@Casa-on-tour
- 2017
prima Camperplaats. plekken op grind, wat fijn is als het veel regent. sanitair is keurig en bij de prijs inbegrepen. centrum van Gorinchem op loopafstand waar van alles te zien en te beleven is. tevens een gezellig restaurant in de haven. als ik al een minpunt zou moeten opmerken dan is het dat de waterkraan wat ver bij de Camperplaatsen vandaan is, verder dik tevreden.
Prima camping, kleinschalig, knus. zoek zelf maar een plekje. incl douche en stroom betaalden wij € 31,50 per nacht. mooi fietspad vanaf de camping langs de rijn. In 40 minuten in centrum Bonn. En, een Biergarten op de camping, wat wil je nog meer 😉
Het is wel een beetje dekadent, maar wat geweldig, elke plaats heeft zijn eigen sanitair. prachtig mooie kunstgras delen voor je camper of caravan. ik kan hier echt van genieten. grote camping maar daar merk je niets van, prima horeca gelegenheid met restaurant. Nu wij er staan, half september allen take away, maar ja je hoeft niet te koken. Winterswijk prima aan te fietsen en een geweldig centrum. mooie omgeving om te fietsen.
wat een geweldige camping. zeer groot maar daar is niets van te merken. Geweldige ontvangst, fantastisch zwembad, grote plekken, keurig net sanitair. echt ongelofelijk wat je krijgt voor je geld. echt een aanrader.
Heerlijk rustige boeren camping. 20 plaatsen in totaal maar wij stonden hier maar met 2 campers. sanitair is simpel maar schoon en we zijn netjes ontvangen door de eigenaresse met een flesje druivensap. mooie fietsroutes om de omgeving te ontdekken tussen Maas en Waal. wij komen hier zeker nog een terug.
prima locatie op grind terrein. bij aankomst was eigenaar niet aanwezig maar kon op afstand de slagboom openen “zoek maar een plekje en we zien elkaar morgen” TOP. prima sanitair en uitzicht op het haventje. restaurant vlakbij en mooie fiets omgeving. eea nog in aanleg maar dat mag de pret niet drukken!
Sitecode: 20479
prima rustige camping om de omgeving van het Trasimeno meer te verkennen. wel smalle paden om bij de ruime plaatsen te komen. zeer vriendelijk personeel en prima restaurant op de camping. lekker verse broodjes iedere morgen vanuit het restaurant. we hebben ons prima vermaakt