@Casamobil
- 2019
- Hymer T554SL
- 2018
Kleine camping met maar 25 plaatsen. Geen plek om grijs water lozen. Verouderd sanitair maar wel schoon. Kleine plekken max 8 meter. Wij betaalden €19,50 voor 2 personen en elektra. Vermelde prijzen kloppen niet. Op loopafstand naar het centrum stad 15 minuten.
De terrasvormige camping is typisch Italiaans. Veel vaste kampeerders. Voor campers zijn er in het onderste gedeelte links en rechts enkele plekken. In het bovenste gedeelte is meer plek maar dit is vrij steil. Zeer behulpzaam en aardig personeel. Sanitair is verouderd maar wordt heel goed schoon gehouden. In de buurt van een natuurgebied met veel wandelmogelijkheden.
De gratis camperplek is voorzien van alles wat je nodig hebt. Voor elektriciteit betaal je €2,- voor 8 uur stroom. Je kan ook voor minder tijd kiezen. Zorg wel dat je muntgeld hebt want de stroompaal werkt alleen met munten.
Bij aankomst worden we vriendelijk ontvangen bij de receptie. Met Acsi card betalen we €17,10 per nacht. Het is 1 juli en de campingplekken zien er verwaarloosd uit. Het hoogseizoen moet nog beginnen maar het onkruid staat hoog en de bladeren van de platanen liggen overal hoog opgetast. Het kan zijn dat dit met de afgelopen warme periode te maken heeft maar desondanks verwacht je dat dit is opgeruimd 14 dagen. Het sanitair is schoon.
Mooie plek aan het water en uitkijk over het fjord. 4 Ruime plaatsen. Stroompaal aanwezig. Voor stroom betaal je 50 nok meer. Openbaar toilet aan overzijde van parkeerplaats. Er is hier een gasflessen automaat aanwezig waar je een gasfles kunt kopen, omruilen of een Noorse fles kunt inleveren.
Mooie plek aan voormalige veerboot haven naast het Ryfylkemuseum. 100Nok voor een overnachting te voldoen via "Vips" of contant bij de receptie van het museum. Plaats voor max 4 campers (extra afstand tussen campers 3meter aan weerszijden). Stroompaal met 4 aansluitingen en een splinternieuw toiletgebouw waar je gebruik van kan maken. in de tijd dat wij er waren was het museum gesloten. De stroompaal werkte ondanks dat we nog niet betaald hadden
Mooie locatie zonder voorzieningen. Uitkijk over de fjord. Geld 100Nok dien je over te maken of af te geven in een envelop bij de plaatselijke Coop. Envelop bij Coop verkrijgbaar. Dorp op loopafstand met bakker en supermarkt. Volgens de app zou er een sani-punt in het dorp moeten om grijs water te lozen. Deze hebben niet kunnen vinden.
De camperplek is eenvoudig. Het santairgebouw is geweldig mooi en goed verwarmd. Je moet wel even de weg oversteken. Skilift en piste op 50m loopafstand. Wij betaalden voor 5 nachten €180,- voor 2 personen. De Stad int hiervan €2,50 pp/pd toeristenbelasting. Netto komt dit dan uit op €31,- pd. Dit vind ik veel want als je meer als 6kwh aan stroom verbruikt op een dag moet je bijbetalen! Aanreis kan pas vanaf 16:00uur. Afreis moet voor 11:00uur.
De plek ligt dicht bij het centrum van de stad. Toen we aankwamen hingen er een tiental mannen en vrouwen met evenveel loslopende honden rond op de camperplek. Ongure, luidruchtige en bier zuipende types. De honden renden overal rond en niemand die daar op lette. Voor ons geen veilige plek en zijn daarom direct weer vertrokken.
Niet geloven wat een slechte camping. De weg er naar toe is al heel smal. Om 16.00uur niemands aan de receptie. Aanmelden via de telefoon. Je krijgt een nummer toegewezen en toegangscode voor de slagboom. Nummerd van de plekken zijn nauwelijks te vinden. Zoek het maar uit. Veel verwarring wie waar moet staan. Plaatsen veelmte klein. Luifel opztten gaat niet. Sanitair is vooroorlogs. Geen aanrader!!! Het uitzicht is het enige pluspunt.