@CeesvandenEngel
- 2023
- Adria Matrix m 680sp
- 2011
Fijne CP met uitzicht op de haven, lekker dicht bij de prachtige stad. Sanitair verouderd maar prima schoon. Je kunt heel mooi wandelen langs het Zwarte Water . Winkelcentrum dicht bij. Nieuwe eigenaar met verbeter plannen. Rustig maar met voldoende reuring van booteigenaren die bezig zijn met schoonmaken/repareren of gaan varen.
mooie plek met uitzicht op het water, sanitair schoon en lekker groot maar wel maar 2 badkamers. Wij vonden het er fijn staan. Behalve de enorme hoeveelheid ganzenpoep, waar je ook liep ook buiten de CP overal poep helaas. Vandaar de 3 sterren ookal kan de eigenaar hier niks aan doen.
geweldige plek, de stad is om de hoek, je kunt naar de IJssel wandelen en bij de haven kijken. Stroom regelen via aanuit, ook water innemen en cassete legen is mogelijk, bedankt Zutphen hier kunnen veel gemeenten een voorbeeld aan nemen.
Heel fijn dat er gemeenten zijn die dit soort plekken realiseren. Gratis staan op ruime plekken, legen grijswater en cassete mogelijk, stroom via een meter 0.50 per kilowattuur. Rustig, naast het zwembad waar je niet alleen kunt zwemmen maar zelfs iets eten. Voor ons pp doorreis wel wat ver van de snelweg, 1/2 uur.
Wij hebben er niet gestaan maar wel alles bekeken en het ziet er prachtig uit, mooi en nieuw sanitair, ruime plekken. op een goede locatie met diverse horeca pp weg naar het strand. Bus verbinding naar Alicante of El Compello is heel fijn, de halte om de hoek. 4 sterren voor de 5de moeten de eigenaren wat Engels of Duits leren maar met de vertaalapp of handen en voeten is communicatie mogelijk. De totale oppervlakte is fijn groot, voelt ruim aan.
Voor het 2de jaar hier 3 weken gestaan, prima geregeld, schoon sanitair, heerlijk strand ook met de hond en fijn dat de bus voor de deur stopt. Wij huurden bij Edi in El Compello een auto, wat een goede service en prima auto een Fiat Panda voor 175 voor een week. Hierdoor hebben wij veel gezien van de omgeving, heerlijk de bergen in en ook de dorpen aan de kust zijn leuk. Volgend jaar weer.
prachtige gratis plek. je kunt inderdaad lozen en tot onze verbazing is er stroom en ook dat is gratis. Even goed opletten de oprit is direct naast de kerk en is smal. Wij gaan deze CP op weg naar en van het zuiden vaker gebruiken.
prima overnachtings camping, vriendelijke jongedame bij de receptie spreek goed Engels, plekken niet erg groot maar voldoende, stroom en douchen incl. voor de hond moesten wij 5 euro betalen en dat vinden wij onredelijk veel. Strand te bereiken via de poort achteraan de camping maar daarna op de knieen onder het spoor door of omlopen. Er is een restaurant boven aan de camping dat er aardig uitziet maar de prijzen 15 tot 20 € voor een pizza.
prettige en prachtige rustige camping, wij stonden op de onderste rij met mooi uitzicht het dal in. Bijna allemaal sportieve mensen, hiken en fietsen kun je hier naar hartelust. De dorpjes zijn klein en er is niet veel te doen maar lekker eten kun je hier bij diverse restaurants. Ontvangst uiterst vriendelijk met de nodige uitleg over wandelroutes en andere mogelijkheden. Sanitair is prima. Wij betaalden 21 euro per nacht hond,elektra en douche.
op meer dan de helft van de plekken staan "overwinteraars" die het er naar hun zin hebben maar onze plek is het niet, plekken te smal daardoor geen zon, 1 badkamer wel erg weinig, strand niet aantrekkelijk met grijs zand en heel veel kiezels, keien en niet schoon. Bovendien potloodventers die meer willen dan bruine billen, niet echt aangenaam. Eigenaar maakt sanitair prima schoon. Torre, op fiets afstand, is heel aardig veel horeca dat open is.
Helemaal eens met de laatste review, keurig sanitair, rustig, niet erg ruim hele vriendelijke ontvangst en Ronda bezoeken is meer dan de moeite waard. Wij liepem binnen 15min naar de stad en dan nog 5/10min. naar het oude centrum en de arena. Wij betaalden 21,50 2 pers.1 hond incl.stroom en heerlijke douch. Wij raden deze CP aan.
