@CarthagoXL
De parkeerplaats kost nu € 8 voor de nacht, die moet worden betaald via de parkeerkaartautomaat en de kaartjes worden zeer zorgvuldig gecontroleerd. Verdubbelen van € 4 naar € 8 (plus 100%) alleen voor de nacht zonder extra's is een beetje zwaar. Helaas niet meer voor ons.
Absoluut TOP. De plaats is heel erg rustig, omgeven door glooiende heuvels, gewoon pure NATUUR. Een droom voor elke kampeerder, vooral voor gezinnen met kinderen. En als klap op de vuurpijl is de plek ook gratis, evenals water en elektriciteit. We kunnen Beveel plaats zonder voorbehoud. De Buschenschenke behorende bij het veld heeft zeer goed en goedkoop eten, -geen consumptiedruk. Oostenrijk is zo mooi
Rustige plaats in een aangename omgeving. Elektriciteit zonder stroomsterkte limiet, vers water en cassetteafvoer mogelijk. Toiletten en gebouwen zijn een beetje oud geworden en moeten daarom worden gerenoveerd. Voor een overnachting en een stop op elk moment ok.
Sitecode: 81973
Zeer rustige versterkte parkeerplaats op grind. Vuilnisbak beschikbaar. Het nationale park is absoluut een bezoek waard en de trottoirs zijn zeer goed ontwikkeld, deels gaat het over houten bruggen, gewoon prachtig. Geweldige rustige mooie plek om te verblijven.
Plaats direct aan zee op gemengde parkeerplaatsen. Dichtstbijzijnde supermarkt Sapes ligt op 25 km afstand, dus voor het winkelen, er elke week boerenmarkt elke zaterdag tot 13 uur.Toegang tot het strand zeer schön.Trinkwasser en douches, toiletten en vuilnisbakken direct aan het strand. In de nacht erg rustig vanwege doodlopende weg het eiland Samothraki met de godin Nike
De cursus is gelegen nabij een drukke weg direct aan het meer. We konden het toilet en grijs water niet legen. Het sanitair is erg slecht, maar redelijk schoon. Goed restaurant op het plein en zeer goede wifi in de hele plaats. De plaats kost nu alles in, dus ook elektriciteit zonder Amperebegrenzung € 7, -
Sitecode: 19753
De plaats is volledig te duur en een absolute onbeschaamdheid. Deze voorzieningen zijn totaal verouderd en vies. We weten dat sanitaire voorzieningen niet erg op prijs worden gesteld in de Balkan, maar dat ... We zijn meteen 7 kilometer verder naar Kalista op Rino Camping.
Voor wat deze ruimte kost, wordt niets aangeboden. Het is misschien waar dat het strand of de baai erg mooi zijn, maar alles rondom de plaats is volkomen bezaaid en alles, echt alles verwaarloosd en verwilderd. Het is een oplegging.
Sitecode: 19748
Een verouderde camping die gerenoveerd moet worden. Veel te duur voor deze voorwaarde. We zijn meteen door naar Rino Camping, de ruimte daar is slechts € uro 10, - en biedt alles wat een camper nodig heeft, ligt ook direct aan het meer met vrije keuze van ruimte.
Een zeer mooie, goed onderhouden TOP-camping. Het beste waarschijnlijk uit heel Albanië. Het hele gebied is in een zeer goede staat. Zeer goed aan- / afvoerstation, nieuw toiletgebouw, restaurant op het plein. Helaas vandaag op 12.09. vol tot de laatste stoel. Helaas moesten we verhuizen naar een andere plaats.
Zoals al geschreven, een teleurstelling. Afvalcontainers, zeer sterke onaangename grachtengeur, straatlawaai, airconditioning aan de achterkant van het hotel, keukenafzuiging, veel vliegen en muggen. De plaats lijkt een beetje gedegenereerd. De prijs is te hoog voor wat je krijgt. We reden weer verder.
TOP - De plaatsen zijn erg veilig en het is allemaal GRATIS. Voor een nacht altijd goed, zou niemand zijn vakantie hier moeten doorbrengen. Direct achter het tankstation. Elke plaats heeft elektriciteit en zoet water. We aten in het restaurant voor twee en met drankjes € 10, - betaald voor 2 personen.
Verharde stoelen, zwembad niet meer wekenlang schoongemaakt, volledig ontaard. Nee bedankt.
De plaats ligt direct aan zee. Heel kalm en bijna zelfs. Optionele plaatsen onder rieten dak, of buitenshuis, overal elektriciteit - zonder ampère-limiet. Overal goede wifi. Douches alleen mogelijk met zout water. LET OP: Geen zoet water op de hele plaats, alleen zout water. Geen afvoer van riool of toilet mogelijk, geen boodschappen binnen 2 km
Zeer mooie camping met een klein sanitairreservoir. Je kunt hier op twee verdiepingen staan. Geweldige plaatsen direct aan het kleine meer. Elke plaats heeft elektriciteit. Drinkwaterkolom en verschillende gratis barbecueplekken beschikbaar. Slechts een paar kilometer van Peschiera del Garda. In dit dorp zijn er verschillende zeer goede en goedkope restaurants, we voelden ons hier zeer comfortabel, altijd weer
Tijdens ons bezoek op 07.09. de plaats lijkt verwaarloosd en verlaten. We zijn meteen vertrokken. Aan de voet van de heuvel een zigeunerzetting.
Sitecode: 20087
Zeer ruime parkeerplaats met vrije keuze van ruimte. Had gezondheidsproblemen en werd door een specialist Rino naar Struga gebracht. TOP-behandeling. We kunnen deze plek volledig aanbevelen. Op elk moment graag weer.
Alles wat een camper nodig heeft. Plaats evenals hele aanleg, sanitair zeer goed onderhouden en schoon. Relatief ver weg van het Gardameer zonder een voertuig .... Snelweg leidt direct langs het plein, dus een bepaald geluidsniveau. Geen voertuiglengte beperking.
Goed ingedeelde ruimte met relatief kleine plaatsen, - vrije locatiekeuze. Overal goede Wifi, de huidige geen Amperebegrenzung. Groot schoon zwembad, restaurant en een café op het plein. Verschillende zeer goede restaurants op loopafstand in de nabije omgeving. Operator en personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Alles wat een camper nodig heeft. We kunnen deze plek op elk moment aanbevelen.
Voor campers moeilijk toegankelijk, als zeer smal en gedeeltelijk geparkeerd door voertuigen. Uitrusting zeer eenvoudig maar schoon. Voor campingbussen geen probleem. Bezienswaardig in de omgeving, een wandeling naar het kasteel of zelfs een boottocht op het meer.
Helaas waren eind augustus de coördinaten van deze plaats niet correct. Deze door een eigenaar gerunde camping biedt veel schaduwrijke plekken door de bestaande olijfbomen, helaas heel dicht bij de zeer drukke weg naar Dubrovnik. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam en grilt bijna elke dag voor zijn campinggasten. Je komt als een vreemdeling en gaat als een vriend .....
Zeer schone, goed onderhouden plaats, maar geen mogelijkheid voor grotere campers. Vandaag op 01.09.2019 geen kans met onze 9 meter Carthago.
Sitecode: 19493
Voor de plaats zou ik deze keer 9 sterren geven, maar aftrekkingen vanwege meer dan een kilometer lange extreem slechte en zeer stoffige, gravelachtige grindweg. Onze camper en motorfiets was van boven naar beneden bedekt met een dikke laag stof en helemaal vervuild ...
Zeer goed onderhouden TOP-camping, Duitstalige operators. Zeer schoon sanitair, ook een wasmachine op het terrein. Zeer goed internet. Mooie grote zitplaatsen, vrije keuze. Goede Ver, verwijdering mogelijk. Met elektriciteit geen ampère limiet, zelfs onze airco bediend hebben betaald voor 2 personen met een grote camper en elektriciteit alles in € 20, -. Deze plek kun je altijd aanbevelen
Wie houdt van Kuschelcamping ..... We waren op 16.08. hier, geen zitplaatsen beschikbaar, moeilijke toegang voor grotere voertuigen.
Een zeer mooie rustige plek direct aan de rivier. Sanitair nieuw en zeer schoon. Zeer goede gratis wifi in de hele plaats. Vanaf drie dagen betere prijs. Een absolute TOP-aanbeveling. We komen zeker terug.
Rustige grote toonhoogte, geschikt voor elk formaat. € 4, - kosten voor 24 uur, elektriciteit bij de vuilnisbakken € 1, - voor 10 uur, de bovenste pijler kost ook één euro maar is slechts voor 8 uur, geen ampere limiet. Ik heb zelfs mijn grote airconditioner beheerd. Afvoer van afvalwater een beetje lastig. Afval wordt op elk moment weer gescheiden.
Als een plek om te verblijven voor doorreis zeer geschikt. Water en elektriciteit voor een vergoeding. Plaatsen gedeeltelijk belemmerd door meedogenloze tijdgenoten die hun voortent uitbreiden en ook de fauteuils en de tafel oprichten. Geachte mensen, u rijdt naar een camping, dit is een gratis door het bedrijf Freistaat ter beschikking gestelde parkeerplaats.
Hier ben je heel kalm en veilig. Het veld is gratis als je hier eet. De prijs voor 2 gangen inclusief de bijgerechten en drankjes is € 15, - per persoon. Goed drinkwater en afvoer van toilet en afvalwater mogelijk. Zeer goede gratis wifi overal. Vuilnisbakken beschikbaar. Op elk moment graag opnieuw. De plaats is aan te bevelen.
De plaats is absoluut onbeschaamd, alles helemaal verkeerd, schräg.Totaal vermüll en vervallen, onverzorgd. Nooit zo'n plek gezien. Omdat je op een stortplaats nog beter en ook gratis bent. € 10, - te vragen voor is een Sauerei.Keine Ver, verwijdering mogelijk. Elektriciteit werkt niet. Extreem moeilijk te bereiken grote stenen. Deze plaats moet worden verwijderd van Campercontact.
Pitch direct aan het strand, volg de pier. Heel goed, rustig en heel veilig. Op elk moment graag opnieuw.
De plaats is volledig in orde. en is zeer goed gelegen, alles was zeer goed onderhouden, maar van de afhaalmaaltijden volledige afzetterij. Vereist zoet water, dat gratis toegankelijk is en gratis wordt verstrekt door de gemeente Comune, € 5, - We hebben al een schriftelijke klacht per e-mail ingediend bij de gemeente.
04.05.2019 Grote, stoffige parkeerplaats aan de rand van het prachtige strand, ongeveer 50 meter. Bar recht op het plein. Voor een nacht altijd goed. Op elk moment graag opnieuw.
Eigenlijk een gemengde parkeerplaats, stond hier met ongeveer 30 andere kampeerders op 02.05.2019. De plaats is gratis, maar heeft geen faciliteiten, goede nabijheid van Siena. Op elk moment graag opnieuw.
Een vervallen oude plek, gedeeltelijk belemmerd met oude schrootkarren .... helaas lijkt niet erg betrouwbaar. We keken uit naar een betere en mooiere plek in de buurt van de stad Siena en vonden hem in de buurt.
Zoals altijd goed gegeten. In de nacht heel rustige en verse broodjes en super strudel en desserts bij de bakker om de hoek, geen 200 meter. Altijd weer, absoluut aan te bevelen.
Goede gratis parkeerplaats. Het was al alles geschreven, maar vandaag op de vakantie 01.05.2019 helemaal vol met showmannen en marktagenten. Het grootste aspergefestival in Italië, duizenden bezoekers ..... Nog een keer graag weer. Anders altijd aanbevolen.
01.05.2019 Deze plaats is helemaal leeg, restaurant gesloten. Plaats direct op de snelweg, zeer luidruchtig, kost nu € 15, - voor 2 personen. Nee bedankt, een brutaliteit.
Ook van ons deze keer weer een soepele 10. Heb op de terugreis opnieuw voor één nacht op deze geweldige plek geweest. Alles is meerdere keren geschreven en ook beschreven .... Geweldige bakker om de hoek op 150 meter.
douches, toiletten zijn nieuw, maar niet gereinigd ... kan eigenlijk alleen als een noodoplossing worden gezien. Niet langer voor ons, als er een andere mogelijkheid is.
Deze plek is echt niet aan te raden. Zeer moeilijke toegang tot de velden, dit is erg moeilijk vanwege laaghangende takken en veel dicht op elkaar liggende bomen. Gevaar voor schade aan het voertuig. Sanitaire voorzieningen laten veel te wensen over. Internet-ontvangst alleen bij de receptie. Personeel uiterst onbeleefd. Zeker niet voor ons meer.
Sitecode: 20087
Deze plaats kan eigenlijk alleen maar worden aanbevolen. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden problemen met een tand, een half uur later waren we al bij de tandarts in het gezelschap van een werknemer. Het eten in het eigen restaurant van het plein smaken, en zijn erg goedkoop.
Helaas is de plek binnen een jaar aanzienlijk slechter geworden. Alle toiletten, - toiletbrillen zitten los en vallen op de grond, de toiletdeuren zijn gedeeltelijk niet meer compleet, wifi is nauwelijks of helemaal niet aanwezig. Pllatsgeld is 50% duurder geworden in vergelijking met 2017, van € 10, - tot € 15, - verhoogd. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam.
