@CeesSpithoven
- 2018
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Als je niet te krap kijkt voldoende voor een nacht. Wel rumoerig. Ligt tussen verkeersweg en spoorlijn in. Stroomaansluiting wekt goed en betaalautomaat gaat prima met een kaart. Verder ben je aangewezen op de eigen voorzieningen.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Ben hier ook nog nooit geweest maar dat gaat zeker gebeuren. 5 sterren omdat een sneuneus het ontbreken van internet een reden vindt om maar 1 ster te geven. Tot binnenkort Sparnaaij
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Jammer. Kan niet meer geven dan 5 sterren anders hadden ze er 10 gekregen. Top camperplaats met alle mogelijke voorzieningen. Gastgevers zeer vriendelijk en behulpzaam. Kom hier snel weer terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Jammer. Meer sterren zijn er niet. Twee nachten gestaan in rust en ruimte. Mooie , ruime camperplaatsen zowel verhard als onverhard. Zeer vriendelijke gastgevers. Sanitair is blinkend schoon en de camperplaats is van alle gemakken voorzien. TOP.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prachtige plaats en alles dik voor elkaar. Leuk en schoon sanitair. Prima ontvangst. Ik snap dat commentaar ook niet zo. Camperplaatsen zijn voldoende ruim. Zelfs met de luifel uit. Top locatie.