Geen CP maar wel kun je er parkeren om naar het centrum te lopen, 10min. Er zijn niet veel plekken waar je met meer dan 7mtr. kunt staan. Ronda is prachtig, de kloof en de arena zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.
prima camping met modern schoon en genoeg sanitair. Lozen grijswater en cassete keurig en modern. 3min. lopen naar een heel breed mooi en redelijk schoon strand, winkel en restaurant naar verwachting. Naar Cadiz, 20 lopen naar de boot en ruim 30min.varen. Cadiz is een bezoek zeker waard, echt heel mooi. Vergeet vooral de kathedraal niet te bekijken, indrukwekkend. Wij betaalden 25 voor 2 pers. 1 hond alles inbegrepen en komen zeker terug.
Goede camping met ruime plekken en goed sanitair, wel erg zanderig. Wij vinden El Rocio geweldig en op 5 minuten lopen vanaf de camping, niet te toeristisch wel heel gezellig druk maar met vooral Spaanse toeristen. Helaas wat te weinig leuke terrassen. Wij betaalden 25 euro all in.
prima CP met goed schoon maar erg klein sanitair, plekken groot genoeg, uitzicht is goed. Veilig op de fiets naar Isla Christina redelijke stad. Het mooie pad langs de CP en de natuur prima wandelen ook met de hond, helaas op z'n Spaans met erg veel rotzooi langs de kanten.
Schoon, ruim, grote plekken, prima ontvangst, vlak bij winkels, erg leuk dorp, rustig en goed uitzicht, diverse plekken om grijswater te lozen en water in te nemen, ook afwasplekken genoeg. Wel vol maar niet druk 1 nadeel vinden wij en dat is het sanitair. echt goed schoon maar te weinig en vreemd te moeten betalen voor het gebruik van de wc. Heel mooi wandelen bij de zoutpannen of iets verder op het stand ook met de hond
Parkeerplaats om Faro te bezoeken, groot en goed gelegen ten opzichte van het leuke centrum. Langs de boulevard en er direct omheen mooi oud verder veel hoogbouw en verwaarloosde gebouwen
ons " paradijs " is het niet, hutje mutje, geen uitzicht, geen strand, geen natuur en geen wandelmogelijkheden direct bij de camping. Het lijkt wel een woonwijk met ook veel Portugezen die er wonen. Wel goed om je Frans bij te spijkeren. Het sanitair is 5 sterren waard. Zo zie je maar smaken verschillen.
prima overnachtings plek, mooi uitzicht, rustig en goede ontvangst. Vergeet vooral niet om het kasteel te bezoeken, er is daar een CP dus parkeren is geen probleem.
Sitecode: 19408
eigenlijk heb ik niks toe te voegen want zoals eerder al geschreven, mooi, schoon, goed wandelen, gezellig dus prima vertoeven. Ook nog aardige en behulpzame eigenaren.
24 en 25 november stonden wij op deze hele grote camping met aardig wat vaste bewoners, ontvangst prima, sanitair boven verwachting mooi groot en schoon. Dicht bij de prachtige kust met veel kliffen en ook strand, het dorp is nog onbedorven door toeristen met authentieke horeca waar je goed kunt eten. Het zwembad is zelfs in november open, 1 min punt is de koffie bij de zwembadbar is heel slecht. helaas. Wij betaalden 25 euro met ACSI
waarom zijn de meeste gemeente campings zoals deze. Erg rommelig, sanitair zeer verouderd en of het schoon is ? Wij werden zijn netjes en enthousiast ontvangen en kregen zonder extra kosten 10amp. de plek is prima, lopen naar het strand en fietsen naar de prachtige stad Porto, maar als je naar luxe of netjes op zoek bent kun je beter wegblijven. Wij betaalde 24.40 euro voor 2 nachten met hond en alles inbegrepen.
Wat een fijne CP. , rustig met uitzicht op een mooi park waar je prettig kunt wandelen ook met de hond. Naar het centrum is een stevige wandeling maar de stad is zeker de moeite waard. Grijswater lozen, water innemen kan beide.
Hele grote camping met ruime plekken, oud maar werkende wc en douches. Vriendelijke ontvangst met keurige uitleg over de camping en de stad, Burgos blijkt de koudste stad van Spanje te zijn gelukkig op dit moment niet. Leuke wandeling langs de rivier naar de stad maar ook met de hond kun je er fijn wandelen. Wij betaalde 27 euro, 2 pers. 1 hond douche en stroom.
op CC staat dat het hele jaar open zijn maar helaas op 18 november GESLOTEN. Wat wij ervan konden zien staan ze daar hutje mutje dus de vraag is of je daar überhaupt wilt staan.
