@CarolineSpain
De beste camperplek op onze reis. Mooi uitzicht, rustig, verharde plek waar je ook buiten kan zitten, fantastisch sanitair (bij de dames) overdekt afwasplekje, fijn restaurant, alle benodigde voorzieningen voor de camper (legen grijs water en chemisch toilet) en supermarkt op fietsafstand. En dat voor €20 per nacht all-in! 5 sterren! Helaas kunnen hier maar twee nachten blijven op onze doorreis. Wij komen zeker terug. Wel slecht weer, jammer...
Sitecode: 91920
Tweede keer dat we op deze rustige camping stonden. Ruime plekken, lekkere douches, sanitair simpel maar prima. Mooie omgeving om te fietsen. Albert Heijn en Chinees specialiteiten restaurant op fietsafstand. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben hier drie nachten gestaan tot volle tevredenheid.
Ontzettend lieve hartelijke mensen die de camping beheren. Organisatie kan beter, overzicht van gereserveerde boekingen en data gaan niet altijd goed. Sanitair is prima maar kan beter schoongehouden worden. De plek met deels kunstgras is prettig. Verder rustige landelijke camping. Je kunt met de fiets of bus naar Utrecht. Prijs is gunstig. Voor een kort verblijf vinden wij het aangenaam.
Perfecte plek voor een overnachting met alle voorzieningen . Mooie verharde plekken en als extra 2 keurige toiletten en douches. 's Nachts rustig. Restaurantje met terras voor een eenvoudige snack bij de ingang. De trein die af en toe langs komt is absoluut niet storend. Je loopt zo de oude stad in. Super systeem met kaartje voor betaling, water, elektra en douche. Werd dit maar op elke camperplek zo geregeld. Chapeau voor deze gemeente!
Wat een heerlijke kleinschalige kneuterige camperplek. Basisvoorzieningen aanwezig, geen douche of toilet, maar die hebben campers meestal zelf. Hartelijke gastvrouw, mooie fietsomgeving en voor € 10 en afzonderlijk betalen voor elektra met euromunten. Prima prijs/kwaliteit. En als je dan echt iets wil noemen is dat het geluid van de snelweg iets verderop, maar dat heeft ons niet gestoord. Aanrader.
Een camperplek zoals een camperplek moet zijn met vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alle basisvoorzieningen aanwezig. Prachtige omgeving om te fietsen, wij hebben er twee dagen genoten van de rust en het heerlijke uitzicht. Aanrader!
Mooie verzorgde camping. Vriendelijk personeel. Direct naast het Gardameer gelegen. Veel chalets. Prima kampeerplek. Ruim voor Italiaanse begrippen. Prima sanitair. Heerlijk groot zwembad en fijn restaurant. Goed gesorteerde campingwinkel. Door animatie en activiteiten soms wat rumoerig, maar niet vervelend vonden wij. Leuke wandeling naar het mooie vestingstadje met restaurants, terrassen en winkeltjes. Wij vonden het heerlijk hier.
Mooi gelegen aan het meer, maar niet overal uitzicht erop en nauwelijks schaduw. Het meer is niet aanlokkelijk om te zwemmen. Keurig sanitair, maar als je wil douchen als het donker is moet je snel zijn. Ik stond kort onder de douche toen het licht uitging. Voor gebruik douche en zwembad moet je apart betalen. Mooi wandelpad langs het water naar dichtstbijzijnde (duur) restaurant. Veel muggen en daarom na 1 nacht weer vertrokken.
Fijne camping op loopafstand van La Cité over een mooi wandelpad. Grote ruime plekken met schaduw. Sanitair kon wat beter, maar ook niet slecht. Heerlijk zwembad. Wij hebben genoten.
Wat een heerlijke plek voor een wat langer verblijf. Met een echt grote camper lastig, maar met onze 7,5 mgr prima te doen. Op fietsafstand van het gezellige stadje met het mooie fort. Fijn zwembad en restaurant en Aldi aan de overkant. Sanitaire voorzieningen ook voldoende en schoon. En dat voor € 13 p.n. Wat ons betreft de perfecte camperplek.
