@CeesDuindam
een heerlijke rustige camping met schoon sanitair. lekker fietsen langs de Somme. vriendelijke onvangst.
ondanks dat de camping pas per 1 mei opengaat mochten we hier staan. Hulde aan de vriendelijke eigenaar! en prachtige plek met mooi uitzicht… Cees ennAnnemarir
prachtige plek en alles schoon en netjes. Prima douches en mooie fietsomgeving. wij komen zeker terug. Cees en Annemarie
mooie camping met ruime plekken, maar verschillende tarieven. op de mooiere plaatsen geldt geen acsi korting.
wij betalen hiervoor 2 personen €29incl stroom
we hebben hier een heerlijke tijd doorgebracht. de eigenaars doen hun uiterste best je het naar de zin te maken. alles is netjes en een hele prettige sfeer. hopen hier zeker terug te komen.
vijf sterren omdat het niet alleen een camping is op een prachtige plek , maar de toegevoegde waarde is de sfeer !!! we hebben genoten… dank!
Een kleine, maar heerlijke camping. Hele vriendelijke eigenaren en er is zelfs een zwembad aanwezig. Mooie ruime plekken, volop natuur. Wat kan een mens zich nog meer wensen!
Eens met alle voorgaande reviews.. Fantastische plek en een heerlijke fietstocht naar Steinheim, waar we zo lekker gegeten hebben in de tuin van ‘Anna’s’!!!
alles is al gezegd. idd in het weekend druk. wij betaalden €22 en €5 stroom.
mooie kleine camping , vlakbij het centrum. in het weekend kan het erg druk worden. Het is geen Acsi-camping .We betaalden hier €23,- incl stroom. Cato
De camping overgegaan naar een particulier. Prijzen zijn daarmee behoorlijk gestegen en staan niet in verhouding met wat je ervoor krijgt. Wij moesten €65 betalen voor twee nachten (2 personen en een camper) Jammer, want het dorpje is erg mooi en heeft een rijke culturele historie.

Zeer mooi gelegen camping in een heel leeg en stil gebied. Zelden zoveel stilte ervaren als hier. Heel vriendelijk ontvangst, mooie ruime plekken en een klein maar prima zwembadje... voor de juiste verkoeling. We zijn op doorreis , maar hier wil je blijven.
Hebben hier twee nachten gestaan en zijn heel tevreden over deze plek. Gratis en stilte en een schoon toiletgebouw....en vlakbij bij het centrum!!!!
Snel deze plek verlaten het was er vies en lawaaiig. Er stond een camper zonder nummerbord... er werd later door n grote groep gebarbecued.. voelde abdoluut onaangenaam...
28/6/18 hier geweest. Klein campinkje allervriendelijkst ontvangen met heerlijke vruchtencake... en heerlijk gestaan en mooi fietspad naar Annecy.
Camping ligt mooi ook uitzicht is geweldig. Echter tot diep in de nacht herrie bij de pizzeria . S morgens kan het bestelde brood pas na negen uur afhalen. Bij inschrijvingen houdt men de acsi kaart vast tot men betaald heeft.
We zijn zeer enthousiast over deze camping en p.o. Slechts 4sterren gegeven , waar dit er 9 moeten zijn
. 20 min van de snelweg ,een rustige gelegen camperplek in een heuvelachtig gebied .Mooi uitzicht met alle rust en ruimte. Restaurant op loopafstand. Gepast betalen of bij de boer wisselen.