@Casal
- 2017
Mei 2026
Helaas is de sanizuil afgesloten en de wateraansluiting ook. Je kan wel elektra pakken en van het toiletgebouw gebruik maken.
Inderdaad nieuwe CP met alle voorzieningen, wel allemaal betaald met bank of creditcard. Staat niet bij wat het kost, maar geen van de 8 campers die er stonden maakte er gebruik van. De navigatie wijst nog naar de oude CP welke nog gebruikt kan worden en waar je nog gratis water kan innemen.
Het is een heel landelijke plek, dorpje is helaas bijna verlaten, wel een winkeltje en bar en restaurantje. Er zijn 12 stroomaansluitingen, maar alleen voor het dorpje als er festiviteiten zijn. in ieder geval een heel rustige CP, we stonden vandaag alleen.
Leuke camperplaats, alles gratis, alleen geen stroom aanwezig. Coördinaten kloppen niet helemaal, juiste coördinaten zijn: N 44°, 34’, 2”. E 5°, 16’ 43”.
Prachtig plekje, toiletgebouw en sani gebeuren afgesloten op 24 oktober.
Mooie rustige plaats, alles gratis behalve stroom, kost €. 1,- per kWh. Omgeving wel steile wegen en voetpaden dus wel een goede elektrische fiets nodig. Onze Lacros heeft geen power genoeg voor deze regio.
We hebben hier twee nachten gestaan, heerlijk rustig en je mag je stoelen buiten zetten. Mooie fietstocht langs de Isar gemaakt. Beetje last van muggen hier dus insmeren met deet. ca. 30 liter water voor €. 1,- Helaas geen spoelwater voor de toilet dus daarvoor je grijs water gebruiken.
Op zich een geweldige camperplaats, alles aanwezig, en je kan met een stoeltje lekker buiten zitten. Helaas ligt er beneden de camperplaats een groot parkeerterrein wat in de avond en nacht leeg is en daardoor door de jeugd als racebaan en feestterrein wordt gebruikt. Dorpje wel leu en mooi fietsen langs de Isar. We hebben er toch 3 nachten gestaan.
Rustige camperplaats met een nieuw toilet gebouw waar je gebruik kunt maken van het toilet en de naastgelegen loosplek waar je ook water kunt pakken. Dit tussen 06.00 en 22.00 uur. verder is het 15 minuten met de fiets naar het leuke dorpje Landshut.
Is geen gratis camperplaats, is een camperplaats van het bijbehorende seminaar. De kosten om daar te staan incl. drie maaltijden per dag zijn ca. €. 77,- . Dus het is niet iets voor camperaars, wij zijn na bezoek aan de receptie daar weer door gereden.