@CdNL
- 2021
- Hymer B704 Intergraal
- 2017
- Integraal
Ik sluit me aan bij alle voorgaande reviews. Supernetjes en verzorgd. Aandachtpuntje voor de eigenaar: vuilcontainers en kliko's zou ik achter een afschot plaatsen en 2 douches heren en 2 douches dames is op piekuren net iets te krap. Rest enkel hulde!
Super relaxte camping. Duidelijke plekken. Goed sanitair.
Fijne kleine camping. Vriendelijke eigenaren en dito bediening in restaurant. Sanitair prima in orde; schoon en ruim. Zou iets netter uitzien vanaf terras v.h. restaurant, als er een afscheiding komt naar vuilwater / chemisch toilet loospunt. Rest dik in orde!
Sitecode: 62092
Terassencamping. Na wat rondgekeken te hebben besloten om bovenaan te gaan staan. Lekker rustig en voldoende schaduw. Plekken onderaan veel vaste gasten. Oude sanitairgebouw boven gedateerd maar goed te doen.
1 Nacht voor ons als doorreis camping. Ontvangst vriendelijk. Op middenterrein fijne, ruime plek met stroom en water. Mooi schoon sanitair. Grote camping met zwembad dat vreemdgenoeg onder de huidige, snikhete omstandigheden om 18.00 uur sluit; voor ons geen bezwaar omdat het een stuk minder lawaai is!
Super vriendelijke ontvangst. Prima sanitair en heerlijk rustige, kleinschalige camping. Met de bus naar Reims duurt half uurtje en kost 2 euro. Tip: Lange stroomkabel is wel handig, afhankelijk van de plek waar je staat.
Top camping. Alles klopt. Idyllische ligging aan een riviertje waar je kunt zwemmen en kajakken. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Super mooi en schoon sanitair met muziek. Vriendelijke ontvangst. Hier kunnen velen campings in Frankrijk een voorbeeld aan nemen. Wij zullen zeker terugkomen hier en dan een aantal dagen blijven op deze bijzondere plek! Brigitte en Charles
Als je, net als wij, voor het optimale plaatje gaat is een plek voorbij het sanitairgebouw prachtig. De gastvrouw zorgde ervoor dat wij, ondanks drukte, toch een mooie en ruime plek kregen. Uitermate vriendelijk en relaxed. Goede uitvalsbasis. Sanitair mag beetje TLC hebben; vandaar de 4 sterren.
Ontzettend gastvrij ontvangst met een " vers welkoms extraatje". Ruime plek; alle voorzieningen tiptop in orde. Fijne eigenaren.
Eigenlijk 3.5. Camping sinds 3 weken in handen van nieuwe eigenaar. Vriendelijke man namens Ollie. Bij late aankomst plekje zoeken en volgende ochtend afrekenen (20 euro all in). Rustig in de nacht. Sanitair verouderd maar proper. Met juiste TLC kan dit een mooie plek worden. 2.8 km naar Werdingerode; prachtige oude stad. Doe je best Ollie en we komen terug!
prettige ruime camping. gras plekken met uitzicht op Chateau waar je leuk kunt wandelen. goede fietsroutes lamgs het Kanaal.fijn zwembad. sanitair gedateerd maar ok.