@CeesvanderTogt
- 2008
Echt een aanrader, deze plek. Opvallend goed onderhouden sanitair. Heerlijk om na weken in de camper te hebben gedoucht, weer eens onder een heerlijke warme douche te staan. Alle voorzieningen aanwezig en goed werkend. De nacht was zeer rustig. Hier komen we, als we in de buurt zijn zeker terug.
Wat een mooie plek! Op een open plek tussen oude bomen van een landgoed. Neen, er zijn geen voorzieningen. Als camperaar moet je hier zelfvoorzienend zijn. Maar dan sta je tussen de bosvogels (o.a. baardmannetjes) en naast een kruidentuin waarvan je vrijelijk mag plukken. Unieke plek! Op het landgoed is een rondwandeling te maken van ongeveer 20 minuten. Van harte aanbevolen!
Is dit een camping? De prijs voor een camper met stroom is inmiddels 30 euro. Daarvoor krijg je parkerende auto’s om je heen cadeau. De plaats is volledig open toegankelijk. Dat voelt niet veilig. Groepen jongeren maken aan de rand van het meer hun feestje op zaterdagavond. Met wat meer regulatie zou de plaats in waarde stijgen.
Dit is de tweede keer dat we op deze camperplaats komen en beide keren hadden we een flink gestoorde ontvangst op de schotelantenne. Er zit 3 weken tussen de eerste en deze keer en het lijkt niet toevallig. Op alle overige plekken in België en Frankrijk hadden we een ongestoorde ontvangst. Zou de radar van het nabijgelegen vliegveldje er iets mee te maken kunnen hebben? Dus: wil je per se iets zien (EK bijvoorbeeld) ga dan niet naar dit adres.
Weinig toe te voegen aan de lovende recensies, maar toch twee aandachtspunten. Prachtig sanitair maar er ontbreekt een wastafel met handdoek(jes) om na gebruik van toilet handen te wassen. En pas op dat dit geen hondenplaats wordt waar ook campers en camperaars welkom zijn. Op een camperplaats 5 honden. Dat geeft geheid overlast.
2023
Mooie doorgangscamping dichtbij het centrum. Loopt einde juni ‘s avonds vrijwel vol. Over het sanitair geen nieuws. De nieuwe WiFi op het terrein is prima, noodzakelijk omdat door de hoge bomen slechts enkele plaatsen schotelbereik hebben. Maar al met al is de prijs per dag (2 pers. met plaats en elektra) van 25 euro aan de hoge kant. De iets te joviale eigenaar zou vriendelijker overkomen als hij wat interesse in de gasten toont.
De plaatsen voor campers aan de rand zijn superscheef maar wel mooi gelegen. Op het natte gras lukte het me niet op de blokken te komen, dus scheef geslapen. De prijs in januari 2023 zonder stroom was 15 euro, niet verkeerd voor een heel rustige nacht. Hier komen we zeker terug.
2022
Bijzonder vriendelijke en behulpzame ontvangst. Er is inmiddels een speciaal buitentoilet geschikt gemaakt voor lozen van cassettetoilet. En er zijn nu 2 mooie ruime badkamers waar gedoucht kan worden. Mooie en rustige parkomgeving. Al met al veel kwaliteit voor de prijs!
Deze mooie camperplaats is vanaf 8 juni 2022 definitief gesloten. Helaas volgens de eigenaar.
2021
Sitecode: 19504
Een van de mooiste plekjes in de Marche, met panoramisch uit zicht op de Apennijnen. En ga er ook een hapje eten, heel apart. Enkele vrouwen runnen het en er staan aparte gerechten op de kaart zoals de spare ribs met honing en sinaasappel. Het restaurant heeft geen hoog culinair gehalte maar is authentiek. Ook goede wijnen uit de Marche verkrijgbaar. Hier komen we zeker terug.