@Cathelijne
- 2018
Prima plek. Rustig, geen verkeer in de nacht. 1 straat verwijderd van een mooi groot breed zandstrand. Als je een plek wilt kom dan vroeg in de ochtend of laat in de avond, dan zijn de auto’s van dagjesmensen weg. Nu in augustus om 20.00u waren er nog een paar plekken vrij. Er kunnen 25 campers staan als er geen auto’s staan.
eenvoudige lieve boerencamping, Hele aardige eigenaresse die erg behulpzaam is. een mooi grasveldje omringd met bomen en struiken. super rustig. het sanitair is gedateerd maar schoon en werkt goed. wij betaalde 18,50 2 volwassen en een camper, zonder elektriciteit (is er wel). een hele fijne plek voor op doorreis maar ook zeer geschikt voor langer verblijf. mooie omgeving en een goed bakkertje op 2km.
Prachtig plekje in de bergen met hele aardige mensen die erg behulpzaam waren, wij waren optijd aangekomen en mochten komen kijken hoe de geiten werden gemolken (20:00). ze hebben een winkeltje en als je voor 30 euro aan artikelen koopt mag je daar overnachten, ze verkopen zelfgemaakte kaas en cosmetica van de eigen melk, ook wijn, worst en andere dranken (ook non-alcoholisch).
ideale camping als je op doorreis bent, wij betaalde 14,50€ voor een nacht voor 2 volwassenen en zonder stroom en zonder sanitair gebruik in juni. hele aardig eigenaren en overigens ook mooi gelegen in het bos tussen de bergen naast een riviertje. je kunt niet vantevoren reserveren maar wel op de dag van aankomst (tussen 08:00 en 22:00) bellen voor een plekje die ze naar eigen zeggen altijd hebben.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Prima voor een nacht en in 10 min. met de fiets in de oude stad. Betaal eenvoudig met credit card via de QR-code op de betaalzuil of die op de lantaarnpaal staat. In hoogzomer zal het wel goed heet zijn hier overdag.
Sitecode: 19501
Gratis en prima voor een overnachting op doorreis. Vlakbij de snelweg dus je bent ook weer zo onderweg. ‘s Nachts oordoppen in en je kunt rustig slapen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Prachtig uitzicht en mooie route hierheen. Rustige nacht.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden