@Ceas
- 2018
- Hymer BMC White line 600
- 2025
- Mercedes
prima plek voor een overnachting. Eten in het café. douchen is echt 1 min voor €0,50. er wordt apart camper, water en elektra berekend, maar ondanks geen water en elektra gebruikt toch all in moeten betalen. Beter een all in prijs vermelden.
leuke plaats lekker rustig mooie plekken
Helaas is dit geen camperplaats meer. Uiteraard kan je gewoon parkeren. Wij zijn uitgeweken naar de camping Braunfels.
top plaats, dicht dorp Audresselles, strand, wandelpaden. spotten van zeehonden. camping helaas minder. mevrouw vd receptie vond roken en koffie belangrijk dan een woord te spreken. een paar Engelsen op de camping die hun 7 dagen quarantaine stonden. wij vroeg en snel douchen met kaart. bij afrekenen €2 pp nog geen 2 min. ondanks dit gegeven mooie plek.
zeer leuk en gezellig onthaal. wij waren er op 4 sept 2022 1 nacht op doorreis. sanitair nieuw en schoon, heerlijk zwembad. restaurant /bar alleen voor snacks. dus avondmaal panini en frites. erg goed.
De prijs die hier wordt aangegeven klopt niet. zoals op hun eigen site, waren we € 33 kwijt. camper 2 pers en elektra. de camping zit aan de weg, maar geen last ervan. mooi groot zwembad, een bar maar je kan niets eten. fijn sanitair. geen beschutting voor de zon
goed te doen om de stad te bezoeken alleen te de avond als het vol gaat worden is toch dat niet iedereen stroom heeft te weinig aansluiting dus hebben de meeste dat ze weer weg gaan
mooie plaats om met de camper te staan
stille plaats zwembad denk dat er laastst maand niets meer aan gedaan is .pomp draaien niet meer en vies .staat er een camper moeten je er naast staan terwijl er plek genoeg is raar
heerlijke plek, lekker wandelen! aardige havenmeester en goed sanitair
Dit is geen CP meer, zie bord bij foto’s. Boete gekregen
Heerlijk plaats €5 voor de hele dag en nacht