@CeesvanLoenen
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We stonden op een CP in de buurt en gingen eten in het restaurant van deze camping. Zondagavond, redelijk druk. We moesten ruim een uur wachten ! op ons eten (werd ons wel vooraf meegedeeld, prima). Was lekker. Bij het afrekenen geen enkele goedmaker naar wel trinkgeld van 10% als soort fooi. Bezwaar van mij werd niet geaccepteerd.
2023
We waren hier eind april 2023. Geen enkel punt van kritiek. Mooie camping, schoon toiletgebouw, lekkere douches, mooie en grote plekken, heet water voor de afwas, hele snelle wifi, vriendelijke ontvangst. Ajaccio lopend goed te doen.
2022
We hebben in sept. paar dagen op deze camping gestaan. Alle positieve dingen in deze reviews zijn waar. Daar komt nog iets bij: bij thuiskomst ontdekten we dat de hendel van de vuilwatertank in het gras bij de camper-afvoerput was achtergebleven. Camping gebeld. Half uur later was men met 3 personen aan het zoeken, en gevonden! Goed verpakt werd hij opgestuurd! 6 sterren dus voor De Hooiberg!
2019
Mooie cp achter pub. We waren hier op 24 en 25 aug. 2019. Zeer vriendelijke ontvangst. Eigenlijke cp was vol (ivm bank holiday dat weekend) maar we konden op parkeerplaats achter pub staan. Heerlijk gegeten in de pub. Zeer mooie omgeving in Lake District. Aanrader.
2018
We waren hier in april 2018. Grote, supermooie camping. Zeer mooi en groot zwemparadijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Vlakbij camping stopt bus, en dan ben je in 20 min. (en voor 1,50 euro) in centrum Tarragona. Echte aanrader dus.