Mooie plekken met prachtig uitzicht heel goed sanitair makkelijk een kleine supermarkt maar nog fijner een restaurant waar wij heerlijke koffie hebben gedronken en goed gegeten. Onvangst is ok het Engelsis beperkt.
geeft een zeer rommelige indruk met best veel verkeersgeluid incl. de trein. Ontvangst prima, horeca heeft heerlijke koffie en Pinxtos, sanitair ver boven verwachting. Wij vonden voor 1 nacht ok en betaalde 27 euro incl. alles.
Sitecode: 19406
verdienen eigenlijk wel 5 sterren maar op zondag terwijl er 8 wachtenden buiten de poort staan pas om 18.40 uur komen om te openen dat is wel erg vreemd. De plek is prima, de camping ligt op een handige plek voor een overnachting van of naar het zuiden, ook om Poitiers of Futuroscope te bezoeken is het prima. Wel vinden wij 34.40 euro voor een camper met 2 personen en hond incl.stroom buiten het seizoen te veel geld.
tijdelijk gesloten op 8 november
prima als niet kijkt naar de rommelige stacaravans waar er in veel permanent gewoond wordt. Plekken zijn ok net als het sanitair. Als overnachtings plek vonden wij het goed, wel prijzig. 25 euro incl.stroom en douchen.
ja je staat bij een boerderij en dat brengt wat landelijke luchtjes en misschien zelfs wat vliegen met zich mee, maar wij voelden ons er welkom en genoten van de prachtige plek. Ruim, rustig en met mooi uitzicht, sanitair voldoet prima het water is heerlijk warm en net zo veel als je nodig hebt. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Wel is de prijs aan de stevige kant, wij betaalden als lid van de SVR 71 euro voor 2 nachten met 3 personen incl alles
prima rustige camping met prachtig nieuw en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst met goede uitleg. Fijn wandelen langs de rivier ook met de hond. Fietsen naar het centrum van Haarlem 15 min. over een leuke route. Wij betaalde 32.50 per nacht voor 2 personen 1 hond incl. stroom. douchen kost 1 euro.
1 nacht gestaan, alles is zoals in CC aan gegeven. Rustig en met mooi uitzicht. vriendelijke ontvangst, fijn wandelen ook met de hond aan de overkant in het prachtige bos. Aardig dorp en op fiets afstand van Deventer. Je kunt er heerlijk eten en dan is de standplaats gratis. Wij betaalde 18 euro incl.stroom.
voor het sanitair 5 sterren, de plekken op de verharding zijn krap en er is best veel verkeersgeluid. De CP is mooi gelegen zeker om Gorinchem te bezoeken. Wij hadden gereserveerd en vooraf betaald dus wij hoefden ons niet te melden maar vervolgens hebben we de eigenaren ook niet gezien helaas. Wij betaalden 38 euro voor 2 nachten incl. stroom en douchen. Wandelen met de hond is goed mogelijk vanaf de CP
Heerlijk rustig en veilig achter het hek aan de jachthaven vlak bij de leuke stad Leerdam. Attente havenmeester, ruime plek met elektra, sanitair ruim en schoon.
prima camping met aardige eigenaren. De plekken zijn niet erg groot maar hebben bestraten terrassen , stroom op iederen plek. Mooie fietsroutes direct bij de camping, leuke stad Wijk bij Duurstede op 10 fietsminuten. Leuk wandelen, ook met de hond, langs het Amsterdam Rijnkanaal.
Hele fijne CP, mooi uitzicht, ruime plekken, overal stroom aansluiting, prachtige omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden, prima sanitair. Goed wandelen met de hond, op de Grebbenberg is een groot losloop gebied. Wageningen en Rhenen op 15 min. fietsen. Erg vriendelijk eigenaar, Geurt even de douches veranderen en je krijgt 5 sterren. Zeker een volgend bezoek waard.
Waar tref je plekken aan waar je direct waterpas staat met stroom en water aan en afvoer per plek en ruimte met uitzicht. Prima douche zonder munten of andere beperkingen, gewoon heerlijk douchen zolang als nodig. Wandelen vanaf de CP, ook met de hond. Ook prachtig fietsen in de omgeving. Vriendelijke ontvangst.
wij zijn het helemaal eens met de vorige reviews maar willen er aan toevoegen, je kunt vanaf de CP erg fijn met de hond wandelen en de broodjes bij de buren, het Landalpark. zijn niet goedkoop maar wel heerlijk en vers.
Sitecode: 19369
Wat een mooie CP en omgeving, naast een bos en vlak bij het water van het IJsselmeer. Leuk dat de kippen rond de camper lopen al was onze teckel het daar niet mee eens. Plek ruim genoeg, sanitair schoon en keurig. Wandelen met de hond heel fijn in het bos. Wij betaalde 21.50 incl. elektra.
goede ontvangst met uitleg en informatie. prima plekken met mooi uitzicht op de jachthaven. Sanitair in orde, elektra 1 euro per 2 kilowatt douchen met muntjes van 1 euro. Supermarkt en het dorp op loopafstand, wandelen met de hond niet top.
goede overnachtings plek, plaatsen zijn groot genoeg en er is voor 8 campers stroom, 500mtr. van de CP kun je lozen en water vullen. Wandelen kun je aan de overkant van de weg in een mooi en groot park, ook met de hond.
