@Caspervl
- 1999
wij kwamen met het idee om 1 nacht te blijven. Het werden er 3, wat een geweldige plek. Zwembad, fitness apparaten,een plek waar je kan bbq-en met een geweldig uitzicht op het meer en schoon sanitair. En niet vergeten de rust die er is. Wel van te voren even bellen. Beheerster spreekt behoorlijk Engels. Goed op de bordjes letten en je komt er.
was op 2-11-2022 gesloten. Grote steen ligt er op de oprit
prachtplek!. heel enthousiast ontvangen! aanrader!
zeer steile oprit! gebruikte de lage gearing van mijn 4x4 camper. we moeten op de parkeerplaats voor de camping staan die nu vol is maar mooie wat krappe plekken. camping zelf is dicht ivm verbouwing
Gesloten is parkeerplaats geworden.
Goede camperplek! mooi sanitair en een hele aardige behulpzame Engels sprekende eigenaar. Googlemap gaf het niet helemaal goed aan. het is voor het asfalt ophoud aan de rechterkant. Aanrader!
heel sympathiek ontvangst, sanitair top, vlakbij de zee. enkel die trein.. zorg dat je een beetje bij de weg blijft staan. Die is ook hoorbaar maar als je achteraan staat dan heb je het idee dat de trein onder je luifel doorrijdt. alleen te doen als je met oordoppen slaapt
was op 10 juni 2022 (nog) gesloten
kleine camping , direct aan zee en ook schaduw mogelijk. sanitair erg verouderd. Voor ons geen probleem, gebruik d wc in mijn camper wel. Toen wij er waren erg rustig. wij kwamen voor 1 nacht maar langer gebleven. Erg fijn hier
aardige camperplek. plekken voldoende groot, zelfs omgebouwde touringcars staan er. Als je de camper slim neerzet kan je er ook je luifel uitzetten. Vlakbij het strand. Nadeel is dat naast gelegen strandtent de muziek luid aanheeft tot s'avonds tot 12 uur.
nette camping. je loopt vd camping zo het strand op. sanitair is goed en schoon. eind augustus was het voor 2/3e bezet. s'avonds hoor je wel de naast gelegen strand tent, maar dat hoort mijns inziens bij een locatie als deze aan het strand. overdag is het heel rustig op de camping.
verassend fijne camping vlakbij de snelweg. Die je overigens amper hoort op de camping. vanaf sommige plaatsen mooi uitzicht over de velden. Hier kan je ook rustig meerdere dagen staan. sanitair simpel maar goed.
Sitecode: 20606
Nette camping met hoogte verschil en de plaats die wij hadden was net zoals veel andere plaatsen niet vlak. Sanitair netjes, mooi wandelpad naar dorpje met supermarkt.
Nette, stille plaats tot dat als het donker wordt de honden vd buren gaan blaffen. Dat hielden ze bijna de hele nacht vol, daardoor beroerd geslapen.
Wij waren er begin september 2020 stonden wat achterop het terrein. Daar was het lekker rustig terwijl het (vrije) strand vlakbij was. Dame aan receptie sprak Engels. Supermarktje vlakbij, sanitair was goed. Ik kom hier nog wel een keer terug.
Direct aan het meer buiten het hoogseizoen, dan is het hier geweldig. Er worden ook. dagjes mensen toegelaten waardoor het in de weekenden druk kan zijn. Sanitair niet luxe maar schoon.
Prima plek om de o zo leuke plaats Hoorn te bekijken. Sanitair niet kunnen gebruiken door corona, was daar door wel lekker rustig. Prettig voor de hondenliefhebbers, je kan langs het water vh IJsselmeer een stuk lopen op een gedeelte waar je honden los mogen.