@Cato21
Rustige en prima plek voor een overnachting, ca. 9 km van snelweg. Sanitair is oud, niet onderhouden en heel vies.
Heel mooie plek met prachtig uitzicht. Wandelingen vanaf de camping. Inderdaad beetje weinig sanitair maar wel schoon. Betalen via automaat is gemakkelijk, maar daardoor wel onpersoonlijk.
Charmante camping met vriendelijke eigenaren. Aan E6, die hoor je wel. Met bar/restaurant, daar heerlijk door de eigenaar traditioneel gedroogd rendiervlees gegeten. Alles wel redelijk duur: 370 nok per nacht incl stroom en wassen 60 nok. Slechts 1 douche per gender, als je pech hebt wacht je dan lang.
prima camping, heel netjes, aardige beheerder. Heel rustig, veel vaste plekken. Prijs zonder stroom 300 nok, douchen kost 20 nok contant of via vipps
mooie grote camping met heel mooi en voldoende sanitair. Niet transparant wat het kost.Wij betalen voor een tentplaats zonder stroom en 2 personen 847 kronen. Misschien is boeken via de site goedkoper. Bij regenachtig weer wel modderig, zoek dan goed je plekje uit.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan met ons kampeerbusje. zelf plek uit kunnen kiezen, aardige mensen. Mooie rustige plek tussen prachtige bergen, wel iets koeler daardoor. Sanitair keurig schoon.
Leuke rustige camping aan rivier en vlak bij het centrum. uitzicht op het adelaarsnest van de citadel. Pizzeria is nu gesloten, camping sluit 25-9. Sanitair is schoon, aardige mensen. Er is een voorziening voor Chemisch toilet.
Schone kleine camping, vlak bij strand (300 m) en stad (800 m). Voor de veranderingen is het verouderde sanitair hier wel goed onderhouden. Vriendelijke ontvangst, geschikt voor kleine campers.
prachtige plek, maar let op als je naast de bar gaat staan direct aan het meertje. Het bleef nog lang onrustig met harde muziek en luidruchtige bezoekers.
Prima camping met alle voorzieningen. Wel duur, we betaalden 50 euro per nacht (2 personen, kampeerbusje) en plaatsen zijn smal. centrum ca. 4 km, prima op de fiets, er schijnt ook shuttle service te zijn tot bushalte.