@Casamobil

- Hymer T554SL
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Weer een mooie locatie van Camping Car Park. Jammer dat het sanitairblok vanaf 16-09 is gesloten. Voor de rest is alles aanwezig wat je nodig hebt.
Mei 2026
Leuke kleine camping met ruime schaduwrijke plaatsen. Sanitair enigzins verouderd maar douches zijn goed warm. De camping accepteerd ACSI CC. Vanuit de camping is het 30 km naar hartje Cordoba. Enig minpunt: midden mei 36° en in het zwembad zit nog geen water.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Kleine camping met maar 25 plaatsen. Geen plek om grijs water lozen. Verouderd sanitair maar wel schoon. Kleine plekken max 8 meter. Wij betaalden €19,50 voor 2 personen en elektra. Vermelde prijzen kloppen niet. Op loopafstand naar het centrum stad 15 minuten.
De terrasvormige camping is typisch Italiaans. Veel vaste kampeerders. Voor campers zijn er in het onderste gedeelte links en rechts enkele plekken. In het bovenste gedeelte is meer plek maar dit is vrij steil. Zeer behulpzaam en aardig personeel. Sanitair is verouderd maar wordt heel goed schoon gehouden. In de buurt van een natuurgebied met veel wandelmogelijkheden.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

De gratis camperplek is voorzien van alles wat je nodig hebt. Voor elektriciteit betaal je €2,- voor 8 uur stroom. Je kan ook voor minder tijd kiezen. Zorg wel dat je muntgeld hebt want de stroompaal werkt alleen met munten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2022
Bij aankomst worden we vriendelijk ontvangen bij de receptie. Met Acsi card betalen we €17,10 per nacht. Het is 1 juli en de campingplekken zien er verwaarloosd uit. Het hoogseizoen moet nog beginnen maar het onkruid staat hoog en de bladeren van de platanen liggen overal hoog opgetast. Het kan zijn dat dit met de afgelopen warme periode te maken heeft maar desondanks verwacht je dat dit is opgeruimd 14 dagen. Het sanitair is schoon.