@Carolus72
Grote camping aan een meer met goede voorzieningen. Zwembad, speeltuin, restaurant, sauna en minigolf.
Mooie kleine camping aan een meertje. Goede en schone sanitaire voorzieningen. Wasmachine, droger en kookgelegenheid. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar.
Geweldige camping met gravel plaatsen. Zeer vriendelijk ontvangst. Schoon sanitaire voorzieningen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Mooi gelegen aan het meer.
Mooie grote camping met veel voorzieningen. Toiletten en douches zijn goed onderhouden. Camping ligt op loopafstand van het meer waar je goed kunt recreëren.
Verharde camperplaats naast bowlingbaan 15€ per nacht. Vuilwater lozen en schoon drinkwater 100 liter 1€ Elektra aanwezig. Douche warm water 1€ voor 4 minuten. Overige sanitair aanwezig. Niet erg proper. Met de fiets 4 km naar de stad. Bushalte lijn 12, 50 meter voor de ingang van de camperplaats.
Prachtige camperplaats, net van de snelweg. Nieuwe voorzieningen 4 toiletten inclusief douche. Deze zijn te gebruiken met een pasje. Vlakbij groot winkelcentrum.
Groot parkeerterrein, helaas slecht onderhouden. Sanitaire voorzieningen zijn er veel te weinig en worden slecht onderhouden en zijn vies. Muntjes voor de douche €1,50 voor 4 minuten, Geen muntjes op voorraad. Geen vriendelijk ontvangst en geen uitleg ondanks een reservering. 1 grote plus is de ligging dichtbij U en S baan.
Prima camping met schone sanitaire voorzieningen. Ruime plaatsen met water en stroomvoorziening. Wi-Fi 3 euro per dag. Met je kenteken gaat de slagboom open. Op 15 km rijden van Bergen-Belsen