@CeesKossen
Sitecode: 71946
Een rustige camping met 12 grote plaatsen altijd met zon en schaduw, de hartelijke eigenaresse geeft workshops met bloemwerk en het terrein is aangekleed met haar creaties. de omgeving is geweldig om te fietsen en te wandelen. Chaam ligt op 2 kilometer.
Een gastvrije minicamping, grote bomen op het terrein geven schaduw en een windsingel luwte. de 2 ezeltjes staan in de wei ernaast. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam, schenken koffie of thee en heten je persoonlijk welkom. het sanitairgebouw is nieuw en schoon. de omgeving erg mooi om te fietsen en wandelen. Hier voel je je zeker thuis
zeker niet gastvrij deze camping, belachelijke regeltjes en voorschriften. alleen bedoeld 0m zoveel mogelijk geld te verdienen. alles wordt apart doorgerekend en zeer slechte WiFi voor te veel geld. gasten moeten dik betalen met de aankoop van een dagkaart a 3,50. geen fijne plek
gastvrije ontvangst op in twee terreinen verdeelde mini camping. fraai aangelegd met veelal coniferen voor schaduw en zeer grote plaatsen, zelf aangeven waar je wilt staan. nieuw sanitair gebouw en schoon gedurende de hele dag. hondjes welkom. de weg is zeker hoorbaar maar s'nachts stil. een camping om zeker naar terug te gaan.