@Carver791l
- 1989
Zoals altijd een geweldige tussenstop op onze terugreis van Spanje naar Duitsland. Hartelijk dank dat we hier nog steeds mochten verblijven.
De camping was vandaag weer helemaal gesloten. We konden echter wel gebruikmaken van camping Gruissan Plage, die normaal gesproken gesloten is. Dat was precies wat we nodig hadden.
Fijne plek. Alles wat je nodig hebt. Helaas zitten alle prullenbakken overvol.
Erg leuke plek. Het is jammer dat je elektriciteit moet gebruiken en ervoor moet betalen, ook al heb je het niet nodig. Wat nu irritant is, is een vrachtschip dat 24 uur per dag rondrijdt op de parkeerplaats en stinkt.
Het is jammer dat de plaats gesloten is. Maar er wordt aan gewerkt en het zal vermoedelijk op een gegeven moment heropend worden als betaalde ruimte.
Complimenten voor de vriendelijke dames. behulpzaam en goedkoop. Wij komen zeker terug.
Honden blaffen constant, anders sta je voor niets
eigenlijk een goede plek - gratis -. Maar raven en kauwen krijsen de hele dag. Het begint om 04.30 uur in de ochtend. De stad moet hier dringend op reageren.
machtskolom werd verwijderd. anders ziet de plaats er nog steeds verschrikkelijk uit.
Helaas werkt de aan- en afvoer niet. het rooster ervoor zit vol met stront... de stad zou wat kunnen schoonmaken en de afvoer kunnen repareren. nog steeds massaal raven. Daarvoor is € 10,- te veel.
Helaas is de plaats onverzorgd, de toiletafvoer kan niet worden nagebootst omdat de kraan gesloten is. Vuilnisbak overvol.
de 3e keer op het veld. altijd geweldig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze keer willen we 2 maanden blijven. Het is jammer dat er geen nieuwe kunnen worden toegevoegd, aangezien de plaats weer volgeboekt is.
Dit is de vijfde keer dat we hier komen. eerder dan gebruikelijk dit jaar Vandaag waren er slechts 20 voertuigen, we hadden vrije stoelkeuze. Ruimte is prima, alleen wat straatlawaai. Maar het werkt 's nachts. Met dank aan de gemeente dat wij hier mochten staan.
alles is zeer krap behalve de 4 maxiplaatsen. 16 € voor 8x6m is teveel. v+e erg smal en onhandig gelegen. Als je niet gereserveerd hebt, is er om 11.00 uur nauwelijks plek.
wij komen hier al zoveel jaar. De plek kost nu €14 inclusief toeristenbelasting per nacht. dat zal voor ons in de toekomst te duur worden. De plaats is nog niet eens halfvol - het is duidelijk waarom. We kunnen ons niet voorstellen dat de stad iets goeds voor zichzelf heeft gedaan, € 10 zou passend zijn.
onaangekondigde verhoging van 7,50 naar 12 €/dag is te veel vanwege het sterke lawaai van de straat.
mooie rustige plek, alles wat je nodig hebt en slechts 5€. waar ga je anders heen?
Verwijdering mogelijk.
alles past geweldig. De coördinatie is echter verkeerd. hier de juiste N 40°45'0121" U 00°37'7586"
We zijn al de tweede keer daar en komen volgend jaar terug. het is erg moeilijk om te reserveren. vragen is groot. verder alles geweldig
al wat je nodig hebt. Plekken die groot genoeg zijn. de prijs past ook.
weer open
prijs-prestatie past. Afhankelijk van waar je staat 's middags erg luidruchtig vanwege dagelijkse koffiefeesten. kom nog graag terug.
11 € is te veel als het eerder 9 € heeft gekost
zeer mooie plek met v+e. elektriciteitszuilen beschikbaar 6 uur voor 2 € goed maar de plaats is gratis. zal zeker terugkomen.
gratis rustige plek alles wat je nodig hebt. dit zouden er meer moeten zijn. Met dank aan de gemeenschap.
rustige vrije plaats. 1 euro in elektriciteitszuil werkt niet. zie dit als een donatie.
gratis zitplaats en v+e gratis. wiggen nodig. altijd goed voor 1 nacht. we zijn hier vaak geweest.
zou 1 keer moeten wachten tot we hier konden komen. het personeel is top. We komen zeker terug.
allemaal top vriendelijk personeel. kan het alleen maar eens zijn met de twee voorgangers. We hebben al geboekt voor volgend jaar.
prachtige plek VIP-stoelen 70m2 Strom 16a. 2 personen met hond vanaf 7 dagen € 21,50. prijs bovengrens voor ons.
v + e ok. Plaatsen erg krap max. 3,5 meter breed. goed voor 1 nacht
altijd goed voor 2 dagen v + e 3x beschikbaar
Plaats weer vol. Er is echter geen toiletvoorziening.
altijd mooi. Alles past bij ons. de haan stoort ons zeker niet.
helaas nog steeds geblokkeerd. het corona-argument gaat niet op. wat is er echt aan de hand? Info zou leuk zijn. we waren er altijd graag.