Bij ons bezoek op 19.07.2018 was alles gratis, electriciteit zonder limiet, zoet water, riolering en ook toilet legen, alles perfect georganiseerd en gratis Op loopafstand een zeer goed en goedkoop restaurant met geweldige gerechten dichtbij Een slechte score vanwege de locatie ( 30 meter van de hoofdweg) en geen wifi. Een nachtje of een badverblijf is zeker een aanrader
De hele gratis parkeerplaats is ondertussen aangelegd met grastegels - verhard. V / E absoluut TOP - voor elke plaats een stroomaansluiting, - onder voorbehoud van opladen. Zoetwater- en afvalverwerkingsstation aan het einde van het plein. OK voor een nacht op doorreis. hoewel een beetje lawaaierig vanaf de aangrenzende snelweg.
Deze gratis parkeerplaats is vanaf de tweede week van juni vanwege de slechts gedeeltelijk bruikbare limoenbloesem. Geen opening van de ramen of dakramen in deze periode mogelijk. Bevoorradingsstation zoals reeds vermeld, oplaadbaar, toilet en vuilnisvrij.
En opnieuw hebben we hier een nacht stil gestaan toen we er doorheen reisden. De bakker is om de hoek - 150 meter. Zoals gewoonlijk absoluut TOP. De plaats, het eten, het sanitair, Wifi. alles. En gratis als je hier voor € 10, - per persoon eet. Zo'n plek kan alleen worden aanbevolen.
Goede plek om te verblijven, of om te wachten op de veerboot in de ochtend. Gratis 's nachts gratis. Maar als je rondkijkt, is Dover vol, wachtend op de veerboot.
Absoluut geweldige parkeerplaats. Alles wat een camper nodig heeft. We waren hier halverwege juni van het jaar. De cursus begint te vullen in de vroege namiddag. De plaats is zeer goed onderhouden en vergelijkbaar met andere gratis parkeerplaatsen in Luxemburg. Elke keer dat we in de buurt zijn, bezoeken we een van deze geweldige plaatsen. Altijd blij. Hartelijk dank aan Luxemburg
Vlakbij, Shustoke Lichfield, is er een gratis overnachtingsplek direct aan het meer. Overdag kost dit een euro. € 1, - voor 12 uur parkeren.
Alles was al geschreven en in orde gemaakt, maar er zijn nu 2 wateraansluitingen, één voor toilet en één voor drinkwater, beide zijn erg groot. Er zijn nu ongeveer 100 campers beschikbaar, er is een extra grote parkeerplaats aan de rechterkant van de oprit. De prijs is nu ongeveer € 8, - per nacht, afhankelijk van de wisselkoers.
In principe is alles al geschreven, maar ze hebben voor het legen van de afvalwatertank geen slang nodig, maar er is een afvoer voorzien in de grond. Het is ook waar op dinsdagen vanaf 16:00 uur klok gratis toegang tot het UNESCO-erfgoed is. Afvalbakken zijn ook vorhanden.Wir gevonden De plaats is nu niet zo goed aan het einde van juni, want het is enorm en geasfalteerd, dus het slaat de warmte op.Muffige lucht.
De drie gemarkeerde banen zijn er nog steeds, maar ze zijn een beetje schuin en de hele plaats is erg stoffig. Het zou genoeg moeten zijn voor een gratis nacht op deze prachtige plek.
Zoals al beschreven, direct aan het strand. Voor grotere campers maar ongeschikt, omdat de enige bocht haaks staat en tijdens ons bezoek deels uit het zand is weggeblazen. We hebben de achterkant zwaar beschadigd.
Zeer grote goedkope parkeergelegenheid vlakbij het stadscentrum op 200 meter. Direct bij de plaats is de toeristische informatie. Parkeer niet aan de achterkant van de baan, deze staat aangegeven voor bussen en wordt strikt gecontroleerd. Tot nu toe hebben we geen voorzieningen gevonden.
Zeer drukke parkeerplaats op asfalt direct aan het water gedurende de dag. In de avond heb je ook de mogelijkheid om hier te parkeren met een camper. Op loopafstand verschillende cafés en winkelmogelijkheden - 200 meter. Voor een overnachting zou het echter voldoende moeten zijn.
Zeer levendige parkeergelegenheid direct aan het water. Absoluut geen voorzieningen beschikbaar. Goede wandelingen - parkeer bij de ingang van de golfclub. Voor een overnachting OK.
Zeer mooie en zeer schone staanplaats met nieuw V / E-station. De plaats ligt direct aan de jachthaven maar wordt gekenmerkt door zijn eigen Camperbuchten. Gegen vult de plek. Elke plaats heeft zijn eigen stroomaansluiting en ook dicht bij een drinkwater.De vuilnis wordt twee keer per dag opgehaald en bij deze gelegenheid worden ook de parktickets gecontroleerd. Prijs € 10, -
'S Avonds heel erg rustig op het terrein van de vuurtoren op een verharde parkeerplaats. Geen voorzieningen. Groot gebied voor wandelingen op de kliffen, extreem geweldige uitzichten. Ik kan alleen maar aanraden. Altijd weer.
Geweldige gratis parkeerplaats op asfalt direct aan de kliffen. Toegang tot de vuurtoren in juni 2018 is € 7,50 Geen voorzieningen beschikbaar. Voor een overnachting altijd goed.
De plaatsen liggen direct aan het zandstrand, het risico om vast te lopen .... Tijdens ons bezoek begin juni was de wind erg sterk, vandaar dat we deze plaats meteen hebben verlaten. Hier zijn ze erg onzeker. 1) Het zand 2) De zee, - water, eb. 3) mogelijke zandstorm. Van ons daarom absoluut GEEN aanbeveling.
Sitecode: 62096
Gratis rustige parkeergelegenheid op asfalt, geen voorzieningen. Alle plaatsen schuin, dus blokken of wielkeggen noodzakelijk. Grote campers van 10 meter of meer vinden plaats op de kleine parkeerplaats aan het begin van het dorp, vlak bestraat onder de grond. Prachtig uitzicht en absolute rust.
Zeer grote gratis parkeerplaats op asfalt. De hele plaats is licht glooiend. Wielkeggen nodig. Sanitarblock - toiletgebouw geopend, maar geen mogelijkheid voor drinkwater, zelfs niet met een gieter of andere hulpmiddelen. Voor een nacht altijd goed.
De CP is gratis van 20.00 uur tot 09.00 uur, toegangspoorten open. De loopbruggen naar de Cliffs of Moher zijn altijd open en gratis - gratis. Zoals eerder beschreven, zijn er vuilnisbakken. Het VVV-kantoor was open voor 08.00 uur in de ochtend.
Onze camper geparkeerd langs de rijrichting op de zijstrip, geen enkele plaats is recht, dus om 's nachts alleen met blokken of krikken te gebruiken.
De gratis parkeerplaats is omgeven door de natuur. Absoluut geweldig uitzicht op het platteland en de omliggende bergen. Geen voorzieningen. Altijd weer.
Gratis parkeerplaats op geasfalteerd - grindachtig terrein. Geen verkeer, alleen de auto's van de vissers zijn er. Absoluut stil 's nachts. Geen voorzieningen. Komen hier terug.
Deze plaats was te eenzaam voor ons. Absoluut niets, geen voorzieningen. We reden verder.
Deze plaats was te vol voor ons en ook stoffig, want er stond harde wind. We reden precies tegenover de fjord op een verhoogde verharde parkeerplaats en zijn daar geweldig.
Tijdens ons bezoek op 11.05. werkende drinkwaterkraan en geopende toiletten. De kraan heeft geen knop, maar alleen een drukknop en geen slangaansluiting, dus een opvangbak of emmer om het waterreservoir te vullen is noodzakelijk. Vuilnisbak beschikbaar. Zeer veilige gratis overnachting door camerabewaking. Zeer stil. Hier slapen ze ongestoord.
Klein beheersbaar veld, deels met elektriciteit. Maar kost extra € 5, - De vuilnis, zoals in Ierland is een groot probleem, maar de locatie van de velden compenseerde alles. Absoluut TOP.100 meter naar het dorp, er zijn heel veel pubs en restaurant tegen redelijke prijzen. de toegang, het eerste benzinestation bij een garageworkshop, de goedkoopste diesel gevoed door heel Ierland
Zeer marginale standplaats, daarnaast met een vergoeding van € 10, - sta je met de andere kampeerders van deur tot deur - 50cm als tussenrumte. 'S Nachts hoor je de buren snurken of andere geluiden horen. Gewoon een brutaliteit. Wie houdt van zo dichtbij sociaal te zijn .... We reden weer verder.
We bleven op de laatste plaats op de klif voor Kilkee. Geen voorzieningen. Puur natuur. Absolute rust, alleen het geluid van de zee. Na Kilkee 1 kilometer.
Kleine gratis stoffige parkeerplaats. Kon V / E niet vinden en reed vervolgens naar het strand van Doonbeg.
Kleine rustige plek na 18:00 uur wanneer de stroom toeristen of het verkeer stopt. Vond geen voorzieningen tijdens ons bezoek. Voor een nacht altijd goed.
Tijdens ons bezoek halverwege mei hadden we heel sterke harde wind. De plaats is daarom slechts gedeeltelijk bruikbaar vanwege het stof. Ik heb geen voorzieningen gezien. We reden verder.
Kleine gratis parkeergelegenheid direct bij het kasteel. Er is hier niets, maar helemaal niets, zelfs geen vuilnisbak. Heel, heel rustig en daarom perfect voor een overnachting op elk moment.
Bij ons bezoek aan het einde van mei waren er al 5 campers op het terrein. We werden geleid door een schijnbaar lokaal verleden deze 5 kampeerders 50 meter rechtstreeks naar het strand. Hier hebben we de nacht doorgebracht, gewoon heerlijk, heel rustig en veilig.
Gratis parkeren na 18:30 uur. Mag echter niet worden gebruikt in het weekend, aangezien dit veld door tieners wordt gebruikt voor versnellingswedstrijden met elk type voertuig.
Het veld en de V / E is gratis, maar vanwege het luide ventilatorgeluid van het binnenzwembad - fitnesszaal (hele nacht) niet geschikt voor de nacht. We gebruikten de sanistatie en reden verder.
We hebben hier niet overnacht, maar de ruimte alleen gebruikt voor het legen van het toilet en het vullen van de drinkwatertank - en dit GRATIS.
Gratis parkeren - Parkeren zonder enige voorzieningen. Het was te eenzaam voor ons, dus we reden verder.
Gezellige gratis parkeerplaats waar de elektriciteit tijdens ons bezoek voor 2 nachten - 06. en 07.05.2018 gratis was. Elektriciteit zonder ampere limiet. Wifi werkt alleen op de voorste plaatsen, dicht bij het gebouw. komen terug
Enorme gratis parkeergelegenheid met gratis pendeldienst naar Giants Causeway. Als u de officiële Grand Archway-doorgang aan het einde van het Giant Causeway-parkeerterrein gebruikt, heeft u zelfs toegang tot de attractie. Geen kosten, gratis parkeren, gratis shuttle, gratis toegang ..... altijd weer.
Zeer grote gratis parkeerplaats, die na de openingstijden mag worden gebruikt als verblijfplaats tot 09:00 in de ochtend. Zeer stil en zeer veilig. De onderste ruimte is enorm en heel gelijk - recht, aan de bovenkant heb je blokken of kolommen nodig om rechtop te staan. Voor een nacht altijd goed.
Toegegeven, het is een grote gratis parkeerplaats, maar vlak voor een camping of de ingang ervan. De plaats is erg druk en wordt ook gebruikt voor politiecontroles - daar wordt dan al het verkeer op deze plek gerund. Zelfs ervaren op 03.05. We voelden ons niet goed, dus ga door naar Carrickfergus.
Deze plaats verdient het woord camperplaats op geen enkele manier. Extreem luid, ononderbroken zwaar verkeer, extreem vies en vol met afval, splinters, metalen onderdelen ... enz.
Zeer grote gratis parkeerplaats direct aan het kasteel. Toiletverwijdering evenals vuil water en afvalverwerking gratis. Voor drinkwater en elektriciteit hebben ze tokens nodig. Beschikbaar onder andere in de haven .... LPG-tankstation op locatie bij het BP-tankstation. Voor een nacht altijd goed.
Gratis parkeren aan de rand van de haven ... Zeer rustig en veilig. Drinkwateraansluiting en vuilnisbak beschikbaar. Voor een nacht altijd goed.
Gemaakt op 25.04. op weg naar Ierland op deze geweldige plek voor een overnachting. De plaats is gratis, heel rustig 's nachts en absoluut veilig. Elektriciteit met stroomsterktebeperking voor 12 uur - € 2, - De plaats wordt ook 's nachts gecontroleerd door de buurman die bij het mijnbedrijf werkt - opent en sluit de toegangspoort' s nachts.
Gratis parkeerplaats zonder V / E. Voor een nacht altijd goed. Een keer per maand tegen het midden van de maand - altijd zaterdag een enorme rommelmarkt - vlooienmarkt. Breng tijd en geld.
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
Geweldige goed onderhouden en zeer rustige parkeerplaats met alle beschreven voorzieningen. Plaats kosten zonder elektriciteit € 10, - wie elektriciteit nodig heeft extra € 5, - Goede Wifi. Altijd weer.
Een zeer aan te bevelen veilige, camerabewaakte gratis plaats. Zeer goede wifi en gratis vers water. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam, Ierse folk liedjes spelen met zijn viool. De slagboom opent automatisch bij de ingang, voor de uitgang ontvangt men een code van de gastheer. Natuurlijk verwacht je consumptie in de pizzeria van het restaurant. Komen graag terug.
Zeer goed onderhouden parkeerplaats direct grenzend aan de spa. Zeer schone toiletten. Echt alles TOP. Helaas geen wifi. Al het andere is al geschreven. Altijd weer.
