@Catha03
- 2019
- Weinsberg Fire
- 2019
- Buscamper
Mooie ruime plekken langs het water. Afgeschermd met een heg. We stonden niet op de camperplekken maar op een gewone plaats. Mooie omgeving.
Leuke camping midden in het dorp met veel uitval wegen. Sanitair is netjes en schoon en de eigenaresse is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Geeft veel uitleg van de omgeving en geeft leuke tips om te bezoeken. Strand/waterplas op 15 min fietsafstand. Treinstation op loopafstand
Leuke doorreis camping dicht bij de snelweg. Heel vriendelijke personeel en receptie. Douche is iets anders daar maar dat gaan ze nog veranderen. Aanrader hoor.
Sitecode: 19414
Vriendelijk ontvangst en behulpzaam. broodjes service en heerlijke friet ! Camping is leuk en prima plaatsen
Alle revieuws zeggen al genoeg. Hele leuke camping met een enorm leuke aankleding! Wat hebben ze dit gezellig gemaakt! Ook is iedereen behulpzaam en vriendelijk. Leuke camping voor als je de route de soleil rijd maar zeker ook om een paar dagen te staan
We mochten eerst de camping en vrije plekken bekijken alvorens we incheckte. De mensen aan de receptie waren zeer vriendelijk en zijn erg behulpzaam. De camping is heel mooi en heeft een gezellige uitstraling. En ligt dichtbij het strand. Ongeveer 20 min lopen. Zou hier graag vaker naar toe willen gaan.
Vriendelijk ontvangt. Grote camping met ruime plekken. Prima voor een nachtje als je de route de soleil rijd. De dorpjes in de omgeving doen cuba achtig aan en zijn prachtig om te zien.
Camping is in opbouw. Vriendelijk personeel. Zeer schoon sanitair. Ruime plaatsen. De camping is rustig gelegen met veel fiets en wandel mogelijkheid. op kleine afstand v het centrum. Met de trein ben je in 15 min in Brugge vanaf station Blankenberge
Leuke en mooie camperplek op de camperplaatsen. Op de camping zelf zijn veel seizoensplaatsen. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Sanitair modern. Restaurant was gesloten toen wij hier waren. We hebben hier een nacht gestaan.
Ontzettend leuke camperplek. Vriendelijke mensen. Centrum dichtbij en de Aldi op loopafstand. Tevens is er een prachtige zonsondergang te zien ,in de avond, vanaf de dijk.
Leuke camping plaats gehad ,dicht bij de snelweg bij Mainz. Ontvangst was heel hartelijk en vriendelijk en er is ook een eetgelegenheid op de camping.
Leuke plek direct aan het Comomeer met een supermarkt en ijssalon voor de deur. Een geliefde plek voor surfers. De camping is zeer goed onderhouden en schoon. De omgeving zelf vonden wij iets minder.
Echt een top camping. Netjes , schoon, vriendelijk personeel. Groot maar niet vervelend groot. Alles is aanwezig. Van geld automaat tot zwembad restaurant binnenbad ,winkel. Je zou de camping niet af hoeven. Dichtbij station Agay zodat je met de trein naar Cannes kunt of vanuit de haven naar met de boot naar St. Tropez. Wij komen zeker terug !
Hele leuke camping met mooie plaatsen. Wel een beetje rotsachtig en in een bos. Strand dichtbij en de omgeving is mooi, zeker als je van mountainbike of surfen houdt. Online aanbetaling moet via een creditcard. Bij de receptie spreken ze Engels. En zijn heel behulpzaam en vriendelijk.
Zeer leuke camping. Zeker een aanrader. Het is ook de ideale camping voor toeristen die langsrijden op de 'Autoroute du Soleil', want de camping ligt op 2 km van de uitrit 9 van de A31 (Bulgnéville).
Erg leuke camper plekken. Gewoon op het veld bij alle caravans en tenten. Ruime plekken en vriendelijke mensen. Leuk aan een haven en veel leuke dingen om te doen. Deventer op fiets afstand. De Wifi was slecht, maar deze hadden we ook niet nodig. Wij komen zeker nog een keer terug.
Leuke camping op een fijne lokatie. Veel mogelijkheden in de buurt zoals midgetgolf,bowling,fietsroutes,wandelroutes,strandje mookerplassen.Ook de eigenaren doen er alles aan om te zorgen dat de gasten het goed hebben. Vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam. Wij hadden een heerlijke plek in de schaduw op de camping met onze camper. Plaatsen zijn goed afgezet en alles dichtbij.
Fantastische camping. Mooie ligging. Schone douches en wc. En mooie staanplaatsen. Voor twee pers. Twee nachten incl stroom betaalde we €44,-. Je moet wel minimaal twee overnachtingen nemen om hier te mogen staan.
Leuke camping direct aan de piste. In de zomer weinig activiteiten. Wat best jammer is.
Leuke simpele camping waar volgens mij altijd wel plaats is. Er zit een leuk restaurantje op de camping.
Super camping. Heerlijk aan 't water waar je alle ruimte hebt. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar. Broodjes service en klein restaurantje. En supermarkt dichtbij. Honden toegelaten. Afval wel goed opruimen i.v.m. wilde zwijnen. Maar dit word ook aangegeven. Mogelijkheid om een waterfiets te huren op de camping zelf
Leuke camping aan t water. Met erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Het sanitair en douche zijn schoon maar te weinig v het aantal gasten. Ongeveer 10km van Vianden. In Vianden kun je met de gondel naar boven en bij het tankstation zit een supermarkt waar je het hoognodige kunt kopen.
22-06-2019. Nieuwe camperplek net buiten de camping. Alles op fiets afstand in de buurt. Nette plek. Alles aanwezig v een overnachting. Plaatsen staan in een vissengraat.
Mooie nette camping. Complimenten v de vaste plekken. Want alle tuintjes lagen er ook netjes bij. De camping eigenaar was ook erg vriendelijk en behulpzaam. We stonden op een veld naast de camping maar hadden nog alles dichtbij. Alleen lag het Grevelingen meer er droog bij waardoor t daar niet fijn was helaas.
Top camping. Schoon , netjes en heerlijk rustig gelegen. Je kan lekker naar t strand en dorp fietsen