Wat een fijne plek. Ruime staplaats, vlak terrein en op korte loopafstand van het mooie vestingstadje met restaurants. Er waren wel problemen met het uitrijden vandaag, ondanks correcte betaling en code.. Een storing in het systeem. Bel dan 0033 630674001. Dat nummer was niet meer leesbaar op het aanwezige infobord. Dan komt er hulp om je eruit te laten.
Een heerlijk verblijf gehad op deze fantastisch gelegen camperplek. De rit ernaartoe was adembenemend mooi. De camperplekken zijn ruim en vlak. Je kunt je luifel uitdraaien. Een aantal is voorzien van elektra. Dan betaal je € 10 per nacht, anders is het gratis Er is één gecombineerde douche en toilet aanwezig, twee buitendouches en water. Als het appartement niet is verhuurd kun je ook gebruik maken van het zwembad. De wijntour is een aanrader.
Een fantastische camperplek. Voor ons een 10! Super hartelijke en behulpzame eigenaren, prachtig aangelegde plekken en tuin, heerlijk zwembad, stadje op fietsafstand en nabij mooie fietsroute Ecopista da Dão over een oude spoorlijn. Rust en groen, Wat kun je nog meer wensen. Dank jullie wel Therèse en Bennie, we hebben genoten.
Wat een heerlijke plek is dit. Alles wat je kunt wensen. Rust, zwembad, ruime plek, kleinschalig, kleine fitnessruimte, barretje met zelfbediening, elektra, beperkt maar superschoon sanitair en overige camper voorzieningen. Winkeltjes nabij. Je kunt zien dat de bijzonder vriendelijke eigenaar Luis zelf ook heeft gecamperd in het verleden en deze ervaringen bij de aanleg van zijn camperplekken heeft meegenomen. We hebben genoten, vijf sterren!
We hadden deze mooie camperplek uitgezocht om te overnachten. Bij aankomst bleek de cp helaas de hele maand juli gesloten. Helaas stond dat nergens op de site vermeld. Toen uitgeweken naar de nabij gelegen kleine fijne camping Alto de Viñuelas. Stukje duurder dan de camperplaats, maar we hadden geen zin meer om verder te zoeken.
Sitecode: 20578
Na enig zoekwerk de plek gevonden, camping bij tennis en padelbanen in de middle of nowhere. Niet erg inspirerend . Op veel plekken niet opgeruimde hondenpoep en rommelig. We hadden ergens gelezen dat de prijs € 10 + € 3 voor elektra was. Dit bleek echter onjuist volgens info van de wat stuurse receptioniste en is sinds 2 jaar verhoogd naar het dubbele. Onze eigen vergissing, maar het was het ons helaas niet waard en we zijn weer vertrokken.
De 2e keer dat we voor deze camping kiezen om te overnachten met onze camper. De eerste keer afgelopen winter in januari en nu weer op onze reis van Spanje naar Nederland. Fijne ruime plekken, verhard voor de camper met groot stuk gras, een fijn en gezellig restaurant. Mooi sanitair. Geen zwembad of broodservice op dit moment ivm personeelsschaarste. Maar verder prima, wij komen graag terug! De eigenaren zijn ook vriendelijk, als jij dat ook bent
Mooie rustige parkachtige omgeving, zeer ruime plekken bij de rivier. Fijn voor één of paar overnachtingen. Voor elektra soms wel lange kabel nodig en voor water flink sjouwen als je verder naar achteren gaat staan. maar verder heerlijke plek.
Gastvrij ontvangen en fijne verharde plek voor onze camper zoals we graag wilden. Lekker gegeten in de gezellige bistro, goede prijs/kwaliteit verhouding. Keurig sanitair waar veel aandacht aan is besteed. Wij waren er in de winter, dus hebben geen oordeel over het zwembad en de overige niet beschikbare voorzieningen. Wij zagen een hardwerkend echtpaar die met liefde en aandacht voor hun bedrijf bezig zijn. We komen graag een keer terug!