We waren in april 2017 hier. We hadden onze camper geparkeerd alleen voor winkelen daar, omdat op dat moment was nog onduidelijk (opnieuw) als u ook hier kon blijven. Anders dan dat het is eigenlijk gewoon een normale parkeerplaats zonder enig comfort, maar wie gelooft .... Wij geven de voorkeur een goede staanplaatsen of campings.
We waren ook dit jaar weer met de steun voertuigen van de Tuareg Rallye 2017 in maart voor een paar dagen op deze prachtige plek direct aan de duinen. Goed en goedkoop eten en uitstekende wifi. Elk moment opnieuw.
Afgelegen parkeerplaats in een sporthal - de ruimte. Bij uitstek geschikt voor te nemen voor dagtochten naar Riegersburg of chocoladefabrikant Zotter. Zowel te voet en absoluut de moeite waard. Een aantal zeer goede lokale en tavernes heel dichtbij. De cursus biedt goede kansen op geen V / E.
Op de weg terug naar huis weer de laatste halte van onze reis. Zoals gebruikelijk, alles TOPP. Bij het eten in het restaurant is de CP gratis. Het is zeer veilig en zeer rustig. In de ochtend naast het luiden van de kerkklok, voor ons niet storend. Bakkerij met verse broodjes 200-300m, dus geen probleem om te lopen.
We waren in juli op de terugweg van de Noordkaap op deze plaats voor een nacht. Er zijn geen voorzieningen, alles weg. Echter, altijd goed voor een overnachting, je staat hier zeer veilig en rustig.
Gratis camperplaats op asfalt bij een museum, speciaal voor campers. Deze bevindt zich direct aan een doorgaande weg, dus het is misschien een beetje onrustig en storend zijn. We namen onze scooters naar Kopenhagen voor een stadsbezoek. supermarkten heel dichtbij op loopafstand. Voor één of twee nachten altijd goed.
We zijn hier in juli voor twee dagen. Het gebied is zeer rustig en veilig. We waren op de terugweg van de "Heuvel van Kruisen" of ook wel bekend als de "Cross Hill" een paar kilometer ten noorden van Siauliai, absoluut de moeite waard en uniek in de wereld. Als ze hier te stoppen, na te denken over winkelen voor, er is niets in de omgeving.
We waren in juli van dit schone plaats. Hebben comfortabele en voelde me veilig hier ons. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. De site kost nu € 7, - incl. Elektriciteit, dit moesten we delen met anderen kampeerders - Power Distribution. Het eten is erg goed en goedkoop. Reed onze scooter naar Riga. Voor twee nachten altijd goed.
We waren in het begin oktober op deze plek, aan de monding van de rivier de Acheron met een aantal campers. Vissers of jagers geschoten met geweren uit hun boten, onze voertuigen -naast eenden en diverse watervogels, absolute Lebensgefahr.Nach luide kreten van ons kampeerders en een bedreiging voor de politie jacht was toen eingestellt.Ansonsten onder grote protest is de plaats erg rustig
Nieuwe ruime plaatsen op asfalt, op een zeer parkeerplaats van "Palacia Nacional" de Mafra. Een enorme bezienswaardige constructie. In het voorste gedeelte direct is een nieuw busstation gebouw aan de rotonde. Diverse winkels op loopafstand, een bakker. Toilette, afval en afvalwater lozen gratis, zoet water kost een Euro. Plekken zijn enigszins scheef, wiggen zijn handig
Zeer ruime standplaatsen in een weiland tussen de fruitbomen met veel ruimte, omgeven door de natuur. Overal in de plaats goed en gratis wifi met eindversterkers en zonder beperking. Goede Ver-beschikking. Sanitation direct bij het verlaten van de rechtbank. Geweldig bier en wijn selectie tegen redelijke prijzen. Operators zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Verse broodjes te bestellen
Helaas, de kosten voor deze parkeerplaats zijn steeds duurder. De kosten bedragen nu dit jaar op € 18, - all in. goede snelle wifi. Het is een zeer schone en nette plaats, maar de voorkant nogal luidruchtig omdat geeft een high-traffic spoorlijn. In het seizoen of in het weekend bijna altijd vol - vol. Slechts een paar minuten lopen naar het Gardameer.
Het is nog steeds veel geld om de grot te bezoeken en dat wij daarvoor moeten staan op een zeer drukke weg. Zeer luidruchtig, zoveel verkeer. We zijn op een normale parkeerplaats ergens anders verbleven. Er zijn veel mooie en vooral gratis parkeerplaatsen in Slovenië ....
Zeer eenvoudige camping, maar in principe met alles wat je nodig hebt. Veel zitmogelijkheden en barbecue. Sanitaire extreem wennen. Plaats is rustig en de zee. Echter, het water is erg vies, niet aanbevolen. Een nacht is OK. Hier is men zeer veilig.
Sitecode: 19418
Op doorreis naar Griekenland - Turkije waren we op deze plek. Bulgaarse normen goed. vrije plaatskeuze, veel ruimte voor luifel en stoelen. Toiletten mooi en fijn. Zullen terugkomen wanneer we in de buurt zijn.
We waren hier op doorreis naar het noorden van Griekenland - Turkije. We troffen veel zigeuners aan op de CP. We hebben geen nacht doorgebracht of onze camper alleen gelaten en reden verder.
Gratis schone plaatsen meteen Graz centrale begraafplaats waar ook de formule 1 werd begraven wereldkampioen Jochen Rindt. Op loopafstand zijn er goede traditionele goedkope lokale huisgemaakte gerechten en diverse food discounters. Zeer dicht zijn er zowel bus- en tramhaltes. Night relatief rustig. Voor twee nachten te bevelen op elk moment.
De receptie was onbemand, maar de slagboom was open. De plaats ziet er zeer onverzorgd uit. Direkt aan een drukke doorgaande weg, dus heel luid. Aan de andere kant van het plein industriegebied. Verschillende warenhuizen zijn op loopafstand in de buurt, 200m. Direct tegenover is een nieuw en mooi spa met vele zwembaden en glijbanen. We gingen elders, gratis
Om nu in begin oktober voor de voormalige communistische plaats voor 3 personen incl. toegang tot het uit de oorlogstijd stammende termaalbad € 35,- te eisen, is volstrekt achterhaald. Alleen al voor de plaats betaal je voor een nacht voor 3 personen € 27,- We waren niet bereid om dit te betalen en hebben zeer dicht bij een gratis plaats gezocht om te overbachten. Alles verouderd ....
Idyllische parkeerplaats boven het thermaal bad en watervallen. Begin oktober 2017 geen kosten, maar geen Strom.Wasser de parkeerplaats hieronder op de oprit. Zeer rustig, hoort u alleen de splash van de watervallen. Toelating worden gevestigd buiten thermale baden eigenlijk kost slechts € 2, - Pas op voor grotere voertuigen op de steile banken, risico van beschadiging
Een zeer mooie liefdevol ontworpen en goed onderhouden veld een Quittenplantage. Erg rustig. Toiletten, douche en toiletten zeer schoon. En overal vrije Wifi. Gratis barbecue plaatsen en zitgelegenheden. Stroom met Amperebegrenzing. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. We komen graag weer. Absoluut aanbevolen.
Een absolute gratis TOP plaats, bij Konsum - eten in het restaurant. Wederom hebben we erg goed gegeten en kunnen chatten met de baas ons prima. Sanitair zeer schoon en goed onderhouden - nieuw. Sterke Internet. 200 meter van de lokale bakker verwijderd met zeer goed brood - gebak. We komen terug.
Een zeer goed onderhouden gratis parkeerplaats. Alle plaatsen zijn verhard. Gratis V-beschikking inclusief elektriciteit, zelfs wifi werkt. Het is gewoon jammer dat er in de directe omgeving niet veel bezienswaardigheden zijn. Maar voor ons, als we in de buurt zijn, graag weer.
Verharde plaatsen aan de rand van de stad Dieppe. Voor ons is dit slechts voor een nacht en voor bezoek van de stad vanwege de krappe, smalle plaatsen. Kosten 24u €12, - incl camperservice .. Geen wifi.
Zeer mooie goed onderhouden camping met veel schaduw bomen, dus geen slechte of geen satellietontvangst. De plaats direct aan de zee is, de mooie stad Plataria is ook op loopafstand. Geweldige restaurants, winkels en super Griekse bakkerijen. Voor ons, keer op keer voor en na de veerboot - een absolute TOP plaats.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het Tihany schiereiland aan de rand van de zelfde naam. Geen voorzieningen op deze plaats. Sommige attracties, evenals elke vorm van het bedrijfsleven - voedsel, restaurant, etc ... op loopafstand. In de zomer in het seizoen is de parking altijd bezet. Overnachting zal worden getolereerd.
Gratis beveiligde parkeerplaats met alles wat je maar kunt wensen voor campers gratis elektriciteit. De plaatsen zijn deels schuin, zodat blokken nodig zijn. al geboekt in de vroege middag vanwege het beperkte aantal voertuigen. Het stadscentrum ligt op ongeveer 20 km van Luxemburg met onze scooter. Komen graag terug.
Vlak bij de oude nationale weg van Thessaloniki naar Asprovalta . Op de twee meren zijn er meerdere van dergelijke vrije ruimten. Dit wordt ook vaak gebruikt door watersporters met hun voertuigen. Inmiddels zijn er zelfs vuilnisbakken. Voor een nacht of twee prima. Op loopafstand zijn er in tavernes, cafés en een kleine supermarkt voor de dagelijkse behoeften.
Zeer professionele camperservice. Vers water alleen met munten van €2 mogelijk. Op de aangrenzende parkeerplaats van het winkelcentrum wordt overnachten blijkbaar getolereerd. Dichtbij is ook een goedkope parkeerplaats voorzien van elektriciteit, wifi, etc ....
Gratis voorzieningen bij de supermarkt of in de nabijheid van het tankstation waar je zeer gunstig kunt tanken. Aan het complex is ook nog een LIDL. Diverse restaurants op loopafstand heel dichtbij.
Gratis parkeerplaatsen voor een overnachting op vaste grond. Gratis voorzieningen aanwezig. 'S nachts erg rustig. gunstige tank mogelijkheid in aangrenzend tankstation.
In principe een relatief goede plek, alleen vandaag op 2017/06/29 beetje rommelig en onverzorgd. Overal gratis elektriciteitsaansluitingen, tegenover de ingang lozen en waterinname. Overal gratis wifi te ontvangen . Grote ommuurde houtskool grill op de plaats. Voor een gratis camperplaats en om te overnachting prima. Rewe supermarkt 100m. We komen graag terug.
Verharde parkeerplaats die een onderhoud met ons bracht. € 6, - voor 24, gratis entree. De groundskeeper gecontroleerd een keer per dag of alles rechtmatige. Ver en verwijdering heel OK. Sterkte tegen een munt, maar zeer goedkoop. De toonhoogte is een beetje uit, dus vooraf aan het winkelcentrum denken.Phantasialand is zeer dicht bij de binnenstad, -7km
Kostenkose standplaatsen op gravel tussen de bomen, daarom mogelijk beperkt satelliet-functie. Alle plaatsen hebben elektriciteit kolommen met token bezwaar, deze kan direct worden gedaan op het plein tegenover € 2, - aankoop de klok rond. / Verwijdering mogelijkheden zeer goed Ver, alles gratis. 'S nachts erg rustig. Uitgestrekt gebied voor lange wandelingen en een bezoek aan de mijn.
Deze zaterdag was de plaats weer vol. Zeer ruime standplaatsen in een weiland tussen de fruitbomen met veel ruimte, omgeven door de natuur. Overal in de plaats goed en gratis Wifi en elektriciteit. Goede verzorging. Geweldig bier en wijn selectie tegen redelijke prijzen. Operators zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Op verzoek, 's morgens verse broodjes te bestellen. We zullen zeker weer gaan
Toen wij er waren op 2017/06/17, waren de parkeerplaatsen, de camping en de camperplaatsen die aan de voorkant van de weg liggen, volledig bezet - vol. De plaatsen lijken op het eerste gezicht mooi aangelegd te zijn. 's Nachts zullen deze plaatsen zeker erg stil zijn, omdat ze zich een beetje van de drukte van Etretat af bevinden. Het strand en de stad moet je absoluut zien.
Terrasvormige camperplaats met net aangelegde plaatsen op asfalt. Door de weg direct naast camperplaats verkeerslawaai. Goed uitzicht op de rivier en deels op Le Havre. Zeer goed sanistation direct na de ingang links. Mensen, vermoedelijk vanaf de volkstuinen komen hier met kruiwagens vol gieters water halen. Helaas, voor ons hoeft deze plaats niet, teveel lawaai.
Vandaag op 2017/06/23 op dit gratis parkeren in het dorp is nog steeds een grote bouwplaats, en een maximum van een parkeerplaats beschikbaar is. Dit alleen tussen een Tixi toilet en een hoop zand en keien. Voor een nacht gaat het .... direkt aan staanplaats een Fritur d Dorp - Belgische frietjes en een aantal gemeenten. Vrij goed en snel internet direct op de site.
Een zeer mooie verzorgde parkeerplaats omgeven door agrarische Betrieben.Jetzt op 22/06/2017 € 8, - alle in.Sehr goede professionele zorg en Entsorgungsstation.Mehrere ton voor afvalscheiding vorhanden.Sehr goede snelle wifi overal Platz.An elke toonhoogte elektriciteit. Zeer goede zelfgemaakt ijs plaats op de Ecke.Wir kan alleen de plek aan Brugge te zien
Mooi onderhouden gratis camperplaats op beton in de natuur, door hagen en struiken van elkaar gescheiden. Overdag wat lawaai van de weg die erachter ligt, maar 's nachts rustig. Grote supermarkt "Super U" met benzine station op steenworp afstand.. Alle plaatsen hebben gratis elektriciteit. Camperservice evenals vuilnisbakken vlak bij de inrit. Daar kunnen andere steden een voorbeeld aan nemen.
