@CeesStouten
- Fiat Ducato
- 2011
- Buscamper
2022
Een heerlijk rustige plek. Het lijkt echter wel of plannen voor een camping of camperplaats halverwege gestopt zijn. Voorzieningen zijn beperkt bruikbaar, sanitair is te eenvoudig. Hele aardige mensen, we hebben hier 1 nacht gestaan voor € 15.
Nogal vergane glorie. Waarom houdt een organisatie zoiets in stand? Grotendeels kaal veld, aftands sanitair gedeeltelijk niet werkende douches, moeizaam werkende betaalautomaat en voor het bedrag van € 21,00 krijg je eigenlijk alleen een staanplaats met stroom. Voor ons de eerste en de laatste keer.
2020
Sitecode: 19717
Aardige camping, vrij rustig. Het dorp Rossdorf stelt niets voor. Nog geen bakker te vinden. Sanitair netjes maar simpel. We wilden eerder weg dan we gereserveerd hadden maar moesten alle dagen betalen. Vanwege Corona de regels veranderd! Cees en Cristel.
2019
Ik kan deze camping niet meer dan een 5 geven. 95% van het oppervlak bestaat uit het gebruik van zeer slecht onderhouden vaste plaatsen. Het grootste gedeelte van de gasten zijn lawaaierige Slowaken. Het enige positieve zijn enkele camperplaatsen direct aan zee. Het tarief van € 32,00 is veel te veel voor het gebodene. Sanitair is redelijk. Cees en Cristel Stouten
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.