@CarthagoJW
- 2012
- Carthago Tourer Integraal
- 2012
- Integraal
jutter50, jij geeft 2 sterren, je bent 5 minuten binnen geweest. je wilde een plek dat bezet was, de plek die vrij was kon je je schotel niet gebruiken en toen zijn jullie weggegaan. beetje zielig om dan 2 sterren te geven. Het is een honden camperplek, zoals aangegeven is, dus ja er lopen honden los. Dus het is een GEZELLIGE en GEWELDIGE plek.
best place ever. een paradijs voor de honden. een geweldige lieve eigenaresse, en altijd behulpzaam. je kan er een auto huren. gezelligheid alom.
Het is zeker NIET ALLEEN VOOR ALLEEN RIJDENDE VROUWEN. Ook stelletjes zijn hier van harte welkom.
Deze camperplaats is er niet meer, het is vernieuwd en dient nu als 1 groot parkeerterrein, dus maar een nacht op het parkeerterrein gebivakkeerd
Het is een traktatie om bij Tessa en Tom ,te kunnen staan .Dit is geen tussenstop,maar vakantie. We kwamen voor een week. Maar bleven er 7. Tessa bedankt voor de leuke tijd. Je ziet ons wel weer verschijnen
Wij hebben hier 1 week ,na alle tevredenheid bij Alphonso gestaan . De plaats was ruim. En een goede prijs. Kom zeker hier terug. Johan en Wimmie
prima, camperplaats. alleen mag je geen gezellige oudejaarsavond vieren.
Rustige camping, vriendelijke ontvangst, aanrader.. Wij zitten hier 3 dagen begin september lekker rustig.