@Carport

- Renault
- Buscamper
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 6 uur geleden
Prima locatie om te staan, al hebben we hem tot nog toe alleen gebruikt om te lozen. Hulde aan de gemeente Nijkerk dat ze hierin voorziet!
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
prima overnachtingsplek, ‘‘s nachts doodstil en op je dag rustig. het was droog weer toen wij er stonden en te oordelen naar andere recensies kan dat bij nattigheid anders zijn.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
De voorzieningen en het sanitair is picobello verzorgd. Het systeem met een pasje om af te rekenen waarop betaaltegoed geladen moet worden was voor ons ondoorzichtig en de geboden hulp door de beheerder vonden wij ongebruikelijk onvriendelijk.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

prachtige camperplaats aan een meertje. goed zwemwater, zelfs begin mei niet te koud. camperaars worden door het dorpje Sandhem in de watten gelegd. Zo zijn er twee stroompunten, op de heuvel is een infrarood verwarmd waslokaaltje met warm en koud stromend water annex toilet. een gootsteen voor leging van het toilet en een drinkwaterslang met Gardena-koppeling en dat is allemaal gratis! In het dorpje is een kleine supermarkt en een pizzeria.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Fantastische parkeerplaats aan zee. Tijdens ons bezoek rustig en zonnig. de toiletten zijn gratis te gebruiken. Er staat geen bord met een camperverbod en ook het in andere reviews genoemde bord met verbod voor tenten en caravans hebben we niet aangetroffen. Er zijn afvalbakken voor gescheiden inzameling We stonden hier als enigen en in de avond en nacht was het doodstil.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

2023
Mooie plek om een nachtje door te brengen. Het gastgevend echtpaar is vriendelijk en behulpzaam. De CP is mooi aangelegd en goed verzorgd. Toilet, douche en keuken zijn goed geoutilleerd en brandschoon. De €30 die je moet afrekenen bij vertrek zijn niet een gering bedrag, maar lijken wel goed besteed.
Mazurolandi is een leuk Madurodam-achtig park. Het is echter een deceptie als je na een bezoek aan het park tegen negenen ‘s avonds plotseling te horen krijgt dat je er niet mag blijven staan met je kampeerauto. We moesten vertrekken en de parkeerplaats werd achter ons afgesloten.