Hele grote camping maar doordat er verschillende velden zijn er er ook veel plekken in het bos zijn voelt het niet massaal aan. Wij stonden met Ocean View echt prachtig, wel wat duurder maar het geld zeker waard. Sanitair in orde. Het water was aan die kant wat lastig te bereiken doordat er allemaal losse keien liggen. Je kunt er prachtig wandelen, ook met de hond. Restaurantjes direct bij de camping.
Toen wij aankwamen leek het ons wel een golfclub zo chique, maar gelukkig viel het mee. Goed georganiseerde CP. Sanitair heel goed en je kunt, zonder er extra voor te betalen, de wasmachine gebruiken. In het meer is het heerlijk zwemmen plus ze verhuren kano's om het meer te verkennen. wandelen, ook met de hond, zijn hier veel mogelijkheden.
prima camping aan meertje waar je lekker kunt zwemmen. Vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen al sta je tussen bijna allemaal vaste gasten. Goede wandel mogelijkheden ook met de hond. Rustig. De stad is niet bijzonder maar het elandpark vonden wij de moeite van het bezoeken waard
Heel klein maar prima camping, lekker zwemmen, goed sanitair. genoeg ruimte en met de hond wandelen kan er ook. De camper moet niet te groot zijn want alles is smal. Er zit een leuk cafe boven aan de heuvel. 15 min. lopen naar de metro en 15 in de metro en je staat midden in het centrum van Stockholm. Volgens mij 1 van de mooiste steden in Europa, meerdere dagen kun je er je hart ophalen
Wij dachten dat Santa Claus park een park was zoals de Efteling maar niks daarvan het is een bijelkaar geraapte groep gebouwen met als thema de Kerstman. Wat een teleurstelling enbeen bende. De CP is dat ook een bende, wij stonden samen met 57 andere op een rommelig parkeerplaats direct langs een drukke weg. Dat was eens maar nooit meer.
Sitecode: 20920
alles dik in orde, plek, uitzicht, wandel mogelijkheden maar als je niet gek bent op muggen dan wordt het lastig want die zijn er op dit moment heel veel. Wij bezochten het Sapmi " museum " naast de camping maar waren zeer teleurgesteld, het stelt niet veel voor. In een uurtje heb je het bekeken, van de rondleiding maken ze erg veel werk van niks.
Als je eerst tussen alle caravans die aan houten huisjes vast zitten bent gereden zijn er beneden mooie camperplaatsen, helaas zonder uitzicht. Sanitair heel mooi en schoon, wifi prima, is wel 5 sterren waard. Wandelen met de hond in orde. Wij betaalde 415 NOK incl.stroom en 2x douchen a 10 NOK. Gister stonden we op camping Senja veel mooier voor 360 NOK.
Heerlijke rommel, iedereen gaat staan zo als hij wil, prachtig uitzicht als je aan de rand naar het water staat. Weinig stroompunten maar nog veel minder sanitair en de wifi is eigenlijk alleen te gebruiken bij de receptie. 360 incl.stroom en als je een vrije douche kunt vinden ook incl.
heel mooie camping met prachtig uitzicht zeker op de plekken. 26 t/m 31. Vriendelijke ontvangst, goed sanitair, mogelijkheid om te suppen, varen en vissen. Wij maakten een mooie hike vanaf de camping. 360 NOK incl.stroom excl.douche
Prima vonden wij voor 1 nacht wel nogal modderig maar aan het water sta je mooi. Sanitair is aan een opknapbeurt toe. Wij betaalde 35 euro incl.stroom en douchen. 2 pers. met camper
beheerder niet echt vriendelijk maar de camping was oke. Erg nat dus opletten waar je gaat staan. Sanitair is aan een opknapbeurt toe, wc en douches diverse zonder slot. Alles mag wat netter, aardige ontvangst. 370 NOK met stroom zonder douche.
vreemd maar wij moesten 455 NOK betalen voor 2 pers.camper en stroom ipv 150 NOK zoals op CC staat. Als je laat CC laat zien krijg je korting, wij 2 ijsjes. Prima camping, lekker rustig, grote plek evt. aan het water, sanitair goed en douchen zonder gedoe. Fijn dichtbij de E6.
