@Cees71
- 2013
- Chausson 628 EB Speciaal edition
- 2018
- Ford
Super mooie camperplaats bij de boer mooie plekken en omgeving. Hartelijke ontvangst . Zoek zelf een plek waar je kan staan .( €20,00 ) all in Zelfs tijdens het fietsen een leuke kippenvlees automaat tegen gekomen Ongeveer 2 km van de camperplaats . Camperplaats af fietsen dan naar links dan 1 e links uitfietsen tot T splitsing links af dan 1 e rechts en aan de linkerkant kippenvlees automaat .
Hele mooie Camperplaats zeer schoon sanitair en zonder veel bomen op de camperplaats. Alleen een minpuntje is de vertrektijd om 11.00 uur voor iemand die een lang weekend komt .
Mooie camperplaats goede inrichting mooie vlakke plekken mooi sanitair en ook bijzonder gevulde koelkast met bier wijn en broodjes tegen redelijke prijs !!!!! Toppie ook de vervanger Hendrik
Mooie camperplaats vriendelijk ontvangst mooi sanitair. En leuk uitzicht op vliegveld Teuge dus altijd wat te zien
Fantastische camperplaats met mooi sanitair ruime plekken en leuk fietsen in de omgeving alleen weinig koffie tentjes onderweg met fietsen maar geen probleem 😁
Goede ontvangst ruime plekken en goed uitzicht en keurige sanitaire voorzieningen helemaal top voor herhaling vatbaar. Cees en Geja
Anita en Nico bedankt voor het heerlijke verblijf bij jullie super mooie camperplaats is geen vijf maar 10 sterren waard Ondanks de sterke wind toch super genoten bij jullie . Cees en Geja v Barneveld
Jolanda bedankt voor het heerlijk verblijf bij jou super camperplaats alleen zonde dat er veel regen viel maar ja toch genoten. op het terras een uitkomst konden we toch droog zitten en eten groeten Cees en Geja v Barneveld

Een geweldige 3 dagen verblijf gehad alles een dikke plus 10 schoon en leuk dat er een barretje is die op is tussen 16.30 en 22.00 alleen het weer werkte een beetje niet mee regen maar dat is hard nodig in Spanje
super locatie mooie douche s keurig schoon ook de camping behalve een nadeel dat camperaars en caravan eigenaren met open vuilwater tank wegrijden of laten leeglopen op de standplaats. ook de Nederlanders !!!! is niet zo leuk als je zit te ontbijten !!!!
Gaarne dode takken uit de bomen halen uit de weg kant met vele regen en wind waait het er allemaal uit en takken snoeien I v m schotel ontvangst verder helemaal een top camping
Fijn verblijf bij jullie op de camping annex camperplaats gehad . Alles helemaal puik voor elkaar sanitair ed . Geen 5 sterren maar een dikke 10 . M v g Cees en Geja van Barneveld
Super mooie camperplaats in de natuur perfect sanitair en hele goede WiFi
Leo en Henriët Veel succes met de mooie camperplaats een dikke 10 en we hadden ondanks mindere weer Donderdag uitgesloten 😁 toch een prettig verblijf bij jullie Fam v Barneveld

