschien komen er nu meer voorzieningen. Prima plek voor een nacht.
Misschien vanwege Corona en het feit dat Duitsland net open is voor toeristen, is het hier een heel rustige plaats. Toiletten en douches in het gebouw van het sportterrein. Brandschoon! Op fietsafstand van het centrum. Ideale plek waar je best een paar dagen kan verblijven. Bosachtige omgeving en toch vlakbij het centrum. Er staat een nette caravan met, naar het lijkt, een vaste bewoner.

Zolang je ergens aan de kant op het check-in terrein gaat staan is het prima om hier te overnachten. Hoeft aan niemand gevraagd te worden. Ook geen controle op je papieren of je de volgende dag wel gaat overvaren. Omboeken voor de nachtboot had gekund, maar was erg prijzig. Dus besloten te overnachten.
Om de stad te bezoeken prima, maar er rijden behoorlijk wat auto’s door deze straat en met regelmaat een stadsbus. ‘S Nachts wel rustig. Parkeren van maandag tm vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur met restricties (aan 1 kant alleen 5 uur) aan de andere kant alleen voor bussen. Weekend geen probleem.
Prima plek. Prachtig uitzicht bij mooi weer. Wij stonden niet op de bovenste parkeerplaats maar 1 lager. Daar stonden alleen maar campers en sta je ook minder in de weg van de bezoekers. Duur om met de tandradbaan omhoog te gaan maar zeker de moeite waard. Bij aankomst hadden we mooi weer. De volgende dag stonden we in de mist. Maar dat is ook te verwachten op een berg.
Het nieuwe toiletgebouw is er en daarmee is de prijs ook fiks omhoog gegaan. 320 NOK voor 1 nacht exclusief stroom en dan moet je nog extra betalen voor de douche. Schandalig. Wel netjes maar erg druk. We stonden hier op 25 juli 2019.
Geschikte plek voor 1 nacht. Vieze wc's. Overdag druk, maar s'avonds stil qua bezoekers. Naast de weg, dus verkeer.
De camperplaats is achter de Coop. Daar is het toiletgebouw. Douche kost 10 Nor, staplaats 100 Nor en stroom 25 Nor. Leuk uitzicht op de rivier waar vissers in het water staan te vissen. Betaling d.mv. invullen formulier en geld in een envelope in een brievenbus bij het havengebouwtje. Aanlegsteiger voor veerboot over de fjorden naast de Coop(alleen voetpassagiers)
Prima plek, ook in het hoogseizoen. Er zijn camperplekken met stroom en daar staan ze allemaal dicht op elkaar(was vol). Wij hebben geen stroom nodig en stonden ruim op het veld bij andere campers en tenten. Gratis douche, wc,(heel netjes) WiFi enz. En dat allemaal voor slechts 250 Nkr. Wij waren hier op 18 juli 2019. Op de fiets naar het centrum. Kan ook met de bus. Aanrader!!
Prima plek als je op doorreis bent. Inderdaad wat lawaaiig vanwege doorgaand verkeer, maar wij hadden daar geen problemen mee.
Niet mooi. Wel heel handig. Goede plek als je 's ochtends vroeg wil overvaren. Geen voorzieningen, behalve een vuilnisbak. Af en toe druk verkeer als er een boot aan komt. Het aankomen van de boot is goed te zien vanaf de parkeerplaats.
Na eerst de parkeerplaats bij de hoogste toren te hebben geprobeerd(vreselijk druk) zijn we naar deze plek gereden. Wat een verademing! Mooie plek met uitzicht op de brug. Voor 200kr. inclusief alles. Neem wel extra verlengsnoeren mee voor stroom. Aan de waterkant is maar 1 plek met aansluitpunten en als je er ver vanaf staat heb je verlengsnoer(en) nodig om erbij te kunnen.
Op 1-8-2018 werkt de genoemde code nog steeds. Daardoor gratis, dankzij deze app. Anders 20kr en code per SMS. Kennelijk was er net schoongemaakt toen wij kwamen (15.30 uur). Perfect!!! De in 2016 genoemde 2 stroomaansluitingen zijn wel aanwezig maar leveren geen stroom. De camperplaats zelf is eigenlijk niet erg mooi, maar wel goed te gebruiken. Maar die schone douche....... Geweldig!
Door het woord 'natuurreservaat' hadden we wel iets anders verwacht. Het is een gewone parkeerplaats achter de supermarkt. Overigens een prima plek. Staat nergens aangegeven dat het een camperplaats is. Ook geen aantallen genoemd. Vol personenauto's, dus wachten tot er een plek vrij komt. We stonden er op 31-7-2018 met 7 campers. Wc op 170m loopafstand. Water kan gevuld worden bij de jachthaven.
Mooie plek aan de jachthaven. Douches, wc's, water vullen, chemisch toilet legen.... Kan allemaal. Maar, nog nergens vermeld en heel handig om te weten: er kan gebruik gemaakt worden van een wasautomaat (10kr) en een droger ( gratis). Wel even vragen bij de receptie. Dan krijg je de deurcode van de wasruimte. Geen muntautomaten, maar gewoon als de wasmachine thuis. En de droger zolang als je wil.
Prima plek. Wel vlakbij een weg maar wij hebben geen last ondervonden. Handig vlakbij IKEA (goedkope maaltijden) en aan de overkant Lidl. En 1,5 km op de fiets naar het centrum van de stad. Fijn dat het een gratis plek is.
Mooie plek met uitzicht op het meer en een kleine pier. Prima wc en handige overdekte picknicktafels. Wel langs de weg, maar middenin de zomertijd (26 juli 2018) niet erg druk. Wij hadden er niet veel last van. Zwemmogelijkheid, maar lang ondiep. Daarom is er ook een pier omdat het verderop pas dieper wordt. Maar vanaf de pier is het niet mogelijk om het water in te gaan.