Hele goede plek voor 1 nacht als je niet op zoek bent naar luxe, alles aanwezig maar daar houdt het dan ook mee op. Of je daar gebruik van wil maken, wij niet. Lekker dicht bij de doorgaande route. Wandelen met de hond niet eenvoudig. Mooie kerk met verzorgde begraafplaats en uitzicht op het fjord aan de overkant van de weg.
wij vonden de last van de weg erg meevallen maar stonden dan ook direct aan het water achter het gebouw van de receptie. Sanitair zoals bijna overal verouderd maar bruikbaar. Voor 1 nacht prima.
prima camping met mooie verharde plekken. wel op tijd komen na 18.00 uur was alles bezet. Goed sanitair en uitzicht. wandelen met de hond viel wat tegen vonden wij.
Sitecode: 82070
als je voorbij het rommelig terrein kijkt je er niet aan ergert is dit prima. Zelf een plek uitzoeken alles met stroom en goed sanitair. Helaas slecht weer maar daar kan de vriendelijke eigenaar niks aan doen. Voor ons een echte 1 nacht plek.
inderdaad prima camping maar wel stampende vol zelfs de niet officieel plekken worden gebruikt. Ontvangst vriendelijk, sanitair niet heel veel maar goed schoon. Uitzicht echt bijzonder, veel wandel mogelijkheden. Heel erg toeristisch.
prima overnachtingsplek, even moeilijk om de juiste app te downloaden maar de havenmeester komt ook gewoon langs. Goed uitzicht, rustige en grote plek op asfalt. Wel aan de prijs maar incl.stroom en sanitair.
klein en heel erg bergachtig met vanaf bijna alle plekken prachtig uitzicht. Een beetje onduidelijkheid over de ontvangst. De plek van de receptie en de openingstijden, wij zagen diverse campers weer wegrijden. Wij staan er prima, wat een uitzicht en rust.
eigenlijk ben ik het met de vorige reviews eens, makkelijk vanaf de doorgaandeweg te bereiken mooie plekken, je kunt direct asn het water staan. Overal elektra, sanitair niet luxe maar aanwezig, betalen voor de douche door geld in het busje te gooien.
prima alternatief voor Stavanger, daar waren de campings vol. Ruim, schoon en goed sanitair. Niet heel erg rustig de snelweg is te horen.
prachtige plek pal aan zee, eigenaar komt geld ophalen of anders in de brievenbus doen 20 euro is meer dan CC aangeeft.
precies zoals beschreven dus zonder voorzieningen maar pal aan het water van een kleine jachthaven, heerlijk rustig en van 16.00 tot 9.00 uur GRATIS.
prima camping op een schitterende plek, sanitair alles aanwezig wel niet heel erg schoon. Vlakbij de jachthaven, in de natuur, rustig met ruime plekken op gras. Mooi wandelen direct bij de camping ook met de hond. kleine kiosk naast de receptie. Ontvangst door vriendelijke jonge man die goede uitleg gaf.
prima overnachtings plek op weg naar of vanuit Denemarken, heerlijk rustig met mooi uitzicht en goede wandel mogelijkheden. Geen sanitair vandaar 4 ipv 5 sterren.
prachtige, plekken niet erg groot, 2 prima badkamers, wel vraag Ik mij af hoe dat gaat als het hier vol staat, je moet wel tegen het geluid maar vooral de poep van de ganzen kunnen. Mooi fietsen en goed wandelen met de hond. Vandaar 4 ipv 5 sterren.
wat een leuke en mooie camping, geen vaste plekken maar lekker door elkaar staan caravans, tenten en campers. In de omgeving prachtig fietsen, diverse leuke stadjes steden goed met de pont over naar Rhenen of Wageningen. Gezellige ontvangst goed sanitair.
heerlijke plek, rustig, ruim, schoon sanitair en prettige ontvangst.
wat een ontzettend mooie CP, ruime plekken met stroom en water, op een gazon, niet een grasveld, het lijkt wel een biljartlaken prachtig. Uitzicht op de Vecht met aan de overkant de leuke stad Ommen. Een extra ster voor het sanitair, zo mooi hebben wij en menig andere camperaar het thuis niet. Wij gaan reclame maken voor deze CP en komen zeker nog eens terug.