Sitecode: 19463
Grote perfect georganiseerde camperplaats tegen een redelijke prijs. Nu op 2017/06/14 € 9, - incl. stroom, zonder beperking, wifi en een perfecte camperservice, alles beschikbaar. Wifi code alleen beschikbaar bij de receptie, maar het werkt op de hele plaats. Vanaf twee dagen gunstige prijs staffel. Wasmaschine, droger. Broodautomaat vrij toegankelijk bij oprit.
De plaats ligt goed, veilig en rustig in het recreatiegebied. Helaas, tijdens ons bezoek aan deze plaats op 2017/06/14 waren er enkele vaste kampeerders en die hadden de aangewezen plaatsen bezet. Camperservice is goed en gratis. Altijd gratis plaatsen op de parkeerplaats ernaast. We brachten met 18 campers de nacht door. Om inkopen te voet te doen een beetje ver afgelegen, dus van tevoren inkopen.
De voor campers gemarkeerde plaatsen waren tijdens ons bezoek op 2017/06/16 volledig ingenomen door personenauto's. Afgezien daarvan zijn de plaatsen voor voertuigen van 6 meter lang en 2 meter breed naast een nationale weg, waardoor je verzekerd bent van verkeerslawaai. Er zijn twee wasmachines en een droger, die tegen muntinworp de hele dag gebruikt kunnen worden.
Liefdevol onderhouden camperplaats voor € 5, - incl. stroom, water, lozen. Per persoon 20 cent belasting, wordt de volgende ochtend door een lokale bewoner opgehaald. Broodautomaat, naast de camperplaats. Op deze locatie is er niets, geen winkels, cafés, bistro .... niets. Alleen absolute rust en stilte. Een aan te bevelen plek voor iedereen die wil ontsnappen aan de routine en de drukte.
Helaas slechts een grote stoffige parkeerplaats die duur is voor wat wordt geboden. De gratis shuttle is altijd beschikbaar. Ook te doen per auto, motor of zelfs te voet. Niet ver van deze "parking" is een zeer mooie TOP camperplaats met alles wat je hartje begeert. Ook erg goede Wifi. Gelukkig komen dit soort plaatsen, voor zover mogelijk bij ons niet in aanmerking.
Voor ons was de plaats helaas niet uitnodigend. We waren hier op 2017/06/15. Verderop een goede plaats voor een paar euro's. Maar wie zo'n plaats bevalt en als je een paar centen wilt besparen ok ......
Een zeer mooie, royaal aangelegde parkeerplaats. Tijdens ons bezoek op 2017/05/15 was alles zeer schoon en tip top in orde. Camperservice AAA. Zeer goede gratis wifi. Enige nadeel is de plaats, vrij dicht bij een doorgaande weg naar Mont Michel op ongeveer 4 kilometer afstand. Deze plek is een aanrader. Elke keer weer.
Grote, ruime camping met alles wat uw hartje begeert campers. Goede Wifi, tijdens ons bezoek, maar alleen bij de receptie. Strand en het centrum te voet. Voor een paar dagen in de prijzen vrij OK.
Grote parkeerplaats relatief dicht bij de stad - centrum. Ver en verwijdering is oke. In het voorste gedeelte van het vierkant parkeerplaats voor auto's. Een ingang en uitgang mogelijk voor fietsen en motorfietsen zonder de barrières.
Zeer ruime en extreem rustige plekjes op gravel naast de ingang aan de linker- en rechterkant van de wijnmakerij. Zoet water en gratis elektriciteit (verduisterd door planten) aanwezig is. Sommige kampeerders had vervreemd van haar toilet en afvalwater tijdens ons bezoek op 2017/12/06 op de baai bij het water intake punt. Geen druk om te consumeren of de aankoop van wijn nodig.
Sitecode: 19155
Geweldige gratis verharde parkeerplaatsen aan weerszijden van een doodlopende weg. Aan het einde van een omkering kans. mogelijk, zelfs voor zeer grote campers. Camperservice-Station (toilet en afvalwater) tot op zekere hoogte, maar we konden niet achterhalen waar de chips/jetons te krijgen voor het verse water en elektriciteit. 's avonds verlicht en zeer rustig. Wordt vaak gecontroleerd door de politie.
Gratis parkeren bij het grote winkelcentrum. Geen voorzieningen naast het bestaande vuilnisbakken. Goedkoop tankstation op de site.
Zeer afgelegen camping op de berg. Ongeveer 5 km in de stad. Alles beschikbaar wat het hart van de camper begeert, zelfs zeer goede Wifi, tijdens ons bezoek, maar alleen bij de receptie. Eigen badmeester supervisor bij het zwembad. Voor recreatie - ontspannen heel goed, maar wie wil om te verblijven in de drukte van de stad is niet op zijn plaats hier.
Een prachtig aangelegde camping, op een steenworp afstand van het mooie zandstrand. Alles beschikbaar wat het hart van de camper begeert, zelfs zeer goede Wifi. Grote cafés en restaurants in de buurt, evenals kleine winkels voor de dagelijkse behoeften. Tijdens ons bezoek op 2017/06/10, werd de plaats al gesloten 's middags als gevolg van overbevolking.
Hier kan men gratis verblijven, maar de plekken zijn zeer schuin en soms erg eenzaam. We durfden onze Womo niet overdag te laten staan, helemaal alleen. Daarnaast konden we niet V/E niet vinden.
Sitecode: 12047
Zeer nauw aangelegde parkeerplaats is bijna altijd vol. Alle campers zijn dicht bij elkaar als sardines in een blikje. Het zoete water en de verwijdering toilet, afvalwater is gratis. het oplossen van de parkeerkaart is een wetenschap op zich, maar wordt streng gecontroleerd. zoals op zulke plaatsen .... In de omgeving kam men gratis staan- tot 8 meter voertuigen.
Ruime aangelegde grind-parkeerplaats. Bij sterke wind of snel rijden veel stof aanwezig is aufgewirbelt. Afvaltonnen aanwezig. Op de kruising ingang van de parkeerplaats bevindt zich op een lager gedeelte een klein restaurant-taverne. Zeer de moeite waard en een hoogtepunt van de Guadalupe.Voor een of meer nachten altijd goed en altijd een veilige ruimte beschikbaar
Fraai aangelegde en zeer rustige camping. Voor grotere voertuigen enigszins moeilijk om te rijden, de 1,5 km toegangsweg is smal en zeer bochtig. Er was alles wat de kampeerder nodig heeft. Personeel erg vriendelijk. Ongeveer 5 km afstand zijn de Nidri watervallen, iets bijzonders op het eiland.
Er is gratis parkeergelegenheid met een goed camperservicepunt.Ausgewiesene plaatsen zijn slechts 5, maar in de grote aangrenzende parkeerplaats voor auto's zijn altijd erg veel kampeerders wat getolereerd wird.Relatief lawaaierig omdat naast de deur trainen rijden.Jeden zaterdag is een enorme markt met honderden kraampjes. De omgeving biedt activiteiten ein.Kletterpark, Mini Golf met € 1, - per persoon ... Alles fußläufig.Kein Wifi
Absolute top ruimte op twee verdiepingen met een prachtig uitzicht van Bilbao in de avond. De sites hebben allemaal water en elektriciteit direct op de site. Vlakbij de receptie zeer goede Wifi. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kleine winkel bij de receptie. Brood service. Maximaal verblijf 48 uur. De prijs 2017/06/07 € 15, - alle reizen in de bus elke 15 minuten in de voorkant van de plaats van ..
Toen wij er waren op 2017/06/06 de plaats leek erg verlaten.Bij de douches was er alleen koud water en de Wifi werkte goed nicht.Keine Mülltonnen.Frischwasser uiterst twijfelachtig, omdat de verbindingen zijn het legen in de toiletten en sind.Die niet afzonderlijk weergegeven toiletten zijn zeer schoon en de senior partner bij de receptie is ook zeer freundlich.Teuer voor wat aangeboden
Sitecode: 19284
Er is gratis parkeergelegenheid rustige plek met een goede Ver-beschikking. Helaas, geen wifi in onze tijd op 2017/05/06. De plaats is erg rustig tussen een supermarkt en een school op asfalt en recht. Zeer handig tankstation naast de supermarkt. Goed restaurant met goedkope goed en typisch Spaanse gerechten in een warenhuis op de eerste verdieping. verkrijgbaar in de winkel verschillende wasmachines en drogers.
Sitecode: 19282
Een zeer mooie gratis parkeerplaats met een zeer goede camperservice. Een absoluut prachtig panorama. De omgeving verzoekt hij de grootste moffel een voor wandelen. Er wordt geen camping getolereerd gedrag, volgens de politie. Naburige stoelen buiten had en was geboekt ... straf voor niet-naleving van € 150, - We gingen direct naar de plek om Navia de volgende dag door de sterke wind.
Gratis plek gelijk aan een drukke weg met camperservice. bij bezoek in begin juni 2017 konden we geen vuilnisbakken vinden. Plaatsen zijn eigenlijk bedoeld voor auto's. We reden ongeveer 200 meter naar het Care Vier ruimte aan de achterkant, zeer rustig en veel ruimte. Politiepatrouilles vaak, geen probleem.
Ze zijn allemaal heel gewone standaard parkeerplaatsen en zeer schuin gelegen. Tijdens ons bezoek in begin juni 2017 werd onze camper beschadigd door een auto - bestuurder ging er vandoor. Geen voorzieningen op zijn plaats. Voor een kort bezoek aan de UNESCO World Heritage zeker OK. Maar voor meer ook niet. Betere camperplaatsen voor 4 of 5 campers direct bij het Aquarium - ook gratis.
Camperservice is maar matig. Voor schoonwater en water voor het cassettetoilet is alleen een kraan beschikbaar voor te spoelen - Hygiëne ??? Heb een camperaar gezien die het cassettetoilet rechtstreeks aan de kraan hield. Voor het lozen van het vuile water is gelukkig slechts één vierkant opening aanwezig. De camperplekken liggen zeer scheef en zijn op de grote parkeerplaats 100 meter verder
In principe is alles wat er die je nodig hebt. Vers water, afvalwater en het toilet geleegd mogelijk. Vlak naast de supermarkt en een paar meter waarin men misschien wel de laatste of eerste tankstation in Spanje tanken weer bijna op.
Zeer grote gratis beveiligde parkeerplaats voor campers en andere voertuigen (vrachtwagens). Zeer dicht bij heel mooi Stadt.Dort overal gratis Wlan.Tipp, neem ze 's avonds de lift in de berg tunnel naar het fort boven, ze doen een fantastische Ausblick.Für een 's nachts altijd gut.Gratis parkeerplaats om goed op de hoogte blijven van de Festung.Wir kan alleen maar aanraden deze prachtige stad
Alle plekken zijn verhard, asfalt of gepflastert. Tot nog toe zijn alle plaatsen nog gratis, maar toegangshekken zijn geïnstalleerd, maar in Testmodus.Viele plaatsen zijn zeer schuin, dus wiggen zeker van Vorteil.Wasserhähne en vuilnisbakken bevinden zich op het gehele terrein.Toilettenhaus met douches en elektriciteit op Gelände.Kein stroom bij Platz.Überdachte zetels voor een picknick
De plaats is gratis, maar is geen optie voor ons. De begraafplaats is zeer dichtbij. Wie houdt van iets dat is zeker goed voor een nacht. We konden geen aantrekkelijkheden vinden, of wilde ook niet .....
Gratis beveiligde parkeerplaats naast een weg, maar 's nachts erg stil, omdat er nauwelijks verkeer. On "shore - Haven" zijn mooi deels versierde boten. Een nacht is OK. Hebben vond geen lokale voorzieningen.
Grote gratis parkeerplaats, helaas, de meeste plaatsen zijn erg schuin. Naast de deur is altijd "small-scale" vismarkt, net achter het daar is een goedkopere camping - in zicht. Wie houdt van een dergelijke plaats .....
Zoals gebruikelijk bij deze winkelcentrum een uitstekende camperservicepunt. Daar zouden anderen een voorbeeld aan moeten nemen. Tijdens ons bezoek in de avond had een aantal kampeerders al hun voertuigen voorbereid voor één nacht. Dergelijke stations voor de service wordt sterk aanbevolen.
Hebben nu tegen het einde van mei 2017 € 15, - betaald, met inbegrip van elektriciteit, Camperservice. De prijs is inclusief twee kaartjes voor het park. De plaats is erg mooi en zeer goed onderhouden. Het internet wifi werkt alleen bij de receptie. We namen onze scooter ongeveer 20 km tot de volgende dag naar Porto.
Ruime gratis parkeergelegenheid voor ruim 40 voertuigen. Vuilnisbakken beschikbaar is, anders helaas nichts.War nu eind mei 's avonds zeer ruhig.Sie zijn veilig, zelfs tijdens de dag, zoals meer komen en gaan onder de kampeerders en wird.Am onderling aandacht aan de auto's Place rijden voorzichtig, er zijn grote gaten in plaats en veel ijzer uit het Boden.Gevaar van lekke banden.
De ruimte kost nu € 4, - incl. Camperservice met elektriciteit sinds 2017/01/05. Geen internet. De plaats wordt herbouwd op het moment, een grote bouwplaats.
Maart 2017. Een echt goede en vooral veilige gratis parkeerplaats, geschikt voor tussenstop. Alle plaatsen zijn verhard, geen stof. In vergelijking met andere grote camperfabrikanten, goede saniservice. Alles wat je nodig hebt is er. In de buurt van de snelweg. We komen terug.
Goede parkeerplaats met volledige loosfaciliteiten. Electriciteit onbegrensd 16A. April 2017 nu all in 15 € .-- met Acsi kaart. Dagelijks rijdt groenten en fruit handelaar 's avonds over de plaats. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Scala dei Turchi, de witte rotsen op loopafstand. Ongeveer 10 kilometer naar het Vale dei Templi. Bushalte op loopafstand in de buurt. Restaurants heel dichtbij.
De consumptie van eten en drinken, alle faciliteiten zijn gratis - gratis. goede Wifi. 'S Nachts, een rustige en veilige plek om te slapen. Elk moment opnieuw.
Gratis plaats voor de verwijdering van afval, afvalwater en toilet vlak bij de snelweg. Vers water kost € 1, - nacht vanwege het lawaai nauwelijks mogelijk en ook niet wenselijk.
Sitecode: 20094
Dat is gewoon een parkeerplaats vlak bij de snelweg - autobaan, Camperservice gratis ter beschikking. Door de snelweg ook zeer luid. Om niet geschikt blijven.
Super faciliteit van gratis Ver / beschikking. Alles netjes gescheiden, toilet water, toilet legen, riolering, zoet water, vuilnisbakken. Andere grote warenhuizen op loopafstand heel dichtbij. Goedkoop tankstation naast de deur bij Intermarche parkeren.
Geweldige plek met een zeer goed uitzicht, zonder enige voorzieningen. Nu in mei is ook het naastgelegen restaurant geopend. Prachtig uitzicht vanaf het terras. Je kan ook staan op de pleinen in de voorkant van de vuurtoren buiten dit gebied.
Een enigszins vervallen schnuddelig die direct aan zee, slechts gescheiden door de toegangsweg naar de vuurtoren en de weg naar de omzeiling van het schiereiland. verouderde sanitaire en vuil. Kom niet aan ons helaas in kwestie, maar wie iets wil .....
Het klopt, de plaats is zeer groot, is leuk, maar zoals het nu is ook erg stoffig mei bij sterke wind. Achter de stadsmuur, tegenover de brandweerkazerne. Er is ook geen voorzieningen. Dan betalen we liever aan een paar Euro betalen en staan op vaste of groen grond .... Super plaatsen zijn zeer dicht bij € 5, - met alles erop en eraan .....
Een absolute TOP plaats. Prijs met Ver / verwijderen en Wifi slechts € 5, - , elektriciteit kost extra. Alle plaatsen geasfalteerd of beton. Nieuwe schone toiletten, wasmachine, droger, strijkkamer .... Perfect Ver / entsorgungsstation. Zeer goedkope wasplaats hogedrukreiniger voor kampeerauto's € 2, - voor 6 Minuten. Op hele plaats erg goede wifi . Drie bbq aanwezig
Enorme plaats met honderden campers, veel vaste kampeerders. enigszins verouderd sanitair, maar relatief schoon. Ver / verwijderingsinstallaties OK.
Zeer goede gratis Ver / verwijdering station direct bij het winkelcentrum. Voor ons waren 11 kampeerders die hebben gewacht om deze faciliteit te gebruiken.
Tijdens ons korte verblijf mei 2017 werd bij een aantal kampeerders ingebroken. Afgezien daarvan de plaats is te ver van het centrum voor ons. Zou eigenlijk niet moeten bij een plaats als Sintra
We waren 24/05/2017 hier. Prijs voor de plaats € 7, - zonder elektriciteit. Grote makkelijk parkeren op gravel. Plekken van elkaar gescheiden door bomen en zelfs kleine struiken. Alles beschikbaar wat een camper nodig heeft. Sanitaire gemakkelijk gemaakt. Twee 7kg wasmachine en een droger. Een machine kost 4 euro. Douches 3 minuten € 1, - Elektriciteit wordt berekend op basis van verbruik precies.
Zeer grote gratis camperplaats. Was ideaal voor ons naar Marbella en Malaga te bezoeken met de scooter. Steeds meer campers op het terrein, daarmee indirect altijd bewaakt en zeer veilig. De politie vaak aanwezig, geeft een gevoel van veiligheid. Aan de overkant kunt u vers water vullen - na de vuilnisbakken.
Absoluut TOP.Waren voor een paar dagen mei 2017 Zeer liefdevol aangelegd en Zeer nette plaats met zwembad zeer veel bloemen en Planten. Zeer goede wifi in de buurt van de receptie. Eigenaars zeer vriendelijk en. Behulpzaam. Wasmachine en droger aanwezig. Prijs eerste nacht € 8,50 per extra € 6, - Elektriciteit extra kosten € 2,50 / dag, douches met warm water kosten 50 cent voor 5 minuten
Waren op 2017/05/14 in de vroege avond en geen meer plaats te krijgen. Alle voertuigen dicht naast elkaar naast de deur. Zoiets bevalt ons niet. Daarna doorgereden naar Mijas. Wie zoiets bevalt ......
Zeer grote camping aan de rand van het dorp en slechts ongeveer 500 meter van het strand. Sanitaire voorzieningen zijn een beetje oud maar schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Goede Wifi. Veel restaurants en winkels van welke aard dan ook te voet heel dichtbij.
De plaats ligt direct aan de weg in een verdieping en is dus zeer luidruchtig. Geen wifi alleen mogelijk bij de receptie van de camping. 4 sterren omdat de plaats met vier euro is gunstig, elektriciteit kost nog eens € 2, - Wie dit soort plaatsen bevallen ......
Aanbevelenswaardig. Zeer professioneel aangelegde camperplaats op grind. De meeste plaatsen hebben water en elektriciteit op de plek. Erg goede faciliteiten. Een dag kost € 7,50 voor 2 dagen per € 6, - Elektriciteit extra kosten € 2, - Kijk uit op de plaatsen onder de bomen, vanwege de Has. 3 wasmachines en drogers aanwezig. Beheerder erg vriendelijk en behulpzaam. Inkoopmogelijkheden en restaurants in de buurt
Parkeerplaatsen direct bij de grote parkeerplaats bij de stadsmuur. alle plekken voor campers gemarkeerd. Grootte tot 7,5 meter geen probleem. Afrit van de stad loopt langs de plaats, daardoor gehorig. Zeker ideaal voor stadsbezichtiging
Plaats erg luid, omdat direct aan de start-en landingsbaan. Daar vliegt de jet door de campers. Daarnaast zeer stoffige zand of grind erf. Sorry, geen aanbeveling.
Camperplaats ligt direct aan een drukke doorgaande weg, dit is helaas kasseien en daardoor zeer luidruchtig. Misschien is het rustig 's nachts? Maar daar wilden we het niet op aan laten komen. De prijs voor deze plek € 4,50 Aan de achterkant, achter de parkeerplaats loopt de rivier die de grens vormt met Spanje.
Vandaag om 18:05. In de middag is de plaats stampvol. Geen kans om een plek te vinden. Kosten van parkeerplaats € 4,50 incl. Water en Wifi. Elektriciteit is extra, maar niet overal te krijgen.
Grote gratis parkeerplaats zonder voorzieningen. Er zijn altijd meerdere campers hier waardoor de plaats erg veilig is omdat iemand altijd indirect oppast. Zeer dicht bij het strand, een paar minuten in de stad waar een aantal restaurants zijn. Elk moment opnieuw.
Sitecode: 20776
Zeer goede rustige en veilige parkeergelegenheid, 24 uur bewaking. Ideaal te verkennen per scooter Sevilla, ca.18km. All in € 10, - incl. Stroom, lozen en zeer snelle wifi overal op het terrein. Vers wasser € 0,50. Grote wasplaats voor campers. Hier kunnen alle reparaties en conversies vakkundig worden uitgevoerd. Accessoirewinkel aanwezig.
De camperplaats is gelegen aan een drukke weg, wat resulteert in zeer luid. Alle plaatsen erg schuin. Blokken absoluut noodzakelijk.
Zeer mooie liefdevol onderhouden geleid door eigenaren parkeerplaats. Perfect georganiseerd. TOP Ver / verwijdering opties. Eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. Laag seizoen tarief € 10, - plus elektriciteit extra € 3, - Zeer goede Wifi. Wasmachine en droger. Wasplaats voor voertuigen. Inkoopmogelijkheden op loopafstand. Kleine Shopping Store op Area. Wij komen weer. Absoluut aanbevolen
Op een helling parkeren voor 25 kampeerders, maar slechts één douche met toilet in een ruimte. Sanitair is zeer schoon en functioneel. De prijs voor de plaats is € 8, - en voor het Comfort Pack € 2, - (elektriciteit, goed wifi en douche) wasmachine kost € 3,50 Zeer goede Ver/entsorgungsstation. Waslijnen aanwezig. De bakker komt dagelijks om ongeveer half negen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Sitecode: 20310
Alleen een grote, onvriendelijke niet uitnodigend onverharde parkeerplaats, geen bomen, struiken of bloemen. Niet verlicht. Geen WiFi. Verwijdering vaak verstopt. Daarom is het tarief van 6 euro niet geschikt. Geen stroom mogelijk. niet voor ons. Er zijn veel betere plekken heel dichtbij, zie Tortugamora
Fraai aangelegde Camper plaats met toilet en douche en wasmachine en droger. Sanitaire mooi en schoon. Vriendelijke ontvangst met veel informatie over het gebied. National Park met mooie wandelpaden. Zonder elektriciteit, betaal je 7,00 € douche, Wifi, Ver / beschikking. Elektriciteit is extra € 3, - Vers brood in de ochtend bij de receptie. Absoluut een aanrader plek. graag weer
Plaats met grind op het terrein achter het restaurant voor vier of vijf Campers. Tegenover de weg ruimte voor vier Camper. Sanitair erg schoon. Maaltijden erg lekker en normale prijzen. Stageld voor een dag all-in € 5, - Zeer goede gratis wifi, elektriciteit, schoon water, etc .. Sorry, geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Van het terras of parkeerplaats een absoluut prachtig panorama
De site biedt alles wat een camper nodig heeft. Zeer goede en schone toiletten. Alle diensten zoals bakker, supermarkt, pizzeria, bars zijn gemakkelijk bereikbaar te voet, in een kleine, maar gezellig dorp. Fietspad naar Oliva en Gandia. Niet ver van het strand. Deze plaats kan worden aanbevolen met een zuiver geweten.
We waren 2017/05/05 hier. Prijs-kwaliteit verhouding is volkomen terecht. De plaats is het hele jaar geopend. Men moet de bel bij de poort luiden om naar het plein te komen. In de nacht relatieve rust. Om naar Valencia te reizen, is een motor scooter een voordeel. Grote wasplaats voor de Camper. Complete voorzieningen. Zeer goede Wifi. Prijs € 8, - Elektriciteit plus extra € 2, - de plaats kunnen we alleen maar aanraden
Nieuw gecreëerde parkeerplaats voor 20 campers, ruimte voor nog 30 in aanbouw. De ondergrond beton of grasbetontegels. Allemaal gratis. Al het andere is al geschreven.
Vandaag op 2017/05/04 winderig en warm, daardoor is de hele plaats erg stoffig. Wat helpt me een gratis plaats als alles voor mij verpest wordt en vies wordt. Afgezien van dat je moet extra betalen voor alles. Restaurant is niet goedkoop voor Spaanse normen. Voor ons helaas niet weer. Geen advies.
De site is zoals geschreven in de buurt van een zeer luide en een doorgaande weg met veel verkeer. Water, lozen, toilet legen boven bij het benzinestation.
Zoals eerder vermeld, grote gratis parkeerplaatsen met vers water, lozen, toilet, afval. Zeer goede wifi, maar op dit moment alleen in de buurt van de ingang. Het is erg rustig en vooral veilig. Elke keer voor een nacht goed. Ik kan alleen maar aanraden.
Gratis water, riolering, afval, toilet legen. Geen elektriciteit, geen internet. Plaatsen lijken een beetje onverzorgd, de struiken tussen de ruimtes zijn volledig overwoekerd en 2 meter hoog.
Zoals reeds vermeld, ruimte zeer luidruchtig en direct aan een verkeersweg. Geen internet, geen elektriciteit. V / verwijdering mogelijk te maken.
Zoals eerder beschreven, een groot grasveld met veel ruimte en alles wat je nodig hebt. Gratis goede Wifi. Graag weer.
En opnieuw we maakten onze eerste stop hier! We werden begroet door de chef-kok erg aardig persoon en het past allemaal. De forel en de legendarische spare ribs waren om een droom! Sanitair zeer schoon, alles wat je kan wensen. Blijven terugkomen hier!
Helaas, vlak naast de snelweg, dus natuurlijk veel lawaai. Per uur afrekenen vanaf 24 uur, steeds 60 cent (dag 15 €) inclusief 50% toeslag. Geen internet - Wifi. 2017/04/22
Jammer, geen plaats meer dit keer op 22.04.dJ zonder reservering. Moest naar een andere camperplaats in Peschiera del Garde uitwijken.
Gratis camperplaats met loosfaciliteiten en water. Plaatsen zijn zeer schuin, dus zeker meer blokken nodig.
De plaats is gewoon schuin tegenover een vluchtelingenkamp met honderden mensen en nieuwsgierig vragende droevige ogen .... Overal zijn er enorme tenten opgezet. Dit is niet goed voor onze zenuwen. Voelen ons hier absoluut niet goed. Reed weer verder.
