@CeesvanNielen
- 2015
Vandaag 23 juli is hier niet bij te komen. wij hebben om moeten keren en een andere CP moeten zoeken. ik weet ook niet hoe lang dit duurt.
niemand thuis. ongezellige plaats. wij zijn weer vertrokken.
Fijne camperplaats. vriendelijke ontvangst. grote plaatsen met groene matten voor de camper. prijs is idd € 13,00 + event € 4,00 stroom. het enige is het zwembad dat kost € 5,00 pp
Hartelijk ontvangen door René, heerlijke camping omringt door bomen. Buitenkeuken, zwembad, echt alles aanwezig. Fijne gemoedelijke sfeer. een aanrader als je van rust en natuur houdt.
Nette CP, heel de dag eventueel zonnig. Leuk stadje, komen en gaan overdag van auto’s, s’nachts rustig. kosten € 0,00., met toilet, cassette legen en gratis stroom. Bedankt gemeente Sezanne.
Een mooie schone camperplaats. Alles zoals hieronder beschreven. Het enige wat niet in orde was dat op 1 plaats de afval ‘vergeten’ was. Dat lag daar gewoon in een papieren tas met de rotzooi ernaast. Er staan daar 5 containers, ruim het op en houd het schoon.
strand drukke weg oversteken. prijs op 25/6 € 28,00 ex tax a € 5,00 voor 2 personen. vriendelijke man bij aankomst. douche slecht. strandstoelen incl parasol € 10,00 aan het strand betalen, niet bij de camping daar kost het € 15,00. ontevreden gevoel bij deze locatie.
17/6 aangekomen op deze camping, deze was net open. sanitair nog niet in orde en verouderd, maar wij kregen gelijk een sleutel van een appartement die er verhuurd worden voor gebruik van wc douche en afwas. de camping strand en het zwembad zijn perfect in orde en heel bloemrijk. € 28,00 -/- 10% ACSI.
Een prima camperplaats, met ligstoelen en parasol. all-in € 20,00. vriendelijk personeel. zo zouden ze allemaal moeten zijn.
fijne CP. zonder service. heerlijk gezwommen. restaurant was nog dicht, ging, ging juni open. wij stonden niet alleen. € 0,00.
Dankzij het zwembad een fijne camperplaats. het zwembad was wel € 10,00 per dag. kosten CP € 22,00 en € 26,00 incl elektra. de shuttle bus naar het centrum was fijn.
deze CP is verlaten. telefoonnummer is niet juist. op het hek staat een nummer gaat niet over.
de prijs is nu € 25,00 met stroom. de camperplaats geniet geen goede verzorging.
Wat een vriendelijke mensen op deze camping. Een eind van huis kom je niet zo gauw weer. Camping netjes, schoon, en een mooi strand. alles aanwezig. en op de fiets 2 leuke plaatsen bezocht. All in tot 30 juni € 21,00.
Deze ‘CP’ heen gereden. er is een restaurant, maar je kan er niet meer overnachten. de camper plaats is opgeheven.
vriendelijke ontvangst, rustig en netjes. goed voor op doorreis. de prijs per overnachting is € 10,00.
Mooie CP aan het meer. Echter de WC is niet open. Alleen voor dagrecreatie, en dat is alleen in het weekend. (En waarschijnlijk de vakantieperiode.) maar ze zijn bezig er een betaalde CP van te maken en dan moet het wel open gaan. Dit is mij medegedeeld door: Meerschap Paterswolde.
Mooie camping. Vriendelijke eigenaren. Direct aan zee. Wij betaalden in mei € 15,00 per nacht met 2 pers. Zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen.
Bijzonder vriendelijke eigenaresse. 2 nachten gestaan, kregen een flesje schnapps mee. Camping zeer verouderd.
Zeer nette camping. Direct aan strand, met veel bomen. Ook plaatsen zonder schaduw, terrasvormig. Mooi aangelegd strand. Wij betaalden € 15,00 zonder stroom.
Mooie grote plaatsen. Met de bus naar Split goed te doen. Fijn strand er bij. Om de hoek Omis met boulevard, leuk plaatsje om door te lopen. Wij betaalden KN 150,00 p.nacht.
Vriendelijke ontvangst. Rustige plaats, dorp stelt niets voor. Lekker gegeten in restaurant, prettig geprijsd.
Sitecode: 19763
Aardige mensen. Prachtig uitzicht, heerlijk rustig. Ontzettende rommel op zijn erf. Prijs € 10,00 incl.stroom.
Volgens boek van ACSI € 20,00 in de vroege periode. Wij hebben met 2 pers € 24,00 betaald. Vlakbij stadje. De camping wordt niet goed onderhouden en het is er een rommel.
Cees v N. 30-04-19 Verwelkoming was niet spontaan. €24,00 per dag is niet gering gezien de omstandig heden op de camping. W. C. en wasgelegenheden waren schoon. Maar de camping zag er onverzorgd uit. De afval hoop bij de breng plaats was niet om aan te zien, alles vol. Dus er maar gewoon bij zetten.Wij niet meer hier.
Sitecode: 22087
Prijs € 20,00 inclusief stroom douchen.
Sitecode: 22087
Vriendelijke ontvangst. Nette camping, niet druk toen wij er waren. Erg rustig gelegen. Nette wasgelegenheid
Fijne CP. Je kan er heerlijk fietsen, en een terrasje pakken. Bij de CP kan je s’avonds ook heerlijk eten voor een zeer nette prijs. Het sanitair zou wat netter kunnen. Prijs € 8,00 pn