Heerlijk rustig gestaan, wij waren de enige, wel staan er meer dan 100 koeien. Sanitair is op de zomer gericht. Prima overnachtings plek bij deze Nederlandse boer en heerlijke biologische kaas van de melk van eigen koeien.
net aangekomen ziet er prima uit wel erg nat maar daar kan de eigenaar niks aan doen. Prima overnachtings plek.
aardige plek wel lastig binnenkomen omdat je via een computerpaal moet reseveren. Natte plek en wij konden geen open sanitair vinden. Wel fijn wandelen langs de rivier met de hond. 1 nacht is genoeg.
prima plek, plaatsen groot genoeg, heerlijk rustig, vriendelijke ontvangst met goede uitleg over het bezoeken van de stad en het Alhambra. Wij gingen naar beide met de taxi omdat wij het fietsen niet zagen zitten. Sanitair wat te weinig maar wel goed en schoon. Wij raden deze CP aan
Goede locatie om met de bus naar Sevilla te gaan. Sevilla is ontzettend mooi, maak een rijtoer in 1 van de koetsen. Makkelijk te vinden goede ontvangst maar niet echt vriendelijk. Camping is stoffelijk en rommelig, sanitair in orde.
prima te vinden, ontvangst in goed engels door vriendelijke jongedame. Camping aan een matig strand, klein met viezig zand en op dit moment flinke golfslag. Plekken zijn groot genoeg maar pas op voor de laaghangende takken. Sanitair is oke. Voor wat ze bieden vinden wij 34 euro wil veel maar als overnachtings plek prima.
Wij kwamen in het donker aanrijden, de jongeman vertelde ons dat we weer terug moeten om vervolgens in te checken best vreemd maar oke. Wij konden zelf een plek uitzoeken en kregen 2 Amp., dat is voor ons wat weinig dus upgraden naar 6Amp. geen enkel probleem. Sanitair is oke. Erg donker en heel rustig.
vandaag naar toe gereden en dat was niet echt eenvoudig, 3800kg en meer dan 7mtr., maar wij zafen niet hoe wij hier vandaan Sintra konden bezoeken wij reden door. Voor anderen misschien wel meer sterren. bovenstaand is onze mening.
Kwa locatie hadden dat 5 sterren kunnen zijn evenals de ontvangst echter : wat een troep, wat een herrie van de weg, wat een verkeer over de camping om het naast liggende restaurant te bevoorraden soms in de derde versnelling dus vaak 50km. dat is gevaarlijk hard, wat een armoedig sanitair, wat kregen wij een vreemde plek ergens helemaal achteraf, wat rommelig die geparkeerde campers bij de ingang. Wij komen niet meer terug.
hele goede plek om vanaf Obidos te bezoeken maar voor ons niet aantrekkelijk genoeg om te overnachten. Obidos is zeker het de moeite waard om naar toe te gaan zeker nu met de kerstversiering en de kraampjes.
Wij kwamen aanrijden op zondag waar het wegens" de onbevlekte ontvangemis van Maria " alle parkeerplaatsen stamp vol stonden, ruim meer dan 100 camper tussen duizenden auto's. Ongelooflijk, je kunt er staan en overnachten, wc's in de buurt en erg veel picknicktafels. Prima plek om het heiligdom te bezoeken, het is geweldig mooi.
perfecte plek, het hek was op slot omdat de eigenaar niet thuis was gelukkig kwam er na telefonisch contact iemand die het hek open deed en ons welkom heten. Onder de olijfbomen met elektra en het schone sanitair vlakbij, ruim en rustig. Morgen een rondleiding door het olijfbedrijf lijkt ons heel leuk. Een aanrader.
vandaag naar boven gereden, heel erg steil smal en bochtig met een camperbus waarschijnlijk goed te doen maar bijna 3800kg. en meer dan 7mtr. maakt het erg lastig. Op de " camperplaats " aangekomen is er eigenlijk niks ook niks aangegeven, wij konden gelukkig wel parkeren. Erg lastig naar de stad wandelen en wij vonden behalve de kathedraal de stad erg tegenvallen, rommelig en niet schoon. Dus wij vonden het de stop. niet waard.
En een extra ster. Wij kwamen aanrijden en de camping bleek gesloten te zijn ondanks het feit dat op CC staat dat ze het hele jaar open zijn, dat is een administratieve fout. De poort ging open het sanitair ging van het slot en de wasmachine weer in werking gesteld, ongelooflijk fijn en dat alles in vloeiend engels wat wil je nog meer. HEEL ERG BEDANKT.
wij staan er op dit moment, prima georganiseerd, leuk staan, goed en schoon sanitair, dicht bij zowel de bushalte als ook een mega groot overdekt winkelcentrum. Dus een aanrader vinden wij.
omdat de camping ondanks dat CC zegt dat deze het hele jaar open is toch gesloten blijkt op deze parkeerplaats gestaan, prachtig.
op CC staat dat de camping het hele jaar open is HELAAS is dat niet zo. 29 november, wij staan voor een dicht deur. Een paar kilometer verderop gelukkig een camper vriendelijke parkeerplaats zonder enige voorziening behalve douches beneden bij het strand, wel koud maar heerlijk verfrissend.
drie sterren omdat de sanitaire voorzieningen erg mager zijn, 1 dames en 1 heren wc en geen douche mogelijkheid en dat voor maximaal 72 campers. Maar een mooie camperplaats, prachtig uitzicht, goede busverbinding en fijne mogelijkheid om met de hond te wandelen. Stokbrood te bestellen, aardige beheerders.
