@Catho2
- Carthago S-Plus
- 2023
- Iveco
- Integraal
Wat een gedoe op deze cp. om 9u30 aan de automaat en dan een heel blad aan gegevens invullen om pas vanaf 11.00u de gekozen plaats in te kunnen nemen. Die gewoon leeg stond. Na 35 jaar camper te reizen nog nooit meegemaakt!!!!!! Dan op de naastgelegen parking gaan wachten tot 11.00u. onze dag is dus al half om als we de cp kunnen oprijden. Even gebeld en het antwoord is ‘dit zijn de camperregels’
zeer welkom geheten bij aankomst. ze doen hun uiterste best om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Als de douches eenmaal in orde zijn, waar ze nu volop mee bezig zijn dan is dit een van de betere plaatsen in dit gebied. Dankjewel voor de gastvrijheid
We moeten hier niet de Ai raadplegen om een mooie tekst te schrijven. Na nu al vele jaren toch steeds weer terug komen naar deze mooie plek, daar moeten niet veel woorden voor gezocht worden. Gewoon TOP. Bedankt dat we ook nu weer hartelijk ontvangen werden.
Wij waren hier 6 dagen half oktober 2024. Vriendelijke uitbater die je graag te woord staat. Sanitair is basic maar word regelmatig schoon gemaakt. Circuit van Jerez is per fiets goed te doen. De bus naar het centrum van Jerez stopt direct aan de camperplaats. Er zijn 3 supermarkten op loopafstand. Dankjewel Pablo.
Wij waren er 6 dagen half oktober 2024. Vriendelijke uitbater die U graag te woord staat. Sanitair basic maar werd meermaals per dag schoon gemaakt. Per fiets naar het circuit in Jerez is goed te doen. De bus naar het centrum van Jerez stopt direct aan de camperplaats. 3 supermarkten op loopafstand. Dankjewel Pablo
NIEUWE eigenaars Jan & Suzy. Even een belletje en we werden hartelijk ontvangen. Alles is er, douche, wc, wifi. Wie er graag op uit trekt met fiets, moto of quad. Dan is dit het paradijs. Zoveel te doen in de nabije omgeving. Met onze camper boven de 7m. geraakten we probleemloos op de camping. Jan kent vele talen.Suzy tovert de lekkerste gerechtjes op tafel. Suzy en Jan dankjewel, het is super bij jullie. 🚍 Catho en de Ekselaren.
Hoe geweldig kan je ontvangen worden. Met Helen was dat zeker het geval. Een super plek aangewezen gekregen met een prachtig uitzicht. Ook de nodige info over wat er in de omgeving te doen valt. Komt regelmatig kijken of alles in orde is. Als Belgen hadden we er uitstekende wifi. Na 3 weken Zwitserland was dit de gezelligste plek. Heel rustig en dichtbij het dorp met verschillende supermarkten. HELEN dankjewel 🚍😏
Wij waren hier eind november. pas sinds dit jaar juni open. Prima camping/camperplaats. Zeer mooi verzorgd sanitair. Ook toegankelijk voor grote campers. Beheerders zijn uiterst vriendelijk. Naar het centrum met de fiets over een autoluwe weg, 1,5km. Wij wensen jullie heel veel succes. De sinaasappels waren lekker, nog bedankt. De tipgevers voor deze camperapp.
De camperplaats is open. Wat een leuke plek. en vriendelijk. Een praatje, een drankje in de prive woning. Een prachtig uitzicht. Wij zijn uiteindelijk ook 4 nachten gebleven. Aan de poort gewoon even op de bel drukken en Ricardo laar U binnen.
Sitecode: 20227
Reactie: wij hebben eind 2020 daar 4 nachten verbleven. Het was daar rustig. De uitbater die er ook nog bij gaat werken doet zijn uiterste best om het U naar de zin te maken ondanks de moeilijke coranatijd. Wij waren zeer tevreden. En onze camper is zeker niet van de korsten. Lieve camperaars wees even blij dat we dit nog mogen doen. Dus geniet en klaag niet.
mooi en rustig de eigenaar is vriendelijk. Op wandelafstand van het dorp en supermarkt. Wij betaalden 18 €€incl.stroom,water,wifi,wc en douche. een tevreden Catho
Mooie rustige plaats. Goed restaurant! Zeker de mosselen proberen.
Pracht van een camperplaats.. Bushalte vlakbij aan kerkje. Alsook de Bakker met zeer goede producten op loopafstand van de cp,. Spijtig dat dit niet vermeld staat op een info bord aan de co.