Asfalt, schoon en vooral veilige camperplaats. Deels camera bewaakt want er naast is een staats instelling. Geen loosplaats. Voor een nacht of sightseeing altijd goed.
Een must als we in de buurt zijn. Mooi en schoon goed onderhouden camperplaats. Echt goed. Prijs is € 7, - zonder elektriciteit, deze kost extra. Goede camperservice. Drinkwater en elektriciteit bij iedere plaats. Jammer was dat de Wifi tijdens ons verblijf niet functioneerde. Verse broodjes om 8:00u bij inschrijving, ze moeten de dag ervoor, met vermelding van locatie nummer om 19:00u worden besteld.
Een echt geweldig en goed onderhouden veld met alle comfort. Na eten in het restaurant, tegen redelijke prijzen, is overnachting gratis, anders € 10,- per dag. Gesloten op dinsdag. Wij komen terug. Sterk aanbevolen. Een must als u in de buurt bent.
Juli 2016. Een echt goede en vooral gratis beveiligde parkeerplaats, top voor op doorreis. Alle plaatsen zijn verhard, geen stof.. Goede camperservice. Alles wat je nodig hebt. In de buurt van de snelweg. We komen terug.
Een absolute topplaats met al wat het kampeerders hart begeert. Als we in de buurt zijn stoppen we hier voor ten minste één nacht. De plaats ligt ideaal in de nabijheid van het meer en het tarief voor 24 € 15, - incl. Elektriciteit, water, Wifi, verwijdering, enz ... indien mogelijk, nemen we altijd een plaats in de onmiddellijke nabijheid van de oprit, daar hoor je de trein niet zo erg.
We waren 2016/07/17 hier. Het was een beetje winderig, dat is het nadeel van deze plek, ook erg stoffig. 's Ochtends gratis verse broodjes van het bedrijf Concorde bij de camper. Goede camperservice. Elektriciteit en water innemen kosten extra. De camperplaats zelf is gratis en wordt voornamelijk bezocht door Concorde klanten die de volgende dag onderhoud besproken hebben.
We waren op 2016/07/16 hier. Erg mooie en schone camperplaats. Werkelijk TOP. Prijs is € 7, - zonder elektriciteit, deze kost extra. Goede camperservice. Water en elektriciteit direct op elke plaats. Helaas, de W-lan functioneert niet. Verse broodjes om 08.00u verkrijgbaar bij de receptie. Wel de dag ervoor bestellen, met vermelding van plaatsnummer tot 19:00 uur.
We waren 2016/07/15 hier. De plaats is erg schuin. Blokken dus absoluut noodzakelijk. Op de hele cp ligt grind. De prijs is € 9, - incl. water innemen, elektriciteit, zeer goede wifi en een grote vuilnisbak. Sanitair, toilet en douche erg schoon. Alleen douche met munten.
We waren 2016/07/14 hier. Enorme ruime camperplaats in een weiland. Breedte oprit met grind. Vrije keuze plaats, nodig geen registratie nodig. De betaling van € 6,50 wordt in de ochtend opgehaald door een aardige dame die bij de camper komt. Elektriciteit kost € 1, - voor 2 kWh / h , water € 1, -
We verbleven hier op 2016/07/13, om 17.00 uur kregen we de laatste plaats. Blijkbaar is dit altijd vol. een goed uitgangspunt bezoek aan de hoofdstad van Luxemburg te verkennen. Vers water, Afvalwater verwijdering en toiletten zeer goed. New Sani gebouw is in aanbouw. Als deze stoel wordt genomen, is direct onder een andere plaats. We komen terug.
Sitecode: 12039
Een heel mooie cp, schoon en goed onderhouden. Momenteel is de bouw van de sanitaire voorzieningen, douches en toiletten. Prijs nu: € 7, - daarna € 10, - volgens de eigenaar. Zeer goede en uitstekende goed redelijk geprijsd eten. Elektriciteit kost € 1 per 2 KW, water € 1, sani gratis.
Grote gratis parkeerplaats zoals eerder beschreven. Ongeveer 20 meter boven de stroomzuilen sta je recht en heb je satelliet-ontvangst. Als je elektriciteit nodig hebt, zorg er dan voor dat je genoeg 50 cent stukken hebt. Automaat accepteert alleen 50 cent munten. 1 kWh kost 50 cent. We hadden geen gratis wifi. Wifi-ontvangst, daar hebben we onze mobiele router voor. We komen hier altijd weer graag terug.
Helaas werden alle plekken al bezet door 5 camppere- 5.7.2016 om 19:00 uur. We zijn verder gegaan naart bedrijf Gebetsroither camping in Liezen. Hier is men ook gratis, maar heeft geen extra's, alleen stellplatz
Een van de beste plaatsen in Slovenië. Elke keer dat een must voor ons onderweg. Een uitstekende en redelijk geprijsd eten, zeer schone en moderne sanitaire voorzieningen, TOP sanistation ter beschikking. Stroom zonder beperking. We kijken uit naar de volgende keer.
Goed startpunt om met de scooter of met de bus Venetië te bezoeken. Der plaats is zeer schoon en onderhouden. Bij aankomst ontvang je een briefing door de zeer vriendelijke eigenaar. Kosten nu op 2016/06/19 echter € 15 .-- en niet € 12 .-- Het water heeft absoluut drinkwaterkwaliteit. De hele plaats is zeer veilig en camera bewaakt. Afval is optimaal gescheiden.
Sitecode: 19582
Zeer rustig en gratis en voor alles een zekere plaats op de rand van het dorp, omringd door de natuur. Electriciteit is er niet. Centrum op loopafstand. Zeer mooi gebied om te wandelen en te ontspannen.
We zijn hier in juni 2016 voor 2 dagen geweest en moesten niets betalen, het was gratis. Geen loosfaciliteiten ter beschikking, niets, maar wel direct aan het strand.
Op 2016/10/06 € 12, - incl. Elektriciteit. Loosfaciliteiten direct ter beschikking in de hoek vlak naast de weg. Voor alle douches munten nodig, zelfs voor de stranddouche. Gebied zeer schoon en goed onderhouden. Een beetje lawaaierig omdat het direct aan de drukke straat ligt.
De plaats is gratis en is ideaal voor een bezoek aan de opgravingen. loosfaciliteiten en water beschikbaar. Onverzorgd omdat tot 15 juni 2016 het nog niet gemaaid was.
De plaats is gelegen aan de afrit van een tankstation naast een doorgaande provinciale weg, lawaai zonder einde. Electriciteit, water en al het andere is beschikbaar, maar we hebben vanwege problemen over de kosten niet nagevraagd.
De plaats is gelegen aan een kruising die in de vroege avond nog relatief zwaar wordt gebruikt, daardoor uiteraard ook lawaaierig. De plaats is gratis en biedt voor 4 voertuigen plaats, aangezien de rest wordt geblokkeerd door langparkeerders. Water en sanitaire voorzieningen, zoals de toiletten zijn gratis. Voor een overnachting altijd goed.
Gratis parkeerplaats boven de oude stad, rond bomen - satelliet-ontvangst? Geen laden en lozen mogelijk. Overdag zijn alle plaatsen bezet door geparkeerde auto's. In de avond zijn vele plaatsen beschikbaar en zeer rustig. Ideale plek om Urbino te bezoeken. Gelegen aan de ingang van de oude stad.
Gratis parkeerplaats. Voor een overnachting en voor sightseeing, altijd goed.Drinkwater en verwijdering aan de andere kant van de straat bij de bushalte in de hoek achterin. ongeveer 10 minuten lopen naar de oude stad, maar erg steil.
De plaats is gelegen, zoals op de foto's te zien is, direct op de pier en is volledig gratis. De stad is volledig gericht op toerisme. Altijd goed voor een nacht. Op sommige momenten komen de grote cruiseschepen voor een dagje Olympia, dat slechts op ongeveer 30 kilometer afstand ligt.
De plaats is zeer dicht bij het centrum is gratis. Volledige loosfaciliteiten met inbegrip van gratis elektriciteit. Vanwege de nabijheid van de straat nogal luidruchtig voor de nacht. Neem de tweede plaats die is erg rustig en biedt ook nog gratis wifi.
Deze plek kan alleen prijs met 10 sterren. Het is allemaal gratis. Elektriciteit, water (dit is absolute drinkwaterkwaliteit), Wifi, loosfaciliteiten volledig ter beschikking, zelfs het afval wordt gescheiden. De plaats is goed onderhouden en zeer schoon. Zelfs 's nachts erg rustig. Ruimte voor ongeveer 30 campers. We gebruiken deze plek vaak en rijden de scooter de natuur in.
Deze coördinaten geven een andere plaats aan op de steile afdaling en is zeer krap derhalve ook erg moeilijk te berijden. Als het regent of als het nat is kom je van deze plaats niet meer weg.
LET OP !!! Voordat u dit kilometer lange omweg maakt en de plaats gesloten is, maak een afspraak op voorhand of vraag die per e-mail. We waren op 2016/06/14 er en de plaats was helaas gesloten en niemand bereikbaar. De onbeschaamdheid is, maar dat op de drie aangegeven nummers zelfs niemand opneemt of zelfs deze niet meer bestaan.
Sitecode: 20631
De plaats is erg klein, is slechts gescheiden door een plank van Lido Tropical. De plaats ligt direct aan de weg en is dus ook onrustig.
Plaats kijkt uit over de zee en heeft prachtige bomen, palmbomen. Maar ook veel ruimte voor een onberispelijke satellietontvangst. Gratis wifi alleen bij de receptie of op het terras. Enorme, nieuwe wasmachine met munten, elk programma € 4, - voor 9 kg, maar Wäsche. Stroom zonder Amperebegrenzing. Water hier heeft drinkwater kwaliteit, voorzichtig ook slecht bloemwater
Op 2016/06/06 nog gesloten. De plaats is helemaal wild en onverzorgd. Niet gemaaid, 1 meter hoog gras en de bergen van puin door baggeren in de buurt.
We waren op 2016/05/06 hier weer. De plaats was behoorlijk vol, zeker meer dan 100 campers en de receptie is niet bezet, de slagboom gesloten. Geen ingang was dus mogelijk. We zijn na 15 minuten over weer vertrokken. Jammer. Daarom dit keer alleen de 6-sterren.
Sitecode: 20590
De plaats ligt helaas niet aan zee, maar op een heuvel, maar het is mooi en goed onderhouden. Zeker geweldig voor mensen die niet veel waarde hechten aan plaats op een strand. Van ons daarom slechts 5 sterren.
Ook deze plaats ligt aan de SS18 met veel verkeer en loopt langs de spoorlijn. Helaas daardoor rumoerig en daarom is deze Camperplaats niet geschikt voor ons.
Sitecode: 20591
De plaats is gelegen direct naast de SS18 en de spoorlijn. Veel passerende treinen en auto's. Daarom zeer luid. Afgezien daarvan is de prijs is niet gerechtvaardigd.
Sitecode: 20641
De plaats is erg bochtig en vol schroot. Meer dan 4 kampeerders hadden geen plaats, waren op 2016/05/06 hier. Trouwens, het is erg stoffig en vies. Voor de sportliefhebbers zeker goed gelegen, maar niet voor een camper. Toegang voor grotere voertuigen en vrachtwagens meer dan 3 meter slechts beperkt, de eerste 400 meter is dicht begroeid en overwoekerd door afhangende takken.
Men moet niet de stad beoordelen maar in de eerste plaats de camperplaats. Die is erg mooi en biedt alles wat de kampeerder nodig heeft. Er wordt veel waarde gehecht aan hygiëne. Fantastisch snel en sterk gratis wifi. Met de fiets is slechts een paar minuten naar het strand.
De locatie doet vervallen aan. Het gras was nog niet dit jaar gemaaid is erg lang. De toiletten of sanitaire voorzieningen waren ook al lange tijd niet meer gereinigd. Voor ons niet meer.
Sitecode: 19289
Zeer mooie camping met alle voorzieningen aan zee ligt wat ruimte is optimaal aan de noordelijke Peloponnesos Patras in het zuiden van Olympia en Pylos. We zouden zeker terugkomen.
De camping is nu op 2016/06/01 incl voor 2 personen elektriciteit € 16, -. Wifi beschikbaar. Weinig kans voor satellietontvangst, zeer veel bomen.
Sitecode: 20697
We waren hier augustus 2015. Voor € 22, - we moeten de beschikbare voorzieningen gebruiken. Dicht in de buurt van het strand.
Op 2016/01/06 nog steeds volledig verslapen en de enorme behoefte aan een totale zorg, ietwat verwilderd. De toegang tot de weg is erg smal en heeft een zeer sterke bocht bijna 270 graden. Daar kan het bij meer dan 7 m. zeer krap zijn. Met een overhang moet je zeker oppassen. De sporen zijn te zien op het asfalt.
De eigenaar vraagt nu voor de plaats € 17, - in de off-seizoen met de ACSI-kaart plus warme douche extra geld. Een sprong in de prijs van € 5, - vinden wij onterecht. Voor ons niet meer.
We waren op 2016/06/01 op deze plaats. Dit is een bouwplaats, overal zijn boards, puin en afval. Het enige voordeel is direct aan het strand - maar dit is helaas vol met vuilnis. Voor ons liever niet.
Zeer mooie en schone gratis camperplaats inclusief lozen en water. Sterk aanbevolen.
Een van de vele gratis serviceplaatsen. Zeer schoon en fris water.