Fijne camping met prima voorzieningen, met de bus naar de stad is top. San Sebastian is het bezoek zeker waard vonden wij. Jammer dat de winkel op de camping niet open was maar gelukkig kon je brood kopen in het restaurant.
gratis staan met prachtig uitzicht op het strand en het water maar voor je rust gaan staan is geen goed idee, het auto en vrachtverkeer komt op enkele centimeters voor de camper langs. Geen voorzieningen maar wel een mooi schoon openbare wc in het dorp nog geen 300mtr. van de camperplaats. Het dorp is aardig maar wij vinden het ook niet meer dan dat, dus 1malig.
wij staan er op dit moment en zijn het absoluut niet eens met enkele van de eerder geschreven reviews. Het is een grote camping met veel huur huisjes, het geheel ziet er prima uit de onvangst was duidelijk en plezierig. De plekken zijn groot genoeg, bieden prima ruimte om naast de camper te zitten. Het sanitair is schoon, mooi en modern. Wij betaalde nog geen 35 euro voor 2 nachten incl. stroom, douchen en 1 hond. Winkel en rest.zien er goed uit.
prima overnachtings plek, helaas was het sanitair gesloten echter vlak achter de camping is een schone wc. Altijd lastig binnenkomen als dat bij een paal moet zo ook hier en wegrijden was ook niet makkelijk. Dus voor 1 nacht als het niet anders kan oké
wij noemen dit een woonwagenkamp, bijna alleen maar vaste stacaravans die permanent bewoond worden. Nu erg veel blad, maar wel met keurig ( ouder ) sanitair prima stroom en water op de plek. Voor 1 nacht op doorreis oke.
2 keurige camperplaats bij een hobbyboer incl. stroom maar zonder sanitair. Gelukkig stond dat allemaal al op CC. Wij hadden er een heerlijk rustige nacht.
wij hebben net voor de slagboom gestaan. helaas konden wij niet naar binnen bovendien was het toilet gesloten. Wij zijn doorgereden, jammer. Wij vonden in Zonne
Mooi om te staan, goede ontvangst door de havenmeester met duidelijke uitleg, fijn om op steen te staan wegens de natheid. Lopen naar Sneek centrum ongeveer 10 min. Sanitair beter dan bij veel andere jachthavens
beter kun je volgens mij niet vinden, wij waren hier eerder ook al eens en vonden het zo'n goede plek dat we terug kwamen. Heel duidelijke werking van het in en uitchecken plus het betalen voor de wasmachine. Zelf een plek zoeken en inchecken dan heb je stroom, goede plekken. heel mooi en schoon sanitair. heel fijn dat er een speelveld is voor de honden. Je kunt er prachtig fietsen en er is een goed bos vlakbij waar je heerlijk kunt wandelen
wat een fijne plek, vriendelijke ontvangst met goede uitleg, prachtig en schoon sanitair. Leuke winkel, ruim staan en heerlijk rustig. Helaas voor ons erg nat en heel veel vissers die elkaar kennen dus wat kliek vorming. Maar zeker een aanrader.
toen wij aankwamen was er niemand te vinden ook later op de avond niet, ten slotte de volgende morgen na enig zoeken de havenmeester gevonden zodat we konden betalen. Het is er goed staan, ruim en met mooi uitzicht op de jachthaven het sanitair is prima. Helaad voor ons was het op dat moment heel erg nat en stonden wij er helemaal alleen dus wel wat saai.
mooie camperplaats, grote plek op gras is ook lekker zitten, goede stroomaansluitingen, goed uitgangspunt voor mooie fietstochten langs de waterfront forten en vergeet vooral niet naar De Rijp te gaan erg leuk. prima sanitair. Aardige eigenaren.
Heerlijk gestaan, mooi uitzicht op het water waar bootjes langs varen, prima en schoon sanitair. Leuk wandelen naar het centrum.
mooie boerecamping met hele vriendelijke ontvangst door de dames. sanitair prachtig en schoon. Leuke winkel met streekproducten, lekker fietsen naar Koog en strand binnen 15 min.
grote camping met bijna alleen maar vaste plekken, met de camper op verharde plek gestaan, sanitair zeer netjes en schoon. wandelen met de hond in het bos naast de camping.
1 nacht gestaan op de camperplek, parkeerplaats, sanitair prima, wandelen met de hond in het bosje achter de camping, vriendelijke ontvangst helaas de totale indruk is nogal rommelig vandaar 3 sterren.
