@Caylus

2010

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Het is gratis, wat wil je nog meer? Bovendien is het er rustig en veilig genoeg. Er zijn geen voorzieningen, maar je kunt wel gratis flessen water aan de overkant van de straat kopen, waar je kwaliteitswater kunt bijvullen. Er is ook een kleine Coop op de hoek. Ik ben er al vaak geweest en het is prima voor één nachtje of om de regio te verkennen en 's avonds terug te keren.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ik heb hier in de loop der jaren al een paar keer verbleven. Een veilige plek met regelmatige passage van de gemeentepolitie voor een gerust gevoel. Voor wat je krijgt, is het naar mijn mening echter veel te duur. Er zijn verschillende kleinere dorpen in de buurt die je graag willen hebben en waar parkeren 's nachts gratis is. Veel kampeerders die we hier met Pasen zagen, kwamen, betaalden een uurtarief en vertrokken weer. We hebben er één nacht verbleven.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Bezoek hier vaak. Woon slechts 80 km verderop, maar zeker een bezoek waard. Denk dat het alleen toegankelijk is voor kampeerders van sept tot en met mei maar een prachtige streek. Zeer basisdiensten, maar het is gratis !!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Bezocht begin maart 2021. Wonen in de omgeving dus Minerve vele malen bezocht .... eerste keer met de camper. Het lijkt erop dat het werk hier aan de gang was, maar stopte met Covid. Mooie plek om te kamperen ..... en het was gratis! Minerve is echt de reis waard, zoals de Michelin-gidsen zouden zeggen. Kathaarse geschiedenis en zo mooi.

Een geweldige plek om een paar dagen te stoppen. Geweldige geschiedenis en zeer mooie centrum. In San Gimignano .... Zonder de toeristen.