@CathyKersbergen
- 2024
- Fiat Ducato VanJorn
- Buscamper
Fijne, kleine en gezellig camping aan de Geul. Sanitair is mooi en schoon. Er is een grote kantine aanwezig, waar je wat kunt drinken of een spelletje kan doen als het buiten fris is. De vrijwilligers die daar werken zijn echt top. Behulpzaam en heel vriendelijk. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Op fiets- of wandelafstand van Gulpen en Valkenburg.
Zeer, zeer welkom gevoel tijdens het inchecken. Er werd geadviseerd en met ons meegedacht. Sanitair schoon en netjes. Leuke locatie om diverse leuke uitstapjes te ondernemen met de fiets, bus of trein of wandelend. Lekker gemakkelijk een supermarkt aan de overkant.
Super bijzondere plek om een nacht te mogen staan. Midden tussen de appelbomen. Zeer nette plekken op een ruim grasveld. Je mag zelf je plekje uitzoeken en betalen gaat middels een envelop achterlaten met contant geld. Het was wel een uitdaging om het te vinden. De Betuwe, van Duitsland. Stukje gefietst langs de appel- en pruimen bomen.
Zeer mooie omgeving, tussen de wijnranken. Mooie ruime plekken. Toiletgebouw was zeer luxe. Gastvrij ontvangst. Verkoop van heerlijke wijnen voor een mooie prijs.
Zeer gastvrij ontvangst. Op fietsafstand van Annecy. Prima plek voor 1 nacht. Mochten in overleg de camper tot 14:00 laten staan. Nadeel: - Aan drukke weg (veel lawaai daardoor). - Wc, douche en afwasplek zeer gedateerd. Geen warm water aanwezig om af te wassen. - Nogal vol, maar toch voldoende ruimte om te staan.
Fantastische plek, in een mooie omgeving. Heerlijk om vanuit hier te fietsen. Toiletgebouwtje: Compleet en zeer netjes Zeer vriendelijke en gastvrije gastheer. Wij komen hier zeker nog een keer.