Gratis is nog steeds te duur voor velen. Met keggen en enige inschatting kan je hier overal staan.
Sitecode: 19368
Goederen in april voor een paar dagen op de baan. Ruime plek op de heuvel met WiFi en alles wat daarbij hoort. Voor Marokko een beetje prijzig, maar de stad trekt toeristen aan. Loodgietersuitrusting renovatie, maar dat is Marokko. Geen mogelijkheid om het grijze water leeg, tenminste we hebben het niet gevonden. Personeel erg aardig en behulpzaam. Elk moment opnieuw.
Sitecode: 20419
Alleen omdat in de wintermaanden de services minder zijn, moet men deze geweldige plaats niet met een 1 ster beoordelen.
Waren hier in juni 2015. De plaats is erg rustig en veilig. Het Fiskars Museum en ook de Fiskars winkel op loopafstand. Altijd goed voor een overnachting.
Sitecode: 20679
26/05/2016 De hele plaats is vol met afval, niet gemaaid en het stinkt erg naar ontlasting. Deze plaats kan men niet meer gebruiken.
Mooie goed onderhouden camperplaats. Sanitair erg schoon. Naar mijn smaak heel ver weg van het Gardameer en zeer dicht bij de snelweg - dus slechts 5 punten. Absoluut fiets of scooter nodig.
Een kleine ruimte voor ongeveer 10 campers.De gewoon liefdevol bereide sanitaire voorzieningen bevinden zich in de nieuwbouw. Wifi is sterk en kosteloos. De plaats is een romantische locatie, omringd door hoge rotsen met een kleine Waterval. De nabijheid van het strand - 50 meter is door een smalle weg, maar nauwelijks Verkeer. Het personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig. Wij komen terug.
Prijs - kwaliteit op deze plaats goed. Op slechts 300 meter van de oever van Gardameer. Die rekening volgens uren. 24h - € 15, - incl. gratis snel Wifi. Stroom 6A limiet. Het treinlawaai is niet storend, hangt waarschijnlijk van de wind en plaats af. Vrije plaatskeuze en zeer ruime plaatsen. Zeer goed onderhouden en schoon. We komen terug.
De plaats is een schande. Kost op 2016/05/24 € 20, - maar helemaal vies en half klaar. Zwembad overdekt en nog niet in werking is. Nadat we enige dagen gekampeerd hadden - niemand anders was er, zijn we weer vertrokken. Het onderzoek van sanitaire installaties hebben we niet gedaan omdat alles al mager was. Zeer vele vaste kampeerders op het terrein.
De cp is zeer afgelegen, maar heel mooi in de buurt van de Stausee`s en het park. Leuk om te wandelen. De plaats is aan een sport locatie en zeer vuil. Restaurant dichtbij - 100 meter.
Zeer goed aangelegde plaats, aan de kust met alle wat camperaars nodig hebben. Zeer goede en snelle gratis wifi. De oprit is een beetje krap, maar als je op reis bent met een camper, moet je zoiets normaal vinden of thuis blijven. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. De camping is nu op 2016/05/23 € 15, - all in, maar electra beperkt tot 4 ampère.?
Zeer gemakkelijk parkeren op greenfield,direct aan de drukke straat. Geen internet. Geen verwijdering mogelijk. De camping is nu 05.20.2016 € 12, - incl. Elektriciteit en water.
Zeer grote en goed onderhouden camping. Was toen we aankwamen in begin mei 2016 nog in winterslaap. Is echter het hele jaar geopend. Mooi zwembad, een goed restaurant. Kun je alleen maar aanraden.
De plaats is blijkbaar het hele jaar geopend en de kosten in april 2016 € 10, - all in.
Alleen beperkte geschiktheid voor de nacht en een parkeerplaats. We verbleven hier op 2016/05/14 en de parkeerplaatsen waren zeer vol. 's avonds zeer dronken luidruchtige tieners.
De camping is nu op 2016/05/22 € 18, - met de ACSI-kaart, anders € 20, - all in met inbegrip van internet, maar alleen bij de receptie ... De hele plaats is op dit moment nog in winterslaap en is niet goed geactiveerd. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam.
Een zeer winderige en verfrissende plek om te verblijven, en voor 12 € - Het uitzicht of uitzicht rondom is ongetwijfeld mooi.
Ondanks 2 navigatiesystemen en Google Maps, konden we niet de plek te vinden.
Er zijn slechts 4 plaatsen in totaal. Alle plaatsen schuin. Blokken absoluut noodzakelijk. Helaas grijs water afvoeren onmogelijk. Elke plek heeft elektriciteit en water. Geen internet en geen wifi. Zwembad beschikbaar. Sanitair erg schoon. Wasmachine. De camping is nu mei 2016 € 15 - Geen winkels in de buurt, 10 km. Enna en Piazza Armerina op 20 km.
De plaats is helaas zeer vervuild en vol zigeuners.
Een echte camping, typisch Italiaans. Zeer krappe plaatsen. Alle campers staan samen gepropt, als een kudde. De mooiere plaatsen in de buurt van het strand bezet door permanente kampeerders met hun caravan. Geen inkoopmogelijkheden in de omgeving, 5 km. De prijs is nu mei 2016 € 15 .-- Geen internet, geen wifi.
Mooie plek met een geweldig uitzicht. Geen loosfaciliteiten beschikbaar.
Grote gemengde parkeerplaats. Prijs voor 24 uur € 15 .--. Bij droogte erg stoffig. Gelegen in de buurt van de prachtige oude binnenstad. Zeer dichtbij een aantal winkels en restaurants, supermarkten. Geen loosfaciliteiten beschikbaar.
De camping kost 15 .-- per 24 u. Geen loosfaciliteiten. Grote gemengde parking, erg stoffig.
Plaats alleen mogelijk op het gazon. Elke plek heeft elektriciteit, maar beperkt tot ongeveer 4 ampère. Sanitaire voorzieningen zeer basic. Douches met koud water 50 cent. Lozen meer dan primitief. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Kleine verkoop van drankjes en ijs, direct bij de plek. zee aan overkant van de straat, op 50 meter afstand. Alleen steen strand en vol met afval.
Gratis mixed parkeergelegenheid. Alle plaatsen zijn erg schuin. Blokken absoluut noodzakelijk. In de omgeving zijn pizzeria en supermarkten, op 50 meter. Geen loosfaciliteiten. Geen vuilnisbak.
We verbleven hier op 13 05.2016 De plaats kost € 15 .-- Geen loosfaciliteiten beschikbaar. De 4 plaatsen zijn soms erg schuin. Internet alleen bij de receptie, of helemaal niet. Geen winkels in de buurt 10km? Sanitair zeer schoon en goed onderhouden. Zeer mooie wandel- en fietstochten mogelijk. Afgelegen, moet iedereen voor zichzelf beslissen.
Ideaal voor een bezoek aan de prachtige stad Dresden. Het is allemaal is geschreven. We zullen zeker weer komen.
Ook ik kan alleen maar instemmen. De 1 was helemaal oneerlijk, misschien gewoon een vergissing, dus daarom mijn 10 *
Prijs/kwaliteitsverhouding nog steeds goed. Nu op 2016/08/05 per dag € 7, - All in complete V / verwijdering, 5 KW elektriciteit per dag zonder versterker te beperken, super snelle wifi ... Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair oud maar schoon en nog steeds bruikbaar. en. Die standplaatsen gedeeltelijk en aangelegd met grind en ook gras. Wat wil je nog meer van dit geld? We komen terug.
De camperplaats is zeer ruim van opzet en helemaal gratis. Al het andere is al beschreven. We komen zeker een keer terug.
Voor grotere voertuigen vanaf 7 meter lengte is deze plaats volledig ongeschikt, tenzij men direct na de ingang naar rechts bij de personenwagens kan staan wanneer er iets vrij is. Wifi werkt alleen bij de receptie en het is duur. Eenmaal ingelogd is uitloggen niet meer mogelijk. Nee, bedankt.
Een zeer schoon en goed onderhouden plek. Alles tip-top wat de cameraar nodig heeft. Direct bij de ingang van de opgravingen. Restaurants en winkels heel dichtbij. De plaatsen een beetje krap, maar wel goed aangelegd, er is geen risico op schade door krap staande bomen. Zeer aan te bevelen. Wij komen graag terug.
Kost nu mei 2016 € 15, -. Per dag all in, waaronder gratis WiFi (goed, sterk, snel), stroom, V / E. Zeer mooie goed onderhouden plek. Sanitair erg schoon. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Stroom zonder Amperebeperking. In 2 dagen en meer dan € 13,50. Altijd aanbevolen.
Alles is al geschreven. 2016/07/05 plaats vol, geen mogelijkheid voor een parkeerplaats. Alle campers staan als sardines in een blik, als je het leuk vindt. Goed dat er andere plaatsen in Giardini Naxos zijn, en ook gunstiger, voor € 7, - all in.
2016/06/05 De camping is met ACSI € 15, - stroom beperkt, internet kan worden gekocht, per uur. Gratis warme en ruime douches. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De plaats ligt direct aan de zee, zeer moeilijke toegang, omdat alles lavagesteente is .... Alle ruimte - gebouwen op het plein zeer verwaarloosd. Restaurant zeer marginaal en duur. Goede verbinding naar het centrum.
Zo'n plek verdient niet het label camperplaats. Omgeven door een autokerkhof. Je reinste brutaliteit. De plaats is helemaal vies en stinkt enorm naar afgewerkte olie en andere niet nader definieerbare vloeistoffen.
Een echt grote parkeerplaats. Zeer dicht bij het centrum van Noto, op loopafstand. Alles is al geschreven. Echt een aanrader.
Natuurlijk moet het nu gezegd in mei kost de plaats € 13 - Daarnaast moet nog vermeld worden dat er verschillende kosteloos te gebruiken houtskoolgrillen op de plaats zijn.
Bedankt voor het gratis parkeren. Alles is al geschreven. We komen zeker terug.
Alle plaatsen erg schuin en voor ons een schaduwrijke omgeving. Zonder blokken gaat het. Deze plaats heeft niets te maken met parkeerplaats of plaats voor de nacht. Hoe dan ook, als je zulke plaatsen wilt en van een zeker risico houdt ... gierigheid is cool ...
De toegangsweg naar deze plaats is een nachtmerrie, en als er dan nog tegenliggers met een andere camper komen, moet een van de twee honderden meters over bochtige en smalle paden terugrijden.De ingang naar de plaats is een opgave. Overal ziet men dat kampeerders met hun voertuigen daartegenaan rijden en raakt het voertuig beschadigd. Plaatst stoffig, geen satelliet-tv
Een absolute topplaats. De hele parkeerplaats is bezaaid met grind. Elk veld heeft zijn eigen water en elektriciteit. Er zijn 5 douches en genoeg wastafels, allemaal met warm water. De 2 toiletten voor mannen en vrouwen ook een gehandicaptentoilet. Nu in april 2016 zijn de kosten van de plaats, inclusief elektriciteit, Wifi, V / lossen € 13, -. Met de ACSI-kaart, zonder € 15, vanaf 3 dagen goedkoper.
Alles is al geschreven. Ik geef de plek een 10, omdat de vorige lage beoordeling van 1-2-16, een absolute brutaliteit is. Voor sommige camperaars is gratis nog te veel. Zulke camperaars kun je missen. Blijft thuis.
Goedkoper bewaakt Parkpatz, altijd voor een nacht goed. In het weekend bijna vol met auto's. Hoge flatgebouwen aan 2 kanten. Zoals reeds geschreven, winkels en restaurants op loopafstand, dus heel dichtbij. Altijd onze laatste stop door voor het vertrek van de Tanger Med ferry ....
Alle plaatsen zijn erg schuin. Blokken zijn absoluut noodzakelijk. Geen loosfaciliteiten - helemaal niets. Er zijn in de nabije omgeving veel betere gratis locaties met loosfaciliteiten.
Toen we hier waren belegerden nomaden - zigeuners ons op het strand. De kinderen bedelen en gooien stenen als je geen geld geeft of iets koopt. Overal afval. Uitzicht en het strand geweldig en gratis, Grof kiezelstrand - indien gewenst.
Kleine vervallen camping, onverzorgd. Zoals beschreven: Wifi werkt niet. De plaats is veel te duur voor dit type. Restaurant 50 m, maar erg duur, service 10% en Cuperto € 2,50, camping en restaurant horen bij elkaar.
Hier ben je erg eenzaam en verlaten. De oprit laat alle voertuigen toe en deze zijn heel groot, zelfs veel touringcars.
De camperplek lijkt echt onverzorgd en bij verschillende gebouwen geperst. Prijs € 20, - voor een parkeerplaats, de pompbediende wilde een extra € 3, - voor elektriciteit. Geen bezienswaardigheden in de buurt.
Absoluut Top. Vers water, afvalwater en toilet legen. Allemaal gratis. Je staat veilig en omheind. Bedankt voor deze vrije ruimte in de gemeente.
We waren hier op 2016/04/24.The prijs is € 8 .-- incl. Laden / lossen, elektriciteit en water. Er zijn geen toiletten, douches of Wifi.De bestaande faciliteiten zijn minimaal. De hele plaats was met grof grind bestraat. Personeel is erg vriendelijk en hulpvaardig. In de buurt van het winkelcentrum en diverse restaurants en pizzeria's (3 minuten lopen) Geen grote bezienswaardigheden in de buurt.
Vandalisme van een grote groep tieners op hun motorfietsen. We waren hier met 15 campers en werden 's ochtends om 4 uur met vuistgrote stenen bekogeld. Alle voertuigen zijn zwaar beschadigd. Carabinieri namen aangiftes en beschadigingen op. Elk voertuig is enorm beschadigd.
