@Cees55
Perfect plekje boven op de weide, kleine campertjes, slechts 26,50: 2 personen plus camper (geen stroom). En toegang - via onvoltooid pad en moderne ruine - naar het meer, alwaar een eigen locatie behorend bij het park. Vergeet de sleutel/druppel niet te vragen bij de receptie.
Prima camping, gezellig aan het meer maar wel 72,50 per nacht 2 personen plus kleine camper.

Prima camping, klein en gezellig. Je fietst zo naar Zeller am See en de andere kant de Grossglockner op. Zeer vriendelijk, hotel restaurant hoort erbij waar we prima gegeten hebben.
prachtige camping host spreekt alle talen neemt de tijd en is supervriendelijk. Midden in de natuur supersmaakvol ingericht dorp vlakbij en ontelbare fiets- en wandelroutes. Ook vlakbij diverse pueblosdecolonizacion.com Voor de liefhebber van historie en architectuur❗️
Dit is een camping voor vaste bewoners, Alarcon, een prachtig middeleeuws plaatsje, ligt op 8 km fietsen over onverharde weg en door giga zonnenpark. Bij de ingang van Alarcon ligt de oude verlaten camping nog. Alhier gewekt door de haan en een kolonie pauwen, heeft ook wel wat.
Wat een geweldige plek, alles is er, bbq, electriciteit, douche wc en het voelt als off grit weg van de wereld, midden in de natuur, Superaardige host, en met haar coordinaten reden we er rechtstreeks naar toe, laatste stukje onverhard, ook prima te doen met de fiets. Great❗️
Geweldige camping, superaardige hosts, goed restaurant en prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Ponferrada kasteel en mooie oude wijk, Las Medulas, oude Romeinse Goudmijn. Etc. etc.
vandaag dicht 1 oktober 025
Leuke camping, boerderijachtig, lekker Frans rommelig. Slechts 11 euro zonder stroom. Centrum - prachtig historisch dorp - om de hoek. Zelfs een zwembad en volop fietsroutes rondom.
Wat een heerlijke plek, vlakbij 'pueblo de colonizacion' Villafranco de Guadalhorce. Zeer vriendelijk ontvangen, heerlijk in de tuin gezeten, gezwommen in de pool, kortom een paradijsje.
Geweldige plek, hartelijke ontvangst met koekies, nootjes en thee. 1,5 ltr water voor on the road. 's morgens Marokkaanse pannenkoekjes en alles voor slecht 5 euro. En wat een aardige eigenaresse die zo rustig Frans spreekt dat je het (als niet Fransman/vrouw) ook nog verstaat. De liefhebber fietst ook nog even naar het mannenmeer 8 km over de onverharde weg, start loodrecht aan de overkant.
Prima plek als je Grenoble wilt bezoeken, perfecte tramverbinding naar centrum. We kregen meteen de kaart en goede instructie.
prima plek nix mis mee, bushalte naar Lyon inderdaad voor de deur, en even snel weer terug. Fietsen kan ook maar aardige heuveltjes en niet overal even veilig. Lyon prachtige stad, imposant.
geweldige plek, openbare toilet plus water in dorp, na gemeentehuis. Leuk barretje, overdag open. Prachtige wandelongeving en chique dorp.
Wat een geweldige camping, we gingen voor een nacht en bleven er 5. Echte family camping, Jacqueline en broer Panama, half Spaans half Braziliaans, super vriendelijk en gastvrij. Heerlijk eten, goede bar en geweldige omgeving: het stadje, wandelen, fietsen, paardrijden en motorrijden. Fantastisch!
Geweldige plek, gratuit y que Belle, dat dit nog bestaat, increíble. September 2023 geen vliegen en/of muggen. Fietspad naar Tudela, - 20 minuten - zeer de moeite waard en mañana naar Bardenas Reales, half uurtje met auto.
campertje plus 2 personen 42,42 ex stroom want dat kost 9 euro, tsja crisis hé
Geweldige locatie, hele aardige mensen. Super plek, lopen naar het stadje en de mooiste wandelpaden in de buurt,
ACSI werkt dit jaar, 2022, helaas niet. verder alles prima. lekker dicht bij Granada en Alhambra
nieuwe tarieven anno februari 2022, zie foto’s. verder alles OK. 👌

Supermooie camping, groene oase, bovenop de berg hoor je de zee. Zeer schoon, en smaakvol ingericht. Dat voor slechts 16,- per nacht me acsi, we schrijven januari 2020, Cees & Marjan
Superplek, bijzonder aardige hosts die alle talen spreken, loopafstand van het dorp, prachtige wandelroutes, alles aanwezig: water, douche, toilet WiFi stroom. En voor ons Hollanders: supergoedkoop iets meer dan een tientje per dag all in. Cees & Marjan, januari 2020
Geweldige camping, slechts 25 euro p nacht, eigen water, harde ondergrond, picknick tafel, tuintje. Bus voor de deur linea recta Barrio alto! Heerlijk gegeten 3 gangen menu, respondenten, kwart liter vino tinto (Spaans) voor 8 eurie vijftig! WoW en lekerrrrrr. We spreken januari 2020, Cees en Marjan 😎🎶
Geweldige camping - 19 euro per nacht incl stroom en acsi kaart -. Fietsafstand van Porto mooi langs de Douro. Veel ruimte, januari 2020, alles mooi schoon, likje witte verf zou her en der geen kwaad kunnen, soit:kniezeloor, Cees & Marjan
Sitecode: 19402
Deze camping is dus het hele jaar open, nu - januari 2020 - slechts 16 euro per nacht incl stroom. Mooie grote plek onder de bomen, superschoon en vlakbij centrum, Cees & Marjan