@Casmaas
- 2018
- Burstner Ixeo
- 2017
Juni 2026
Prima camperplaats nabij een meer en restaurant. Ontvangst hartelijk, professioneel en onder het genot van een zelfgestookt drankje. Sanitair beperkt aanwezig maar heel schoon. Terrein vlak en goed onderhouden. Voor ons ideaal als overnachtingsplek op doorreis .
Mooie en goed onderhouden camping aan de rivier. Gloednieuwe kiosk met tafels en stoelen waar je overdekt kunt zitten, gezellig samenzijn met zicht op de rivier. Ruime plaatsen, sanitair schoon en de mogelijkheid om een boottocht te maken met de eigenaar over het meer. Heel mooi !
Kleine camping gerund door familie. Goede ontvangst, schaduwplek onder olijfbomen, prima en zeer schoon sanitair! Restaurant met dakterras en heerlijk eten. Kasteel en bazaar op loopafstand ( 1/2 uur, bergop) . Aanrader deze plek!!
Ontvangst prima, goede ruime plaatsen ook voor de campers. Sanitair schoon, gezellig en lekker restaurant/terras. Kortom: we komen terug om te wandelen en te genieten van rust . Top!
Prima plek voor een overnachting op doorreis. Water/stroom/lozen water+toilet mogelijk.Hartelijke ontvangst en bij vraag naar een restaurant was de eigenaresse zo vriendelijk om meteen voor ons te reserveren. Onthouden deze plek !
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Gestrand door de mist hartelijk welkom daar. De plek bij de Finca was al bezet maar een escape naar een privé-plek “boven” geen probleem. (stroom indien nodig mogelijk). Prachtig uitzicht daar en heerlijk stil. Voor ons een prima plek en een gezellige babbel met koffie waren gratis 😉. Elma en Marko, tot een volgende keer !
Prima plek, alles goed geregeld en schoon. Wasmachines en drogers. Restaurant prima. Granada/ Alhambra met de fiets gedaan, half uurtje. De beheerder zeer behulpzaam en vriendelijk. Zijn we in de buurt, komen we weer !
Hele fijne camping met alle voorzieningen. personeel heel vriendelijk, mooie plaatsen, zelf te kiezen. Wandelroutes vanaf de camping. Rustig gelegen. Sierra Espuna een aanrader.
Goed georganiseerde camperplaats met alle voorzieningen en als + de bakker en de groenteman. Ontvangst vriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding. Met de fiets naar Cartagena goed te doen; binnendoor 45 minuten. ‘s Nachts rustig en veilig . Top.