Yvon en Ruud Wat fijn dat wij een paar dagen op jullie mooie camperplaats mochten vertoeven. Perfecte camperplaats met mooie opgezette wandel natuur tuin erom heen . Een dikke 10 hoor!!!!! Cees en Geja van Barneveld
Prima camperplaats wij hebben er een weekje gestaan. Fijne eigenaren en super vriendelijk. Alleen mijn wespen steken waren een minpuntje daar 😁 Een dikke negen voor de camperplaats
Camper verkopen als je niet betalen wilt !!!!!
Deze camperplaats rekent een ander tarief €18,00 en €7,00 Kurtax dit staat niet op de prijs lijst bij de ingang en ook niet op Campercontact
Wederom weer perfect gehad op jullie camperplaats ook het weer werkte mee deze keer .☀️ 5 sterren mogen er wel 10 zijn Keurig ontvangen door de zoon van jullie. Nico en Truus bedankt en tot een volgende keer. Cees en Geja van Barneveld
Super camperplaats goede voorzieningen en top eigenaars super vriendelijk wij komen nog een keertje terug. Cees en Geja
Super camperplaats mooi plekken en correct sanitaire voorzieningen hulde
Super mooie camping annex camperplaats ziet goed verzorgd uit . Sanitair en toiletten super schoon . Leuke bistro waar je lekker kan eten en wat drinken. Met de ACSI kaart korting op verblijf kosten .
Nn Een voortreffelijke camperplaats vriendelijke eigenaars een dikke 10 voor deze camperplaats. Cees en Geja
Wij hebben een week bij jullie op de perfecte Camperplaats mogen vertoeven. En de drukte op de weg was niet storend ondanks de wegomlegging. Een dikke tien voor jullie. Komen nog eens terug . Cees en Geja
Wij hadden vrienden van ons naar U toegestuurd en gezegd dat het tarief €18,00 P n was volgens campercontact. Maar nu horen wij dat ze €21,00 P n moesten betalen Ik zou willen adviseren dit te melden op de site van campercontact om vergissingen en onduidelijkheid te voorkomen. m v g C v Barneveld
Super locatie Plekje zoeken bij aanmelding kopje koffie (van het huis) Lekker gegeten top gastvrij Een dikke 10.
Alleen bij de Prijs staat €18,00 incl belastingen maar er komt nog toeristenbelasting P P bij .
Wij zijn vanaf donderdag tot zondag bij jullie geweest. Top camperplaats en vriendelijke Gastvrouw en Gastheer. Een dikke 10 voor alles !!
Van het weekend geweest helemaal top alles klopt en perfect dikke 10 verdient . Ook een leuk eethuis om de hoek .
Helemaal top Andre en Betty Trek je eigen niets aan van wat andere schrijven of zeggen . Ze beslissen zelf of ze bij je willen staan .
Een dikke 10 wat een topplaats. !!!!! Ksanitaire voorzieningen .Komen zeker een keer nog terug .
Een dikke 10 keurig verzorgde camperplaats. Keurig sanitair en douches helemaal top.
Voortreffelijke camperplaats rustig en fantastisch sanitair schoon alleen volgens andere camperaars zelf geen last van gehad .!!!!!
Deze plaats verdient een dikke 10 degene die miepen moeten maar elders gaan staan. En vanwege Corona kan niet alles meer ! En de reactie eigenaars op vakantie slaat helemaal nergens op . Degene die dat schrijft gaat toch ook op vakantie. En je moet niet hier naar toe je wilt wel zelf daar heen . Dus niet miepen achter af in deze maatschappij deugt niets meer onderhand stelletje .
Wij zijn hier afgelopen 3 dagen geweest wat een supermooie camping . Super Schoon en vriendelijke eigenaar. Ga zo door helemaal goed een 10+

Helemaal perfect in orde en Corona proef. Camperplaatsen op ruime afstand één camperplaats vrij als tussen ruimte
Mooie camperplaats zeer fijn fietsen in de omgeving .
Slechte plaats kom er op rijden om plek te zoeken en kan er niet meer!!!!!!af zonder 13,70 te betalen uit ramp maar betaald en nachtje gebleven . Hangt er een bordje restaurant 900 meter verderop blijkt deze gesloten te zijn Maandag rustdag lekker zoiets hang een bordje erbij op het bord bij het toilet gebouw
Helemaal puik in orde alles hoor, bedankt voor het heerlijke weekend bij jullie !!!
Super mooie camperplaats top zoals het moet wezen 👍👍👍
Super camperplaats goede voorzieningen perfect schoon alles Zo moeten er meer zijn
Mooie camperplaats; zou leuk zijn als er ook douches en toiletten waren.
Helemaal TOP jullie Camperplaats, keurig en correct voor een perfecte prijs. Hebben genoten bij jullie afgelopen weekend, jammer dat het regende.
Top Camperplaats 12,50 excl. stroom. Incl douchen WC afwas en eventueel eten koken in de keuken. Perfect restaurant en Sauna.
Super mooie camperplek 12,50 per nacht inclusief stroom, inclusief afwassen en WC en douchen 1 euro. Sleutel bij restaurant halen. Mooie douches. Super restaurant, waar je lekker en goedkoop kunt eten. Zo moeten er meer zijn.
Zeer nette camperplaats zeer mooie douches en toiletten. Zeer goed restaurant. Toppie.
Super plek aan de Waal, goede cafetaria en lekker eten. Zo moeten er meer aan de rivieren komen. En dan niet zeiken op parkeer geld.
Super mooie camperplaats, zeer schoon sanitair gebouw. Zeer vriendelijke eigenaar, tijd voor een praatje. WiFi gratis. Zeer goede verse broodjes in de ochtend. Perfect restaurant en goede sauna tegen betaling, kortingsbon via receptie.
Correcte Camperplaats afgelopen weekend gestaan daar mooie fiets mogelijk heden en mooi dorp grote markt op zaterdag
Correcte camperplaats! Afgelopen weekend gestaan. Geen overlast van Dreamfielts gehad. Receptiemedewerker zei dat er wel mooie fietsroutes waren.
Hulde; een perfecte camperplaats en leuk vertier gehad op de vrijdag en zaterdagavond . Perfect eten voor een redelijke prijs en gezelligheid !!!!!!
Fam Hulshof, afgelopen paar dagen bij jullie overnacht met de camper. Perfecte service en schoon en onderhouden. Hulde hiervoor! Fam van Barneveld Soest