Top plek, niet verder vertellen, aardige nieuwe eigenaren die plannen hebben om het nog mooier te maken. Prachtig en schoon sanitair leuke winkel voor scheepsbenodigdheden. Op loop afstand van de mooie stad Workum, met genoeg horeca en een paar aardige winkels.
hele fijne CP, goede plekken met mooi uitzicht nieuw mooi en schoon sanitair en vriendelijke eigenaar Henny. Fijn dat je kunt fietsen naar Franeker en Harlingen bovendien is er vlakbij een bosje waar de honden los mogen lopen.
hier staan wij graag, mooie plekken met prachtig uitzicht op de haven en de voorbij varende boten. Dichtbij het prachtige centrum met veel winkels en nog veel meer horeca( terassen ) sanitair is wat verouderd maar keurig schoon en dat vinden wij belangrijker. Voor ons de vaste plek als we in Zwolle zijn.
veel hebben wij niet toe te voegen aan de vorige reviews, dus mooi, goed, vriendelijk en schoon.
Dokkum is een hele leuke plaats om te bezoeken en de camperplaats is op loop afstand van het centrum. De plekken zijn klein lekker bij de camper zitten is lastig, het sanitair krijgt van ons een 5 het is zeker niet schoon.
hele grote camping met apart camperplaatsen, prima staan, hele mooie en schone sanitair. Aan de Oostzee maar het strand is niet wat wij er van verwachten. rommelig op het strand maar ook in het water. Heel veel vaste plekken met caravans achter windschermen. Ontvangst netjes.
op een dure camping staan en dan een krappe camperplek krijgen op deze grote camping is dat het geval. Gelukkig konden we zonder zelf de tv aan te zetten mee kijken en luisteren met de buren. Sanitair krijgt van ons een 5, niet echt schoon en veel te weinig. Maar voor een bezoek aan Kopenhagen voldoet deze plek, treinstation pp loop afstand en ook met de fiets te doen.
hier net aangekomen en wij verbaasde ons over de mooie camping echt midden in de natuur alle plekken zijn anders, eindelijk een niet zo overgeorganiseerde boel. vriendelijke ontvangst met goede uitleg ook over de rest van het eiland en gelukkig mooi weer, wij blijven nog een paar dagen. Een aanrader dus.
prima camperplekken en alles mooi en schoon, zoals in Denemarken vaak een goed te gebruiken keuken waar je ook nog kunt zitten om te eten. Organisatie is dik in orde.
Sitecode: 20104
gewoon goed, ruime plaatsen maar wat voor ons heel fijn vond is het honden uitlaat bosje helemaal omheind.
heel erg mooi en nieuw sanitair, dat zie je echt niet vaak. Verder erg rommelig geen duidelijke vakken, niet duidelijk waar je moet betalen en dag en nacht rondrijden auto's en brommers. 1 nacht was voor ons genoeg.
Sitecode: 101949
prima plek met prachtig zeezicht, goed sanitair wel wat ver van de camper. Geen elektra. water of loos mogelijkheid, maar voor 1 of 2 nachten een aanrader. Betalen bij de automaat naast het havenkantoor.
hele mooie en goed georganiseerde camperplaats. eindelijk eens een makkelijke manier van inloggen en stroom en douche regelen alles via de QR code op de telefoon. Sanitair, via code, prima en schoon ook staan er wasmachines en drogers. Uitzicht op het water.
top camping, mooie plekken, heel goed sanitair, leuke omgeving Middelfart op fiets afstand de moeite waard. Wij schrokken alleen wel bij het afrekenen 600 dkk voor 2 nachten is in mijn ogen te veel.
hier 1 nacht gestaan, heerlijk rustig ( we stonden er alleen ) prima douche en wc, hele aardige eigenaar. Staan op verharde ondergrond.
36 euro voor 1 nacht, 2 personen, 1 hond en stroom is echt veel te veel voor deze rommelig camping. De grond is slordig en zeker niet vlak, paden half spilt half zand, op het strand is bijna niet te lopen allemaal grote kiezels en in het water allemaal planten en troep. Van de 2 douchen was er 1 defect en de ander wegens het ontbreken van een trekker 1 grote zand bende. Zelfs voor 1 nacht niet aan te raden, voor die prijs.
helaas was het weer niet wat wij zochten maar de camping was dat zeker wel, ruim, mooie omgeving en goed sanitair en dan ook nog een fijne ontvangst. Aanrader
1 nacht verbleven bij Herman en Jet alles geheel naar wens bij jullie op die prachtige plek en daarnaast ook nog eens een hele hartelijke ontvangst, wij komen zeker terug. Een aanrader voor iedereen die rust en natuur zoekt.