@CeesTrouw
- 1979
Een camperplaats waar we al heel veel jaren gebruik van maken altijd met plezier. Alle herrie eromheen nemen we maar voor lief. De winkels in de buurt en het nabijgelegen maken veel goed. Dit jaar liepen we echter tegen -een voor ons nieuw- fenomeen aan, nml je moet met de voorkant van de camper richting rivier inparkeren. Ons komt dat slecht uit. wanneer je dat bespreekbaar wilt maken wordt dat vriendelijke personeel ineens heel onaardig.
op 30/9/‘24 de uit het verleden bekende camperplaats van bouillon bezocht. De staanplaatsen zijn verhuisd naar een lager niveau, letterlijk en figuurlijk. Een grote modderbende een schandaal om zo je bezoekers te willen ontvangen. Beter om de zaak af te sluiten.
2022
De nieuwe camperplaats heeft de volgende coördinaten N45.135281 W000.664388. ziet er uitstekend uit. Nog niet alles kunnen aanschouwen.
Een parkeerplaats bij een bedrijf. Een afschuwelijk plek als je daar met je camper moet verblijven, dan stop ik liever direct met camperen.
2021
Sitecode: 20141
Inderdaad is de camperplaats aan onderhoud toe, maar alles werkt in ieder geval. De camping ligt aan de andere zijde van een soms drukke doorgaande weg. Daar is ook de receptie en een prima restaurant. Vlakbij de receptie is een uitstekende sanitaire voorziening, die je maar zelden tegenkomt. Een voorbeeld voor velen.
2019
Camperplaats ligt tegen een gebouwtje aan, waar kennelijk de dorpsriolering tezamen komt, veel last gehad van onaangename rioollucht. Absoluut geen aanrader. Cees Trouw.