@Carrierecamperaars
- 2024
Ontvangst receptie supervriendelijk. De plekken heerlijk ruim. Sanitair nieuw, voorzien van wc-papier en schoon. Van het zwembad en restaurant geen gebruik gemaakt. Nu op doorreis maar volgende keer blijven we zeker langer.
Fijne camping met grote kampeerplekken. Sanitair netjes. Het grote buiten zwembad (er zijn 4 zwembaden) heeft wat TLC nodig. De buitenranden en sommige plekken op de bodem zijn kapot. Voor kids veel te doen (glijbanen waterpark animatie). Verder goeie handhaving op juiste zwemkleding en of kids onder 12 niet zonder begeleiding zijn. Het restaurant was goed. Wasmachines op verschillende plaatsen. In de omgeving veel te doen.
alles aanwezig op volgorde: supermarkt Jodofi, goeie receptie, gastvrij personeel, glamping tenten, stacaravans, zwembad, watersplash, restaurant (minder dan vroeger) grote ruime plekken met of zonder bomen, schone douches en wc's, animatie voor de kleintjes en iets grotere en 's avonds voor de ouderen, direct aan het strand en een strandtent waar het goed toeven is. Kwamen hier met de Kids vanaf de jaren 90 tm ca 2004. Nu 2e jaar op rij terug
Vriendelijke dames op de receptie. waren er voor 1 nacht. Sanitair voldoende, netjes en schoon. Ruime plekken met hagen en bomen. Niet te ver van de snelweg dus niet helemaal omrijden.
Wat een geweldig gastvrij ontvangst. Grote plekken, genoeg stroom, heerlijk restaurant kortom ... in de buurt gewoon doen. Nieuwe doucheunit, die goed schoon gehouden wordt, met heerlijk warme douches en airco dus geen beslagen spiegels. top
Wat een heerlijke camping/camperplaats/vissersweide. Super aardige eigenaresse die ook langs loopt, buiten al haar drukke werkzaamheden, voor een praatje en gratis eieren. Sanitair schoon en genoeg. Lekkere douches goede straal en warm. Omgeving geweldig veel groen, veel water en veel dorpjes dus voor vissers, fietsers en rustzoekers zeker een aanrader. Wij gaan terug want we hebben nog niet genoeg gezien van Goeree Overvlakkee
Bedankt Coen voor je gastvrijheid, je proef- en gebruik kruidentuin en je enthousiasme. Toiletten schoon, douches schoon en goed ingevulde afwasplek. Wij zijn fan en als we weer richting Achterhoek gaan komen we zeker terug. Winterswijk, Obelink, Duitsland en de flamingo's zijn allemaal op fietsafstand.
Iris wat doe je het goed en wat heb je een mooi plekje gerealiseerd. Toegeven 2 toiletten en 2 douches is wat weinig (wel schoon en heet water) maar dat is te wijten aan een trage gemeente die de vergunningen maar niet wil loslaten. Je CP en jachthaven zijn top. Wij zijn fan van de Appelhof.
Camping met vriendelijk en vooral behulpzaam personeel. Douche en toilet altijd schoon. camping zelf wordt goed onderhouden. Restaurant/snackbar goed eten.
wat een geweldige familie is dit. Gastvrijheid hoog in het vaandel. Zelfs het toilet werd voor ons schoongemaakt. Heerlijke biologische kaas geproefd en gekocht. Kennis gemaakt met de zwangere koeien en de melkkoeien en als kado was 1 van de dames vanmorgen bezig met bevallen. Verwacht geen luxe alhoewel gastvrijheid ook luxe is. Absolute aanrader als je van kamperen bij de boer houdt.
Sitecode: 19412
Leuke camping. Grote plekken. Sanitair goed en schoon. WiFi krijgen we gratis maar die deed het niet.
Leuke camping met uitzicht op zee. Sanitair niet nieuw, goed onderhouden en schoon. Vriendelijke receptioniste. jammer dat in Blanes zelf veel dicht was en nog veel meer verwaarloosd is.
Sitecode: 20432
Hele grote camping. Goed gegeten in het restaurant, goede schone douches, grote camperplaatsen, boodschappenwinkel rommelig vuil en weinig op de planken maar hee tis naseizoen. Automatische kast om je wc schoon te maken voor 2 euro, een hondendouche, giga spa en sportschool en bewaking. Leuk om in het voor-of naseizoen te staan. het er naar toe rijden is nog wel een dingetje (smal)
super vriendelijk ontvangst op een kleinschalige camping met een paar camperplaatsen met stroom. Toilet, douchegelegenheid nieuw en schoon.
Grote grasplekken, nieuw en schoon sanitair, wc en grijs water legen en mooie fietsroutes. De wijnproeverij een aanrader. Over zijn manier (geen rotzooi erin) van wijn maken verteld hij 100 uit. Wat een passie hebben zij, Geert en Miriam, voor hun "hobby's". Hij grond, druiven en wijn en zij kruiden, thee'tjes en heerlijke chutney's en ... hun camping. Wil je iets leren over druiven, wijn en hoe te drinken .. boek weekendje winery&herbs
Vriendelijk ontvangst receptie. Goede uitleg over alles en waar te vinden. Fietsroutes met tekst en uitleg gekregen. Sanitair is schoon. Ruime plekken aan het (vis)water met elektra en water. Restaurant was goed. Niet de goedkoopste wel een goede camping. Nadeel: 1 euro 5 minuten warm douchen en 0,20 ec voor warm afwaswater. Geen toiletpapier, zeep of handdoekjes aanwezig. Je betaald en Gemeente- en toeristenbelasting. Toch een aanrader.
Wat een relaxte camping met ook camperplaatsen. Grote rechte plekken, mooie omgeving, gastvrije ontvangst, service uit de snackbar ... ze komen het gewoon brengen. Mooie schoon sanitair. Kortom een aanrader.
van mij 5 💙🤍❤️🤍💙. Hele grote plekken, goed en schoon sanitair en een Franse dame (receptie) met heel veel geduld tov 2 Engelse dames ... chapeau. Uitzicht op de Saône die begin dit jaar de hele camping onder water had gezet. Niks meer van te zien. de
Op weg naar huis dus maar halve dag en 1 nacht gestaan. Plaats prima, douches prima, toilet minpuntje ivm het ontbreken van wc brillen maar wel schoon, uitzicht geweldig. Met mensen gesproken die hier 11 jaar komen die vertelden dat ze nu niet meer mogen sproeien en dat alles voorheen helemaal groen was. Uitzicht op een geweldig meer. 4 eetgelegenheden op loopafstand. Bij de 1ste gegeten was goed. Prijs inclusief stroom en alles 28 euro.
van ons 5 🌟. Trein totaal geen last van, schepen geweldig om die kolossen voorbij te zien varen en eveneens niet hinderlijk. Sanitair niet nieuw maar zeker schoon. Bakker iedere ochtend verse broodjes. Plaatsen zijn gigantisch. voor fietsers speciaal een soort open huisje met bank en licht om te eten of gewoon te chillen. Ontvangst 7 🌟 Aanrader
Geweldige mensen, gastvrij, geen woord Engels maar hé waar hebben we google voor ... toch. sanitair oud maar schoon, grote plekken. voor Boullie: piano gevonden