Goede Pitch met complete ver- en ontzorging. Stroom 16A. Nu 22.4-2016 all in € 15 .-- met Acsi kaart. Helaas wifi werkt slechts op 7 punten. Dagelijkse bezoek van groenten en fruit handelaar 's avonds. Per, op loopafstand. 8 km van de Valle dei Templi. Bushalte in de buurt.
Sitecode: 20237
100% negatief. Aanvaardt de huidige 2016 Acsi kortingskaart niet (21/04/2016) en rekent in het voorseizoen het tarief van het hoogseizoen. Wifi 1 uur 1 euro, Elektriciteit 4 euro extra. Absoluut niet aan te bevelen.
Kleine familiecamping. Alles wat campers nodig hebben. In het voorseizoen nu in april slechts € 10, - incl stroom, lozen.
Sitecode: 20252
Zeer grote en goed ontworpen camping. Eigen restaurant, pizzeria, kleine supermarkt, veel en schone toiletten voor mannen en vrouwen, elk ongeveer 15 stuks. Twee zwembaden, rond stoelen. Toegang tot zee nauwelijks mogelijk of beperkt door kloven en daardoor met hoog risico op letsel. Internet WIFI alleen in de receptie en op plaatsen direct ernaast en in de restaurants.
Zeer grote en zeer goed onderhouden camping. De hele plaats bedekt met pijnbomen, dus geen satelliet-ontvangst mogelijk. Geen WIFI, of alleen bij de receptie .... Wie geen tv en geen internet nodig heeft, alstublieft ....
Zoals blijkt uit de foto. Een grote parkeerplaats zonder comfort - niets. Op zand en grind, met sterke wind erg stoffig.
Betalen alleen van 01.05. - 30.09. in het seizoen, anders altijd gratis de klok rond. Veilige locatie. Is zeer centraal gelegen op de weg naar de kathedraal of naar de zeer mooie stad. Een droom uitzicht op Palermo. Alle plaarsen zijn hellend, je hebt blokken nodig. Geen loosfaciliteiten en water, geen elektriciteit, niets ....
Als een servicestation zijn er 8 van de 10 punten, want het is gratis. Met dank aan de gemeente. De locatie is zeer ruim en geasfalteerd, is zeker geschikt voor een nacht. Natuurlijk, het is geen camping, - je moet dat ook niet verwachten.
Sterk aanbevolen. Hier staat u zeer veilig en bewaakt. Zeer dicht bij het centrum. Compleet loosfaciliteiten, incl. 16A elektriciteit, incl. WIFI. Zeer rustig. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wat wil je meer voor € 20, -. Slechts 400m van de wereldberoemde Capucijnergraven - catacomben van Palermo met 2000 mummies.
De plaatsen zijn allemaal geasfalteerd en gratis van elke omvang. Er zijn 12 stroomaansluitingen - 1h 1 €, 3h 2 € en 24 € 5. 100 liter drinkwater kost € 0,50 Zeer veilig en rustig. ongeveer 150 meter naar een zeer interessante kasteel. Benzinestation in de buurt. Meest geschikt voor de doorreis en een zeer rustige nacht. We komen zeker terug.
Zoals al beoordeeld: absoluut geweldig en aan te bevelen. 's Nachts zeer rustig en veilig, maar eenmaal de kerkklokken gehoord. Alles, wat de camperaar nodig heeft, is er en allemaal gratis bij gebruik van 3 grote Camper menu's, dat nu € 9.- kost en niet € 8,50.
In feite is het een 5 sterrencamping, dus: uitstekend. De plaats ligt goed, direct aan het prachtige meer, ideaal om te wandelen. De site biedt alle comfort die je maar kan wensen. Zeer schoon en goed onderhouden. Prijs - kwaliteit verhouding aanbevolen 100%
Sitecode: 20032
Grote goed onderhouden camping in de buurt van het strand. Draadloos alleen bij de receptie - ingang, in ieder geval tijdens ons verblijf. Excellent Restauant op zijn plaats. Sanitair zeer goed voor Marokko. We zouden zeker terugkomen.
Sitecode: 20627
Op zich een grote camping, voor mijn behoeften lijkt dit een beetje vervallen en verwaarloosd. Draadloos werkte niet. Het eten in het "restaurant" was ook borderline. Personeel, maar erg vriendelijk en behulpzaam.
Toegang slechts een enkele kilometer lang, een stoffige, hobbelige en onverharde weg. De hele plaats rond de camper alleen grind en erg stoffig. Veel muggen. De sanitaire voorzieningen zijn vuil en stinkend. Mijn nieuwe camper helemaal smerig. Af te raden.
We waren er op een maandag in oktober. Toen we aankwamen om ongeveer 00:00, waren we de enige camper. De plaats is erg eenzaam. Vervolgens naar een andere plaats gereden, betaald.
Mooie schone camping. Direct aan zee gelegen. De prijs/kwaliteit verhouding klopt daar nog. Lekker eten in het restaurant. Wij komen hier graag weer terug.
Een beetje verouderde camping. Plekken OK. Sanitaire voorzieningen laten te wensen over. Direct gelegen aan zee.
Vlak naast de snelweg bij een grote parkeerplasts en het Shell tankstation. Voor doorreis voor een nacht OK. Restaurant is 24u geopend. Servicestation gratis ter beschikking.
Druk in de zomer en in het weekend, maar aan de rand vindt u altijd een plek. Geen servicestation, dus vul alles van tevoren. Altijd een goede stop om te zwemmen.
Sitecode: 19027
Mooi en goed onderhouden camping, zou je moeten zoeken in Marokko. Goed restaurant en een goede ontvangst. Zoals reeds geschreven WiFi Pas bij de ontvangst of voor het restaurant. Sanitair modern en zeer schoon. Vers brood geserveerd elke ochtend te bestellen. Great Service. We zouden zeker weer komen.
Prachtig gelegen plaats met grote percelen. Het strand grenst aan de camping. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en ruim. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Sterk aanbevolen.
Zeer mooi schoon en goed onderhouden camping met alles wat uw hartje begeert, in de buurt van het strand. Mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Steeds weer.
Een prachtige camping in een absoluut toplocatie. Dergelijke plaatsen zijn zelden gevonden. Sanitaire voorzieningen in het nieuwe gebouw daarom container overbruggen. Elk moment opnieuw. Ik kan alleen maar aanraden.
Sitecode: 19029
Geen V + E opties. De cursus is direct gelegen in het centrum en wordt bewaakt de klok rond 24 uur per dag - Guardian en tegen de militaire posten. 'S nachts erg rustig. Maar let op LET OP - die ze niet overbevolkt, kan het de hele dag duren voordat ze weer weg kunnen gaan - wat er is gebeurd met ons.
Ideaal voor een bezoek aan Pisa. Prijs - Prestaties OK. Alle faciliteiten beschikbaar. Geen wi-fi. Vooral gebruikt als een parkeerplaats voor campers.
Voor een nacht altijd goed. Waren er in april 2015 Wanneer basisdiensten, maar alleen in de ochtend. Vooral belangrijk in Marokko - een veilige plaats. Naast de deur, een militaire rechtbank.
Sitecode: 19753
Grote, braakliggende onpersoonlijke camping. Veel te duur voor dit land. Andere mooie plaatsen rondom kosten nog niet de helft van deze.
We waren hier in april en hadden de hele plaats alleen. Dus niet vergeten eerst inkopen te doen,de plaats ligt midden in het bos, heel erg eenzaam. Voor Slovenië erg duur.
Voor een gewone parkeerplaats, naast een nogal luidruchtige weg, duur.
Sitecode: 19447
Een erg mooie camping. Laat geen wens onvervuld. Goederen begin 03/2015 hier. Marokko maar vrij duur, maar luxe zal precies kost. De toegang was slecht en erg stoffig.
Zeer mooie en schone plek direct aan de kust. Sanitaire voorzieningen en kooktoestellen absoluut TOP. Zeer aan te bevelen.
Sitecode: 20087
Mooie, kleine, fijne, rustige en schone plaats. Zeer aan te bevelen. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam.
Sitecode: 19683
Plaats direct aan de autobaan, daardoor geluidsoverlast. Het doorgaande eten kan tegen redelijke prijzen. Voor een nacht op doorreis altijd goed.
Sitecode: 20799
Goederen in april op de baan. Goede en rustige schone plaats. Aanbevolen. Goede restaurants in de omgeving en lekker eten is het niet meer direct aan het strand bij de vissersboten en fris. Venters komen meerdere keren per dag op de golfbaan en bieden hun waren, vis, brood, enz ....
Sitecode: 20934
Goederen in april op deze plek. Alleen voorwaardelijk aan te bevelen. Sanitair vies en vuilnis overal. Kinderen gooien stenen uit de berg naar de campers en beschadigd raken. De camping tegenovergestelde is dan ook beter en veiliger.
Sitecode: 20964
Geweldige plek om te bezoeken om Guelmim. De eigenaar is erg mooi en spreekt goed Duits. Sanitaire voorzieningen Ik kan het niet aanraden.
Sitecode: 20000
Goederen in april plaats. Door en groot, zeer schoon en absoluut een aanrader.
Een echt mooie plek met alle comfort. Elk moment opnieuw.
Sitecode: 19368
Goederen in april voor een paar dagen op de baan. Ruime plek op de heuvel met Wi-Fi en alles wat daarbij hoort. Marokko een beetje prijzig, maar de stad trekt toeristen in. Sanitaire iets aan renovatie, maar dat is Marokko. Personeel erg aardig en behulpzaam. Elk moment opnieuw.
We waren eind juni voor enkele dagen op de baan. Echt een aanrader, zeer schone en comfortabele omgeving. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam, spreekt goed Duits.
Helaas, we waren hier op een dinsdag en, omdat het restaurant gesloten was, dus € 10 betaald. De plaats is echter een geweldige locatie, rustig, veilig en zeer schoon. Zeer aan te bevelen. We zouden zeker weer komen.
Vanaf 1 oktober gratis, de klok rond. Electriciteit zonder amperebeperking kost voor 8 uur 2 € uro. Plaats schoon en geheel veilig.
Absoluut aan te bevelen. In oktober, vlak bij de zee € 8,-. Douches natuurlijk met warm water, maar munten zijn nodig - geen munten, geen warm water. WiFi is uitgeschakeld - geen functie, dus geen volle punten.
Grote camping, direct aan het strand. € 12, - incl. stroom, WLAN, enz ... met de ACSI-kaart.. Vers brood in de ochtend, in het restaurant. Kom graag terug.
Camperplaats een beetje achteruitgegaan en totaal vieze toiletten - niet te gebruiken. Eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam. Prijs 10 euro incl.Strom.
In het laagseizoen een beetje vies en onverzorgd. Prijzen zijn afhankelijk van de grillen van de persoon die dienst heeft. Basisprijs € 10, - plus personen extra - onderhandelingszaak. Maar all-inclusive. Elektriciteit, water, WiFi, enz enz .....
Zeer luidruchtig en vies. Dit houdt je geen nacht vol.
Rustige plaats. Allemaal gratis. Altijd goed voor een nacht. Iedere keer opnieuw.
Rustige grote en ruime parkeerplaats. In het weekend bijna 100 motorhomes, de meeste Italianen.
Alleen geschikt voor kleinere campers. Moeilijk om er te komen, veel bomen, heel smal, met risico van schade aan het voertuig. Wifi slechts beperkt bruikbaar - in de onmiddellijke nabijheid van de receptie, maar niet achterin bij de CP's. Eenmaal ingelogd niet mogelijk om uit te loggen - de tijd loopt door.
20 euro voor een parkeerplaats - zonder extra's - ingeklemd tussen personenauto's - totaal verkeerd.
Als je het leuk vindt?
Totaal vervuild, niet alleen de plek maar ook het pseudo Castello. Jammer van de kilometers.
Zeer mooie goed onderhouden parkeerplaats met alle faciliteiten - inclusief WIFI. Vrije plaatskeuze. Grote plaatsen. Facturering is gebaseerd op uren. 24 uur € 15, -
Sitecode: 19241
Helemaal TOP. Ik kan alleen maar aanraden. Sanitair voor nieuwbouw. Oude voorraad of tijdelijk maar zeer schoon en goed onderhouden. Zeer mooie schone plaats in een geweldige omgeving. Allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede parkeerplaats, alles gratis. Compleet aan- en afvoer, incl. elektriciteit. Goede pizzeria en een aantal supermarkten in de buurt - 2 minuten lopen.
Goede parkeerplaats schoon met videobewaking. Compleet aan- en afvoer, maar geen elektriciteit en geen internet.
Zeer rustige en onverzorgde gratis parkeerplaats. Geen aan-en afvoer mogelijk. Voor een nacht OK.
Verwilderd en onverzorgde grote plek - meer dan 100 campers. Aan-en afvoer mogelijk. Nu in september € 5 - Geen stroom, geen internet.
Erg rustig en schoon.Ik kan het alleen maar aanraden. Aan- en afvoer mogelijk, maar geen aansluiting voor een waterslang. Daarom zoet water moeilijk aan te vullen.
Normale parkeerplaats bij MC Donalds. Zeer luidruchtig als gevolg van zwaar verkeer. MC Donalds is dan ook 24 uur per dag geopend.
Schoon en functioneel, rustige CP. Aanbevolen. Alle faciliteiten.
Mooi verzorgde standplaats. Zeer vriendelijke manager/eigenaar. behalve stroom is alles in prijs inbegrepen. Echt een aanrader.