@CeesNKC2024
Sitecode: 20749
camping pas per 1 juni officieel open. Je kunt er staan, receptioniste komt af en toe langs om geld te innen(€35). Wij waren er op 30 mei en hebben alleen water getankt, gedoucht en toilet geleegd en zijn vervolgens op het parkeerterrein bij de flats voor de camping gaan staan. Naantali is sfeervol met oud gedeelte en op loopafstand.
prima rustige plek met water, douches met handdoeken en de kok maakte voor ons om 20.00 uur de lunchhap nog klaar, heerlijk. Helaas geen toilet lozen. Prijs is €25/nacht en ga je golfen dan €15/nacht.
prima plek; keuken voor de afwas met warm water, schoon toilet, en innemen schoon drinkwater met slang op kraan. douchen kan in saunaruimte, er stond €2 / 1/2 timer, maar hij was wel warm toen we douchten. over 2 weken is een nieuwe, mooie douche / toiletruimte klaar vertelde de beheerder, toilet legen kan in aparte aansluiting op het terrein, geen spoelaansluiting aanwezig. beheerder vroeg €20, wij betaalden €15.
camping ligt heel mooi aan het meer, maar…. verlaten. Geen beheerder kunnen vinden. Geen voorzieingen beschikbaar, dus zelf redzaamheid. Niemand te zien, dus we staan vooralsnog voor €0,0. Morgen na het ontbijt weer weg.
prima plek voor 1 nacht, mooie ruime vlakke plekken. mooi uitzicht op het water. wel wat lawaai van de pompen buiten. restaurantkeuken tot 18.30 open, heerlijke maaltijd genoten. jammer dat er geen douche is, voor waterpunt sleutel binnen halen.
hele goeie plek, op grote parkeerplaats bij bos/stuwmeren, heel rustig. mooi om te wandelen/hardlopen. gratis, geen voorzieningen, alleen vuilnis in container, dus zelfvoorziening. 6 km van centrum Trondheim.
Prima rustige plek voor 1 nacht. Gratis op parkeerplaats aan mooi meer met strand en bij een rododendron tuin met leuke huisjes. Restaurant aan de haven, open middags. Super op 5 min lopen.
prima plek voor de nacht vanaf de veerboot, wel oordopjes meenemen tegen het verkeer dat de hele nacht doorgaat.
Mooie lokatie vlak achter het duin. Rustige ruime plekken. wel relatief duur: €35 per nacht voor 2p+stroom+douche. Schoon maar wel gedateerd.