@Carthagoi51
- 1990
De situatie wordt elk jaar slechter. Dit jaar waren we er voor de zesde keer, en het aantal geklede en voyeuristische mensen, vooral jonge mannen, neemt toe. Heel vaak worden mobiele telefoons op een heel expliciete manier gebruikt om foto's te maken. De ooit zo goede nachtrust werd dit jaar bijna elke nacht ernstig verstoord door mensen, vaak van de kledingwinkel. Klachten bij de receptie leverden geen verandering op.
De parkeerplaats is niet aangegeven en in het donker onmogelijk te vinden. We willen graag een duidelijk bord dat de locatie van de parkeerplaats aangeeft! De plek die op de foto's zichtbaar is, is in werkelijkheid een puinhoop met groot bouwmaterieel. Een grote bus, overwoekerd door het gras, staat langs de kant van de weg geparkeerd! Er is geen duidelijk zichtbaar bord dat een parkeerplaats aangeeft. Bovendien leiden de coördinaten naar een huis, niet naar een parkeerplaats!!!!
Vanwege een noodsituatie hebben we deze plek online geboekt. 86 euro voor 2 nachten, 2 volwassenen en een kind. Wij hadden een plek verwacht waar je een camper van 8 meter kon parkeren. We vonden een weiland met een helling die zelfs met 25 cm niet geëgaliseerd kon worden. Er waren geen tekenen van enige vestingwerken; diepe sporen van vastzittende mobiele telefoons waren hiervan het bewijs. Er was niets behalve elektriciteit, de beschreven wandeling was minimaal 10 meter