@CatharinaF

Ja

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hele grote camping met nieuwe sanitair gebouwen. Gezellige bar, aardig personeel, waar je lekker kunt eten. Je kunt je eigen plek kiezen en helemaal vrij staan. Het strand vlakbij is prachtig. Het enige minpuntje zijn de muggen van 18.00 tot 22.00!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Veel te duur voor wat je krijgt, het valt op iedereen vertrekt weer na 1 nacht. 2 personen, hondje en een camperbus betalen rond de 60 per nacht. We zien in Alghero dat je voor een hotelkamer minder betaald!! En wat krijg je? -de hele dag een man met een luidruchtige grasmaaier - een bankje om je pols en heel veel administratieve rompslomp. De ligging is wel mooi aan het water vlak aan zee.

Hele mooie kleine lieve camping met vergezichten, prachtig schoon sanitair. De campingbaas is super vriendelijk en serveert heerlijke locale bio gerechten in zijn Herberg. Wij hebben het er erg fijn gehad. Tip: ga aan de rand staan.

Deze camping is vol!!!! Met vaste gasten die er hun vakantie vieren omdat er een meertje is (waar geen honden mogen komen) In het hoogseizoen sta je hutje mutje. 1 nacht ok en dan snel wegwezen…

Chagrijnige campingbaas , 40 euro per nacht 2personen met hond. Er is veel plek, als er geen mensen pal naast je gaan staan, aan de Donau maar geen zicht erop. Een leuke doorgangscamping want het stadje Grien is vlakbij.

Deze camping heeft grote ruime plekken en het is er rustig. Er is een restaurant. Het sanitair is supergoed, bereikbaar met pasje. Er is kookgelegenheid en er is een ruimte om te vertoeven bij slecht weer met t.v! Maar het mooiste is wel dat het grenst aan een natuurgebied en een prachtig zwemmeertje. Wij zijn tevreden.

Het uitzicht is mooi weids. Er zijn pipowagens te huur. Er is een veld voor passanten en tenten. Er zijn heel weinig douches en toiletten, wat er is is netjes. Er zagen ook veel jeugd met luide muziek.

Kleine primitieve camping. Wel een heel aardige vrouw bij het ontvangst. Mooi gebied. Wij zijn maar 1 nacht geweest.

Fijne rustige camping, landelijk gelegen. De dame van de camping is super vriendelijk. We kregen zelfs een mondkapje cadeau. Kortom: aanrader

Grote camping met veel vaste standplaatsen aan de Oostzee. Voor Campers is er een klein veldje achter de speeltuin. Prima voor 1 nacht. Je kunt wel lekker zwemmen in zee.